PG Szabály enyhe módosítása.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

TrueGyuri

Élet örömeinek felkutatója.
Globális Moderátor
LS
2025. 05. 10.
52
107
Ausztria 🇦🇹
LS karakter
Matthew Morris
Sziasztok!
Ez a topic a PG szabály enyhén átdolgozása apropójábol született meg.

Úgy gondolom hogy amikor járó motorral rendelkező gépjárműben/helikopterben ül az ember, nem feltétlen tartom fair-nak, hogy egy fegyver ráfogást követően nem mozdulhat el, esetleg nem menekülhet a szituációbol.

Eggy szó mint száz, szerintem pozitív lenne a szerveren megvalósult RP vonalra, amennyiben az ilyen szituációk nem torkollnának abszurd lövöldözésbe.

Példa: 3 Illegális személy ül egy autóban, egy sikátor mellett, mindenki X kaliberrel, az autó motorja jár és várunk az akció vezetőjétől a parancsot, majd kifut egy rendőr a sikátorbol, és nem tehet a 3 illegál semmit, szerintem ez nonszensz, és felesleges lövöldözésbe torkoll a két fél találkozása az ilyen esetekben, mikor szimplán el is lehetne hajtani, és folytatódhatna az RP.

Köszönöm minden reagálónak a reakciókat, minden érvet és álláspontot ezzel kapcsolatban szívesen fogadok. 👀

Szia!

Véleményem szerint felesleges a PowerGaming szabályzat átdolgozása. A jelenlegi forma is megfelelő, de hasznos lenne, ha a szabályzat pontosabban kitérne pár dologra // hogy milyen helyzetek számítanak PowerGaming-nek, és mik nem.

Tapasztalatból és logikusan végiggondolva - egy rendőr ha színes roleplay szituációt folytat példának vehető amit írtál
három illegális személy van jelen „X kaliberben” – nem fog csak úgy egyedül kiszaladni, mivel az az ő részéről minősülne "Hősködésnek" Teljesen realitást tükröző , hogy inkább erősítést (backupot) hív, rádión jelenti a helyzetét, mivel túlerőben van az illegális frakció, ha a realitást nézzük. (Nem is szeretném ezt részletesebben kifejteni, szerintem érthető voltam.)

Amíg egy illegális frakció egy jól felépített, színes roleplayt folytat // vesz részt // addig a PG szabályzat teljesen a jelenlegi formájaban is működik.
Emellett szerintem teljesen egyértelmű, hogy senki sem fog egész nap lövöldözni és „X kaliberben” rohangálni a szerveren.
(Ez akciókon is karakterfüggő, nem fogok belemászni, aki megért az tudja hogy mire célzok.)
(Mivel egy roleplay szerveren vagy, nem egy terminátort fogsz rpzni.)

Konklúzió: az átdolgozás jelenleg felesleges.

• Kedvelés
Reactions: TrueGyuri
Hali,

Amúgy ez egyébként tök egyszerű. Hárman ültök a kocsiba, majd két rendőr kihajt elétek és rátok fogja a fegyvert, a Ti motorotok jár és esetleg még gurultok is, azt bárhogy osztom szorzom, nálam nem minősül hősködésnek. Illetve, ha vezettek fórumon aktívan karaktertörténetet - persze a reális keretek között és ha nem akartok terminátort játszani - akkor azt az adminok figyelembe tudják venni esetlegesen egy ügy kapcsán.

Ha egyébként ilyen RP szituációval kapcsolatos kérdésetek akad, akkor kereshettek Főadmint is, illetve felette lévő személyt, aztán akkor ami ködös azt tisztázzuk így.

További szép napot.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.