Phillip D Sandrine - AdminSegéd jelentkezése.

• Thread starter Thread starter greg_
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 62
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

greg_

Újonc
2025. 05. 29.
2
0
LV Karakter
Brian Sandrine
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
> Gergő, 17.
Account ID-d?
> 2514
Hány játszott perccel rendelkezel?
> 71perc - viszont más szerverből ítélve 2 nap alatt több ezret összehozok.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> LINK
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
> Gergőnek hívnak, 17 éves vagyok. Lassan 8 éve vagyok az MTA közösség tagja. Ez a 8 év alatt eléggé sok tapasztalatot szereztem RP iránt,s adminisztrátori / vezetőségi pozíciók betöltése iránt. Sok nagyobb szerveren megfordultam már, mint adminisztrátor szerencsére ami egy plusz referenciát is jelent. Lassan másfél éve foglalkozom MTA fejlesztéssel emellett pedig FiveM platformon is néha tevékenykedem ilyen pozícióban. Idén a tanulmányaimat IT-s irányba folytatom, hogy jobban belejöjjek a fullstack szoftverfejlesztésbe, s mégjobban fejlesszem a tudásomat. Lassan 2 éve élek együtt már a menyasszonyommal, plusz idéntől home officeba tanulok.
Mi egy adminsegéd feladata?
> Kisebb kérdések megválaszolása, ha egy játékos valamivel nincs tisztában akkor hozzánk nyugodtan fordulhatnak - ha az illetőnek segítségre van szüksége szintúgy egy adminsegéd ott van neki bármikor. Ha nincs fent nagyobb adminisztrátor szolgálatban akkor az adminsegéd tudja jelenteni majd a problémákat - vagy elintézni kisebb összetűzéseket. Röviden: Játékosok segítségnyújtása a kisebb kérdések megválaszolásával. (ezzel leginkább az adminokat is segítik.)
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
> Egy jó adminsegéd az aki korrekten áll a játékosok felé, minden tudását belefektetve segíti a bajbakerült játékosokat és normális összhangban van a csapattal - játékosokkal.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
> Szeretnék segíteni a játékosoknak, hogy zökkenőmentes legyen nekik a játékélmény - emellett természetesen majd megfelelően az Adminisztrátori ranglétrán is végigmennék. Mindig is szerettem segíteni a kezdő játékosoknak vagy azoknak akik valami problémába ütköztek.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
> Azt gondolom teljes mértékben alkalmas vagyok egy ilyen pozíció betöltésére. Amit kiszabnak nekem feladatot én azt mindig 101%-osan teljesítem a megfelelő tudásom szerint. (munkámból adódóan is.), Segítőkész vagyok, szeretek segíteni az elakadt játékosokon - plusz szeretném segíteni maga a szervert azzal, hogy teljesítem az adminisztrátori kötelességeimet. Plusz komoly és érett vagyok egy ilyen feladathoz.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
> Mivel home officeban vagyok, így a nap 24 óráját néha gép előtt kell töltenem - viszont természetesen nem fogok ígérgetni, mivel azért a magánélet néha fontosabb, de napi 10-12 órát fixen tudom teljesíteni.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Járműkölcsönző: Amint fellép a játékos a szerverre, az első lépés az, hogy kölcsönözzön egy járművet amivel akár körbe tudja tekinteni a várost - amíg nincs elegendő kezdő tőkéje, addig ezt nyugodtan igénybe tudja venni.
Városháza: Szerintem ez egy alapvető hely a szerver életébe, itt tudja a játékos kiváltani a szükséges iratait - akár munkahelyet választani tetszés szerint.
Korház: Ez az a hely szerintem ami egy szintúgy fontos hely a játékosok életében. Ha megsérülnek - vagy bármilyen sűrgősségi ellátásra lenne szükségük itt eltudják magukat látni, plusz itt élednek újra ha netán elhunynak.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Negatív: Hirtelen haragú, sokszor olyan őszínte, hogy tulzásokba viszem , néha makacs.
Pozitív: Maximalista - amit kiszabnak nekem, a lehető legjobban teljesítem , segítőkész , bátor.​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.