PK David Stallen ic név

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Csutyyy

Újonc
2025. 11. 09.
4
0
LS karakter
David Stallen
11.) Ahol MINTA található, ott köteles vagy azt használni! A topik címére is figyelj oda, azt is megfelelően add meg!
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

David Stallen
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
olyan pg lett kiosztva ami nem érvényes és nem igaz a történetre a csapattársam is nem értett vele eggyet és ő neki is a csapat társai nem értettek vele eggyet
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/6fj7kh
Megjegyzés:

►EZ igy nem volt igazságos mivel ebben nem pg szituáicó főleg ha valakit fel szólitanak és nyilván frakció tag el fog menekülni most akkor abban a helyzetben is ppg szituáció törik ki vagy mizujs és még amikor meg állitotta a atm rablást fel sem tette az admin logót úgy kellett rá szolni tegye fel mert ugy nem nagyon csinálhat adminügyet!és amint meg öltem őt egyből fel szedte magát és oda futott hozzám és már mondta amit ő gondolt!!!

hosszabb felvételt tudok küldeni Beninek, és ott tisztán látszik, hogy látod, hogy honnan érkezik a smoke a társadra, tehát te tisztában voltál vele, hogy én merre vagyok, nem véletlen álltál meg ott, és később jöttél vissza megölni. PG nem csak akkor van, ha az orrod előtt vagyunk, ez ebben a formában PG volt, nem hiszem hogy magyaráznom kellene miért is. Tartottam rád végig, és elhajtottál.
Egy ilyen helyzetben ha megállsz, a te saját felelősséged körbenézni, és megbizonyosodni arról, hogy nem tartja rád senki a fegyvert, és továbbmehetsz, ez 1-2másodpercet vesz igénybe. (Nyilván, ez akkor áll fenn, ha megállsz az autóval, ugyanis ha innentől sakk-matt helyzetben van, kötelességed megállni.)

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal, megkaptam a videót rey-től. A videón tisztán látszik, hogy honnan kaptad a smokeot, majd megálltál a kerítésnél, és kiakartál szállni lelőni őt, de inkább meghátráltál, és elmenekültél úgy, hogy fegyvert volt rád tartva. Ez a szituáció teljes mértékben kimeríti a PG fogalmát, attól, hogy frakciós vagy, ugyanúgy van PG.

Az adminisztrátor később lépett be szolgálatba, erre legközelebb figyeljen, ezért következmények nélkül zárom a panaszt, jogosan kaptad a jailt.

• Kedvelés
Reactions: rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.