- 2024. 07. 30.
- 11
- 11
- 20
- LS karakter
- Peter Grov
- LV Karakter
- Livia Jensen
Panasztevő InGame neve:
► Peter Grov ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Fox ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nos, 2025.12.08. napon elmentünk kb 5-6an aranybankot rabolni. A rablásra gyorsan kiértek a PD-sek, így nemsokkal a trezorok felnyitása után le is jöttek. Nagyon gyorsan kialakult az aktív lövöldözés, ahol csak én maradtam életben. A széfteremben védekeztem, kb 5 rendvédelmist sikeresen lelőttem. Miután a széfteremben végeztem, elindultam felfelé a liftel, számítva arra, hogy lehetnek még ott fent PD-sek. Ahogy kinyílt a lift ajtó, egyből megpillantottam kettő rendévdelmist (egy honvédet és egy pd-st). Gondolkodás nélkül elkezdtem lőni, megelőzve azt, hogy ők lőjenek először. Nagyon gyorsan történt az egész, nem láttam, hogy lent van az EÜ és azt sem, hogy van-e náluk fegyver. Amint elkezdetem lőni, a honvéd felpattant és nekilátott körbe-körbe futkorászni. Én ő rá figyeltem, őt lőttem, mivel ő mozgott. Egy ponton megállt, pont amikor túlmelegedett a fegyverem, itt írta kb a PD-s, hogy egyébként ők ott valami szanitéces dolgot csinálnak. Mivel túlmelegedett a fegyverem, így beneli m4-re váltottam, azzal fejeztem be, majd indultam kifele. Sikeresen kijutottam, el is mentem leadni a zsákmányt, majd a hazafelé úton odajött hozzám a Fox és azzal szembesített, hogy én lelőttem a szanitéceket. Nem tagadtam, mondtam, hogy menjünk dc-re, mutatok videót, elmondanám az én szemszögemet. Az ügy javarészét azt tette ki, ahogy a PD-s és én veszekedtem az ügyön, a honvéd nem is volt jelen, aki szintén érintett volt. Az ügy vége fele Fox azt mondta, hogy ez "szerver szabályzatba" ütközik, hogy lelőttem a PD-st és a honvédet szanitéc ellátás közben. Kértem, hogy mondja meg ez pontosan hol van benne erre nem tudott válaszolni (nincs is benne a szabályzatban, az egyedüli szanitécekre vonatkozó szabályzat az, hogy szanitéc ellátás után nem lehet visszamenni lövöldözni.). Én mint bankrabló aki éppen kirabolta a bankot, be van drogozva és jön fel 5 pd-s legyilkolása után miért ne lőhetném gondolkodás nélkül a rendvédelmiseket, akik azért jöttek bankra, hogy engem elkapjanak IC. Az IC karakterem gondolkodás nélkül, egy bankrablás közepén, adrenalinnal teli lelőtte a rendőrt. Miután kitárgyaltuk az esetet, elmondtam a saját oldalam/véleményem, megmutattam a klippeket, az ügy végén azt mondta Fox, hogy 2 hónapos bant kapok azért, mert én "félrevezettem" őt. Megkérdeztem, hogy mégis miben? ((1. Nem tagadtam semmit, egyből írtam, hogy jöjjön dc-re, mert van videóm, beszéljük meg. 2. Kb 3x mentünk végig a videón, kielemezve minden másodpercét, hogy mi is történt, volt amit többször is visszajátszottam lassítva. 3. Magam részéről a szerver szabályzatra és az RP szituációra hivatkoztam, mint indok a megölésre.)) Erre az volt a válasza, hogy neki az admin félrevezetése, hogy "feljöttem dc-re kidumálni magamat". A végén, a PD-s tiszta UCP-vel 120 helyett csak 60 percet kapott, én viszont szintén tiszta UCP-vel 2 hónapot. A honvéd, semmit nem kapott, holott ő elvileg törött kézzel, ellátás közben csak úgy felpattant. Úgy érzem, hogy a szankció nem tanuló jelleggel került kiosztásra, hanem szándékosan személyem ellen irányult, mint illegálos. Nem lett figyelembe véve az sem, hogy a szanitéc ellátás a bankrablás közepén a lift teremben került végrehajtásra. Maga a liftszobában történtek egy eseménydús lövöldözés után történtek, ahol még a sokkhatás alatt voltam mind IG és mind OOC. Úgy érzem, hogy engem tettek meg fő felelősnek, de ugyan annyi felelőssége van a szanitécnek is, aki úgy döntött, hogy a bankrablás közben felelőtlenül a lövöldözések egyik fő helyszínén kezdte meg az ellátást, ha nem így tesz, akkor a lövöldözés sem történik meg. Nem tartom jogosnak, hogy ekkora szankciót kaptam, míg más (futkosó honvéd) semmit nem kapott holott ez is nonszensz és a szerepéhez íllő cselekmény volt.. Az admin nem győződött meg arról, hogy mi az én álláspontom, csak a szerverszabályzatra mutogatott, ám ott nem tudta megmutatni, hogy hova van leírva. A sérülés ellátásától készült rp-t az admin nem kérte el, nem győződött meg arról, hogy miért ott és miért akkor látta el. Ahogy korábban is írtam, az egyetlen szerverszabályzat a szanitéceket érintő az a szabályzat, hogy ellátás után nem mehetnek vissza. Azért került ott ellátásra, hogy vissza tudjon menni a honvéd lövöldözni? Miért nem lehetett máshol, például az emeleten ellátni vagy egy olyan helyen, ahol még a lövöldözés megkezdése előtt értesíthető lenne az illető arról, hogy éppen ellátás zajlik. Szintén nem lett megemlítve, hogy a bank összes ajtaja zárva volt, így ki sem tudtam menni amely szintént szabályzatba ütközik, külön admint kellett ehhez is hívni. Szeretném, ha a szabályzatban ez innentől kezdve fixen rögzítésre kerülne, hogy a legközelebbi hasonló esetek elkerülhetőek legyenek vagy láthatóbbá tenni a szanitéc ellátás tényét hiszen én abból nem tudhatom, hogy ellátás van mert ott guggolnak ketten egymás előtt. Szintén fel lett hozva az is, hogy a sérülés ellátása közben a PD-s nem tudott védekezni, így ez nem "fair". És akkor mi a helyzet, amikor bedobnak egy füstgránátot és a karaktered fuldokoló animba került, ott ugyan úgy nem tudunk visszalőni, akkor ez sem fair és szabályzatba ütközik? Az ügy végén, amikor elkezdtek elszabadulni az indulatok, magam is durvábban fogalmaztam, ezért itt kérek elnézést, nem állt szándékomban megsérteni senkit. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Nincs ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)