Phoenix Garza - Dominik

• Thread starter Thread starter Topg
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 263
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Topg

Újonc
2025. 03. 21.
7
7
LS karakter
Phoenix_Garza
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Phoenix Garza
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dominik
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kaptam tőle egy 720 órás bant, "Frakció minősítés, OOC minősítés"-re, ezzel az a problémám, hogy Én frakciót egyáltalán nem minősítettem, OOC minősítés volt, az tény, azért vállalom is a következményt, de mondva csinált indokok miatt nem. Ráadásul azért elvárnám, hogy mielőtt kibannol, oda jöjjön és megkérdezze, hogy mi a helyzet vagy bármi, szerintem nem az a normális eljárás, hogy Mason Hyland beírja OOC, hogy minden jót, majd kapom a bannt. ( Mason Hyland: (( minden jót. )) ). Próbáltam vele megbeszélni DC-n privátüzenet formájában, de nem hajlik rá egyáltalán, hajtogatja a "vállald a következményeket", mint említettem, ezt vállalom, azért ami valóban megtörtént, másért nem. Ő azt sérelmezi frakció minősítésnek, hogy "[2025-05-30 18:34:28] [Output] : Phoenix Garza: (( itt kezdődik, Mr.Rendőrség. ))",ez egy mondatnak a folytatás volt, ami alapján teljesen egyértelmű, hogy nem a frakcióra értem, ezt teljes napilog formájában elfogom küldeni a bíráló személynek, ahol tisztán kivehető, hogy a játékosnak szántam a dolgot, és nem maga a PD-re, vannak teljesen normális PD-sek, sőt 10/8x semmi problémát nincs velük, amikor elvisznek, ha volt, akkor azt tisztáztuk normálisan, ez látható is az UCP-men.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

OOC minősítés/stílusért, ki-hogy fogalmaz, vállalom a felelőségete, de frakció minősítésért nem szeretném, mivel nem minősítettem a rendőrséget. UCP-men látszik, hogy jailek szempontjából nem vagyok egy húde problémás játékos, szerintem simán belefért volna, hogy oda jön adminszoliba és megbeszéljük a dolgot, hogy mi is a helyzet, nem csak DC beszélgetés által fogja magát és kibannol 720 órára.

Utoljára szerkesztve:
Üdv, a bannhoz csatolt megjegyzésben található a bizonyiték ott megtudja nézni a biráló személy hogy mégis milyen stilust képviselt az adott játékossal szemben ooc.

Ha esetleg valami kérdés van, szivesen megválaszolom!
Mint említettem, nagyon szívesen elküldöm a bíráló személynek az egész napilogomat, amiben tisztán látszik minden, köszönöm! Ahogy azt is oda írtam, hogy az OOC stílus miatt vállalom a következményt, de frakció minősítés nem történt.

• Imádom
Reactions: Mikosz
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.