Elutasítva peti,Adminszidás,Közösségrombolás

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tesoez7

Újonc
2025. 08. 08.
22
10
LS karakter
Aria_Ortega
Neved:
< Carlo Bruno >

Kitiltás időpontja:
<
2025.08.24. 13:33 >

Kitiltás időtartama:
<
Örökös >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Peti >

A kitiltás indoka:
<
közösségrombolás,Adminszidás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
<Azért Szeretném hogy a kitiltásom feloldásra kerüljön Mivel Sajnálatos Módon az Adminisztrátor peti Nem Volt Hajlandó engedni Hogy El is Magyarázzam illetve meg is kérdezzem mi is történt Valójában.A történetem addig nyúl vissza mig a Bann napja előtt egy nappal azthiszem dolgoztam majd odajött peti és közölte OOC rádiózás miatt fogok kapni egy 60perces Jailt Én emiatt nem is Ellenkeztem jogos volt mivel ooc rádióztam Zárojelben. Majd közölte hogy ucp előéletre Ha nem figyelek oda következő jailemre Bant fogok kapni Örököset Majd Ahogyan a jail letelt Kérettem volna oda a kocsimat Városháza elé Majd befagyott a képernyőm és kiirta a Bannt Én irtam Discordon petinek Szépen,Peti légyszives elküldenéd a bizonyitékot arról hogy Én mikor Szidtam Admint? Nem válaszolt rá a mai napig.... Engem Illetve mÉg két barátomat Majd még a frakcióleaderem Barátait is kibannolta.Nem követtem el amivel vádolnak Nem megbocsájtást kérek Hanem egy Második esélyt Hogy megpróbálhassam Újra Nekem ez a Szerver rengeteg Emlékeket Takar A sok Nyár Eggyütt játszva a barátokkal Jó Közönség Jó Játékosok és még sorolhatnám én ezt a szervert Nem úgy Szeretem hogy el tudjam engedni olyan Könnyen Próbálkozni Szeretnék Hátha Egyszer Sikerülni Fog és tényleg Istenemre esküszök Hogy Soha Többet egy Gondot nem fog Rólam hallani Senki Nem kérem az azonnali levételt Hanem Képes vagyok Akár 500 vagy 1000percet is Leülni Azért Hogy újra vissza jöhessek a Dawn Mta Szerverre.......> >
[/CENTER]

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.