Peter Grov -> Fox

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Petavok

Újonc
2024. 07. 30.
11
11
20
LS karakter
Peter Grov
LV Karakter
Livia Jensen
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Peter Grov
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Fox
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nos, 2025.12.08. napon elmentünk kb 5-6an aranybankot rabolni. A rablásra gyorsan kiértek a PD-sek, így nemsokkal a trezorok felnyitása után le is jöttek. Nagyon gyorsan kialakult az aktív lövöldözés, ahol csak én maradtam életben. A széfteremben védekeztem, kb 5 rendvédelmist sikeresen lelőttem. Miután a széfteremben végeztem, elindultam felfelé a liftel, számítva arra, hogy lehetnek még ott fent PD-sek. Ahogy kinyílt a lift ajtó, egyből megpillantottam kettő rendévdelmist (egy honvédet és egy pd-st). Gondolkodás nélkül elkezdtem lőni, megelőzve azt, hogy ők lőjenek először. Nagyon gyorsan történt az egész, nem láttam, hogy lent van az EÜ és azt sem, hogy van-e náluk fegyver. Amint elkezdetem lőni, a honvéd felpattant és nekilátott körbe-körbe futkorászni. Én ő rá figyeltem, őt lőttem, mivel ő mozgott. Egy ponton megállt, pont amikor túlmelegedett a fegyverem, itt írta kb a PD-s, hogy egyébként ők ott valami szanitéces dolgot csinálnak. Mivel túlmelegedett a fegyverem, így beneli m4-re váltottam, azzal fejeztem be, majd indultam kifele. Sikeresen kijutottam, el is mentem leadni a zsákmányt, majd a hazafelé úton odajött hozzám a Fox és azzal szembesített, hogy én lelőttem a szanitéceket. Nem tagadtam, mondtam, hogy menjünk dc-re, mutatok videót, elmondanám az én szemszögemet. Az ügy javarészét azt tette ki, ahogy a PD-s és én veszekedtem az ügyön, a honvéd nem is volt jelen, aki szintén érintett volt. Az ügy vége fele Fox azt mondta, hogy ez "szerver szabályzatba" ütközik, hogy lelőttem a PD-st és a honvédet szanitéc ellátás közben. Kértem, hogy mondja meg ez pontosan hol van benne erre nem tudott válaszolni (nincs is benne a szabályzatban, az egyedüli szanitécekre vonatkozó szabályzat az, hogy szanitéc ellátás után nem lehet visszamenni lövöldözni.). Én mint bankrabló aki éppen kirabolta a bankot, be van drogozva és jön fel 5 pd-s legyilkolása után miért ne lőhetném gondolkodás nélkül a rendvédelmiseket, akik azért jöttek bankra, hogy engem elkapjanak IC. Az IC karakterem gondolkodás nélkül, egy bankrablás közepén, adrenalinnal teli lelőtte a rendőrt. Miután kitárgyaltuk az esetet, elmondtam a saját oldalam/véleményem, megmutattam a klippeket, az ügy végén azt mondta Fox, hogy 2 hónapos bant kapok azért, mert én "félrevezettem" őt. Megkérdeztem, hogy mégis miben? ((1. Nem tagadtam semmit, egyből írtam, hogy jöjjön dc-re, mert van videóm, beszéljük meg. 2. Kb 3x mentünk végig a videón, kielemezve minden másodpercét, hogy mi is történt, volt amit többször is visszajátszottam lassítva. 3. Magam részéről a szerver szabályzatra és az RP szituációra hivatkoztam, mint indok a megölésre.)) Erre az volt a válasza, hogy neki az admin félrevezetése, hogy "feljöttem dc-re kidumálni magamat". A végén, a PD-s tiszta UCP-vel 120 helyett csak 60 percet kapott, én viszont szintén tiszta UCP-vel 2 hónapot. A honvéd, semmit nem kapott, holott ő elvileg törött kézzel, ellátás közben csak úgy felpattant. Úgy érzem, hogy a szankció nem tanuló jelleggel került kiosztásra, hanem szándékosan személyem ellen irányult, mint illegálos. Nem lett figyelembe véve az sem, hogy a szanitéc ellátás a bankrablás közepén a lift teremben került végrehajtásra. Maga a liftszobában történtek egy eseménydús lövöldözés után történtek, ahol még a sokkhatás alatt voltam mind IG és mind OOC. Úgy érzem, hogy engem tettek meg fő felelősnek, de ugyan annyi felelőssége van a szanitécnek is, aki úgy döntött, hogy a bankrablás közben felelőtlenül a lövöldözések egyik fő helyszínén kezdte meg az ellátást, ha nem így tesz, akkor a lövöldözés sem történik meg. Nem tartom jogosnak, hogy ekkora szankciót kaptam, míg más (futkosó honvéd) semmit nem kapott holott ez is nonszensz és a szerepéhez íllő cselekmény volt.. Az admin nem győződött meg arról, hogy mi az én álláspontom, csak a szerverszabályzatra mutogatott, ám ott nem tudta megmutatni, hogy hova van leírva. A sérülés ellátásától készült rp-t az admin nem kérte el, nem győződött meg arról, hogy miért ott és miért akkor látta el. Ahogy korábban is írtam, az egyetlen szerverszabályzat a szanitéceket érintő az a szabályzat, hogy ellátás után nem mehetnek vissza. Azért került ott ellátásra, hogy vissza tudjon menni a honvéd lövöldözni? Miért nem lehetett máshol, például az emeleten ellátni vagy egy olyan helyen, ahol még a lövöldözés megkezdése előtt értesíthető lenne az illető arról, hogy éppen ellátás zajlik. Szintén nem lett megemlítve, hogy a bank összes ajtaja zárva volt, így ki sem tudtam menni amely szintént szabályzatba ütközik, külön admint kellett ehhez is hívni. Szeretném, ha a szabályzatban ez innentől kezdve fixen rögzítésre kerülne, hogy a legközelebbi hasonló esetek elkerülhetőek legyenek vagy láthatóbbá tenni a szanitéc ellátás tényét hiszen én abból nem tudhatom, hogy ellátás van mert ott guggolnak ketten egymás előtt. Szintén fel lett hozva az is, hogy a sérülés ellátása közben a PD-s nem tudott védekezni, így ez nem "fair". És akkor mi a helyzet, amikor bedobnak egy füstgránátot és a karaktered fuldokoló animba került, ott ugyan úgy nem tudunk visszalőni, akkor ez sem fair és szabályzatba ütközik? Az ügy végén, amikor elkezdtek elszabadulni az indulatok, magam is durvábban fogalmaztam, ezért itt kérek elnézést, nem állt szándékomban megsérteni senkit.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Nincs

Utoljára szerkesztve:
Szia. Szanitécet, még mindíg tilos meg ölni ellátás közben. Erről nem egy nem kettő ügy volt már, és jogos is volt. Ez ügyben mondtam kérdezz meg más admint is ő is ezt fogja mondani neked, hogy tilos meg ölni a szanitécet ellátás közben. Ahogy fel jöttél a liftel, ott volt az orrod előtt az esettáska, azaz ellátás közben volt a szanitéc. Viszont ha nem ellátás közben lettek volna akkor nem gugolt volna az egyik rendvédelmis sem. Discord meg beszélésen meg próbáltátok hülyének nézni az admint hogy nem tudja ezt, illetve a szankció osztásnál ahogy meg kaptad a bannt, a végén egy szép adminnal szembeni stílus volt, és ki léptél discordról, pedig az miatt is kaphattál volna szankciót.

• Haha
Reactions: Roy és eznemJayce
Szia. Szanitécet, még mindíg tilos meg ölni ellátás közben. Erről nem egy nem kettő ügy volt már, és jogos is volt. Ez ügyben mondtam kérdezz meg más admint is ő is ezt fogja mondani neked, hogy tilos meg ölni a szanitécet ellátás közben. Ahogy fel jöttél a liftel, ott volt az orrod előtt az esettáska, azaz ellátás közben volt a szanitéc. Viszont ha nem ellátás közben lettek volna akkor nem gugolt volna az egyik rendvédelmis sem. Discord meg beszélésen meg próbáltátok hülyének nézni az admint hogy nem tudja ezt, illetve a szankció osztásnál ahogy meg kaptad a bannt, a végén egy szép adminnal szembeni stílus volt, és ki léptél discordról, pedig az miatt is kaphattál volna szankciót.
A szerver szabályzatban továbbra sincs ilyen pont, hogy tilos lenne megölni, kértem akkor is, de akkor most is, mutasd vagy linkeld nekem, hogy hol van ilyen a szabályzatban?! Engem nem más ügye vagy más admin véleménye érdekel, a szerver szabályzat a mérvadó. Azt állítod, "Ahogy fel jöttél a liftel, ott volt az orrod előtt az esettáska, azaz ellátás közben volt a szanitéc.". Dc-n is mutattam a videót és ide is linkeltem, nem látszódik, azon guggol a pd-s, apropó guggolás, azért mert ketten guggolnak egymás felé nézve, nekem honnan kéne tudjam, hogy ott éppen ellátás zajlik? Amint elkezdtem lőni egyből felpattant a honvéd, mintha nem is egy halálos sérülés ellátás közepette lenne és elkezdett körbe-körbe futkorászni. A pd-s pedig akkora írta le, hogy ellátás van, amikor már a fegyverem túlmelegedett és ezért a beneli m4-el lőttem a honvédot. Nem az ooc chetet figyelem a lövöldözés közben, de ez mind jól látszik a videón is. Ki akart téged "hülyének" nézni? Amikor odajöttél hozzám, én egyből írtam, hogy gyere dc-re, videót tudok mutatni, beszéljük meg. Ha gondolod, erről is elküldöm a logot, ha kell.

Heló. A panaszhoz azért írok mivel énis ott voltam a tegnapi adminb ügy-ön Peta védelme miatt. Az én állás pontomat is ki szeretném itt fejteni, mert van 1-2 dolog ami nem volt le tisztázva a panasznál és érdemesebb lenne tudni a bíráló admin félnek.

Mielött bele kezdenék Fox, te az állítod hogy amint felérkezett már látta hogy ellátás folyik. ( ) Itt segítettem neked szemügyre venni hogy nem látszódik ellátásnak nyoma amikor fel érkezik a lift-el.

"Szanitécet TILOS megölni ellátás allatt ha animációban van"

- Sehol nem volt annak nyoma hogy amikor Peta felérkezett a lift-el akkor éppenséggel ellátás folyik. Se animáció, Se /me cselekvés, Se esettáskának a nyomát nem látthatta Peta a lift felérkezésekor. Ilyen esetben kutya kötelessége lett volna a szanitécnek a sérültet egy olyan góc ponton ellátni, ahol fedett, biztonságban érezhették volna magukat. Ebben az esetben a szanitéc ezt nem tette meg. Olvastam egy másik Panaszt ahol a bíráló admin azt írta hogy ott vagy köteles ellátni ahol sérült. Nem. Nem vagy köteles egy veszély zónában ellátnod azonnal egy sérültet. Ha nem ketten lettetek volna bent ott azon a helyen, hanem többen akkor nem is lett volna vele probléma. Tisztában voltatok mind ketten hogy lövöldözés folyik lent a széf teremben, tisztába voltatok vele hogy amint nem hallottatok több lövöldözést TI nem kaptatok értesítést rádión arról hogy Tiszta lenne-e a széf terem. Igy nektek tudomásotok lehetett volna hogy a rendvédlemisek meghaltak, és az illegálos/illegálosok jönnek fel. Ők továbbra is szándékosan a lift ajtó elött csinálták az ellátást.

Továbbra is igyekszem ki hangsúlyozni azt, hogy FIGYELMESEN TEKINTSÉTEK MEG A VIDEÓT. Peta amikor fel érkezett a lift-el semmilyen információja/tudomása nem volt hogy ellátás folyik, mert SE esettáskát nem látott a lövlödözés kezdeményezése elött, Se animációt nem látott az ellátásról, Se RP-t nem látott az ellátásról. Viszont egy pillanatra felbukkant az esettáskának az a zöld csíkja, Peta azt meg nem vette észre, mert a futkározó honvédre figyelt, de a videón látszik is hogy maximum 1 másodpercig volt jelen az esettáska csíkja, utána szintúgy nem volt látható Peta részéről. Igy peta jogosan ölte meg a két rendvédelmist.

----

Amikor megtörtént az adminügy, mi szintúgy felmentünk admin váróba discordon mert mi sem értettük azt, hogy mi volt ezzel a probléma. Szint úgy mi is benne voltunk abban az RP-ben, de mi meghaltunk, így peta maradt egyedül életben a Bankrablás során. Amikor discordon elkezdődöztt az admin ügy, a szanitéc barátunk folyamatosan bele beszélt az egyikünk mondani valójában, illetve nem megfelelő alpári, lenéző stílust produkált velünk szemben, amit mi természetesen nem fogunk soha sem torerálni, és kölcsönösen visszaélve a lehetőséggel valamilyen szinten elhallgattattuk a szanitécet hogy azért álljon meg, mert még mindig nem mondta végig Peta, vagy épp más társunk a mondani valóját. Ez többször is előfordult, ahol az adminisztrátornak elméletben joga lehetett volna egy némítást adni az illetőra addig a pontig, amíg az illető be nem fejezte a mondani valóját ezzel együtt megelőzve az egymás szájába való bele kiabálást. Peta elmondta az ő részét hogy mi történt, majd többször is mutatta discord megosztásban a videó felvételt hogy ő semmilyen olyan ellátást nem látott ami épp a szabályzatban ütközött volna. Folyamatosan ujra játszva a videót, szinte másodpercenként megállítva elemezve az adott körülményt, lelassítva a felvételt és akkor is elemezni a körülményeket. Ezután a szanitéc is elmondta az állás pontját, azt a 3-4 mondatott, miközben mi komplett regényt mondtunk el. Utána éreztem hogy kezd olyan lenni ez a szituáció hogy mindenképp a Peta fog kapni szankciót, ezért én saját magam felvállaltam hogy akkor én kezdek el érthetően magyarázni, kielemezni érthetően magyarázva a videó felvételeket, az eseményeket, és a hibázott részeket, illetve bele mentem pár kis kapuba is, ahol a rendvédelem hibázott. Természetesen ez sem hatotta meg, illetve nem érdekelte az intéző adminisztrátort, és ő gondolkodás nélkül, úgy hogy nem is adott semmilyen magyarázatott 2 hónapos kitíltásta invitálta Petát azzal az indokkal legfőbbképp hogy "ti csak próbáljátok magatokat ki magyarázni".

Innen is köszönjük Fox a hozzáértő szaktudásoat, és köszönön szépen a csapatunk nevében hogy ilyen stílussal tudtál nekünk egy választ sem mondva, valamit oda böffenteni.

Illetve többször is történt olyan dolog hogy Peta ideges volt, ezt Belov adminisztrátor is alá tudja támasztani, mivel Elkezdett Peta rágozni az idegességtől, én is többször mondtam neki nyugodjon meg, ezt Belov adminisztrátor alá tudja támasztani, mivel ő is ott volt az adminügykor. Peta többszörösen is idegesen válaszolt, volt mikor rá csapott egy nagyot az asztalra, és társai. Az ő állás pontját az idegességet teljese mértékben én meg tudom érteni, mivel teljesen igazságtalan volt az egész adminisztrátori bírálat.

Kiemelném azt is, hogy Fox nem győzte többszörösen hangsúlyozni azt hogy "lehet PK-t tenni rám". Ez úgy jött le, hogy téged semmenyire nem érdekel az admiisztrátori rangod, az sem hogy ha kapsz egy PK-t, az nagy esélyel jogos lesz, illetve téged az sem érdekelne ha elveszik az adminisztrátori jogodat. Szinte egész admin ügy alatt jó formán semmit se szóltál. (Nem kell azt írnod, hogy mi veszekedtünk a szanitéccel, stb... , a jogod meg lett volna hogy fel tudj szólalni.)

Fontosnak tartom azt kiemelni, hogy az ilyen helyzetek további elkerülése érdekében a magunk, illetve más játékosok részében hogy a szabályzati pontok legyenek frissítve ezzel kapcsolatban is, mivel íratlan szabály nem létezik. Olyan dologért jár a szankció, ahol másik szerver szabályzatában szerepel, és büntetendő, de itt nem szerepel és szankcionálható. Ilyen nem létezhet, mert az adminisztrátorok álltalában azzal jönnek hogy "szerver szabályzata nem ismerete, nem mentesít a szankció alól", "ha beregisztráltál a szerverre automatikusan elfogadtad hogy tudod a szerver szabályzatát". Innen is azonnal kérjük a szabályzat felülírását, és rövides időben való szerkesztését!

Utó szó: Peta engedélyével írtam. Ha hozzám irányuló válasz jön/kérdés arra mindenképp válaszolni fogok!

További szép napot! -eznemjace

Akkor ide be is küldöm a bizonyíttékot hogy minigamebe volt a szanitéc.
Szia! Ezt mi megértjük, de megkértelek tegnap is, meg itt is hogy alaposan nézd át peta videóját. Ott nem látható semmilyen ellátásnak a nyoma. Ne abból indulj ki hogy ment az ellátás ott a panel, hanem abból amit a másik fél látott. Te nem kötöttél kompromisszumot, te csak az egyik fél javát nézted, a másikét nem.

• Kedvelés
Reactions: Roy
Heló. A panaszhoz azért írok mivel énis ott voltam a tegnapi adminb ügy-ön Peta védelme miatt. Az én állás pontomat is ki szeretném itt fejteni, mert van 1-2 dolog ami nem volt le tisztázva a panasznál és érdemesebb lenne tudni a bíráló admin félnek.

Mielött bele kezdenék Fox, te az állítod hogy amint felérkezett már látta hogy ellátás folyik. ( ) Itt segítettem neked szemügyre venni hogy nem látszódik ellátásnak nyoma amikor fel érkezik a lift-el.

"Szanitécet TILOS megölni ellátás allatt ha animációban van"

- Sehol nem volt annak nyoma hogy amikor Peta felérkezett a lift-el akkor éppenséggel ellátás folyik. Se animáció, Se /me cselekvés, Se esettáskának a nyomát nem látthatta Peta a lift felérkezésekor. Ilyen esetben kutya kötelessége lett volna a szanitécnek a sérültet egy olyan góc ponton ellátni, ahol fedett, biztonságban érezhették volna magukat. Ebben az esetben a szanitéc ezt nem tette meg. Olvastam egy másik Panaszt ahol a bíráló admin azt írta hogy ott vagy köteles ellátni ahol sérült. Nem. Nem vagy köteles egy veszély zónában ellátnod azonnal egy sérültet. Ha nem ketten lettetek volna bent ott azon a helyen, hanem többen akkor nem is lett volna vele probléma. Tisztában voltatok mind ketten hogy lövöldözés folyik lent a széf teremben, tisztába voltatok vele hogy amint nem hallottatok több lövöldözést TI nem kaptatok értesítést rádión arról hogy Tiszta lenne-e a széf terem. Igy nektek tudomásotok lehetett volna hogy a rendvédlemisek meghaltak, és az illegálos/illegálosok jönnek fel. Ők továbbra is szándékosan a lift ajtó elött csinálták az ellátást.

Továbbra is igyekszem ki hangsúlyozni azt, hogy FIGYELMESEN TEKINTSÉTEK MEG A VIDEÓT. Peta amikor fel érkezett a lift-el semmilyen információja/tudomása nem volt hogy ellátás folyik, mert SE esettáskát nem látott a lövlödözés kezdeményezése elött, Se animációt nem látott az ellátásról, Se RP-t nem látott az ellátásról. Viszont egy pillanatra felbukkant az esettáskának az a zöld csíkja, Peta azt meg nem vette észre, mert a futkározó honvédre figyelt, de a videón látszik is hogy maximum 1 másodpercig volt jelen az esettáska csíkja, utána szintúgy nem volt látható Peta részéről. Igy peta jogosan ölte meg a két rendvédelmist.

----

Amikor megtörtént az adminügy, mi szintúgy felmentünk admin váróba discordon mert mi sem értettük azt, hogy mi volt ezzel a probléma. Szint úgy mi is benne voltunk abban az RP-ben, de mi meghaltunk, így peta maradt egyedül életben a Bankrablás során. Amikor discordon elkezdődöztt az admin ügy, a szanitéc barátunk folyamatosan bele beszélt az egyikünk mondani valójában, illetve nem megfelelő alpári, lenéző stílust produkált velünk szemben, amit mi természetesen nem fogunk soha sem torerálni, és kölcsönösen visszaélve a lehetőséggel valamilyen szinten elhallgattattuk a szanitécet hogy azért álljon meg, mert még mindig nem mondta végig Peta, vagy épp más társunk a mondani valóját. Ez többször is előfordult, ahol az adminisztrátornak elméletben joga lehetett volna egy némítást adni az illetőra addig a pontig, amíg az illető be nem fejezte a mondani valóját ezzel együtt megelőzve az egymás szájába való bele kiabálást. Peta elmondta az ő részét hogy mi történt, majd többször is mutatta discord megosztásban a videó felvételt hogy ő semmilyen olyan ellátást nem látott ami épp a szabályzatban ütközött volna. Folyamatosan ujra játszva a videót, szinte másodpercenként megállítva elemezve az adott körülményt, lelassítva a felvételt és akkor is elemezni a körülményeket. Ezután a szanitéc is elmondta az állás pontját, azt a 3-4 mondatott, miközben mi komplett regényt mondtunk el. Utána éreztem hogy kezd olyan lenni ez a szituáció hogy mindenképp a Peta fog kapni szankciót, ezért én saját magam felvállaltam hogy akkor én kezdek el érthetően magyarázni, kielemezni érthetően magyarázva a videó felvételeket, az eseményeket, és a hibázott részeket, illetve bele mentem pár kis kapuba is, ahol a rendvédelem hibázott. Természetesen ez sem hatotta meg, illetve nem érdekelte az intéző adminisztrátort, és ő gondolkodás nélkül, úgy hogy nem is adott semmilyen magyarázatott 2 hónapos kitíltásta invitálta Petát azzal az indokkal legfőbbképp hogy "ti csak próbáljátok magatokat ki magyarázni".

Innen is köszönjük Fox a hozzáértő szaktudásoat, és köszönön szépen a csapatunk nevében hogy ilyen stílussal tudtál nekünk egy választ sem mondva, valamit oda böffenteni.

Illetve többször is történt olyan dolog hogy Peta ideges volt, ezt Belov adminisztrátor is alá tudja támasztani, mivel Elkezdett Peta rágozni az idegességtől, én is többször mondtam neki nyugodjon meg, ezt Belov adminisztrátor alá tudja támasztani, mivel ő is ott volt az adminügykor. Peta többszörösen is idegesen válaszolt, volt mikor rá csapott egy nagyot az asztalra, és társai. Az ő állás pontját az idegességet teljese mértékben én meg tudom érteni, mivel teljesen igazságtalan volt az egész adminisztrátori bírálat.

Kiemelném azt is, hogy Fox nem győzte többszörösen hangsúlyozni azt hogy "lehet PK-t tenni rám". Ez úgy jött le, hogy téged semmenyire nem érdekel az admiisztrátori rangod, az sem hogy ha kapsz egy PK-t, az nagy esélyel jogos lesz, illetve téged az sem érdekelne ha elveszik az adminisztrátori jogodat. Szinte egész admin ügy alatt jó formán semmit se szóltál. (Nem kell azt írnod, hogy mi veszekedtünk a szanitéccel, stb... , a jogod meg lett volna hogy fel tudj szólalni.)

Fontosnak tartom azt kiemelni, hogy az ilyen helyzetek további elkerülése érdekében a magunk, illetve más játékosok részében hogy a szabályzati pontok legyenek frissítve ezzel kapcsolatban is, mivel íratlan szabály nem létezik. Olyan dologért jár a szankció, ahol másik szerver szabályzatában szerepel, és büntetendő, de itt nem szerepel és szankcionálható. Ilyen nem létezhet, mert az adminisztrátorok álltalában azzal jönnek hogy "szerver szabályzata nem ismerete, nem mentesít a szankció alól", "ha beregisztráltál a szerverre automatikusan elfogadtad hogy tudod a szerver szabályzatát". Innen is azonnal kérjük a szabályzat felülírását, és rövides időben való szerkesztését!

Utó szó: Peta engedélyével írtam. Ha hozzám irányuló válasz jön/kérdés arra mindenképp válaszolni fogok!

További szép napot! -eznemjace
Illetve jeleztem hogy ha nem ért együt a döntésemmel akkor élhet a pk jogával. A másik még pedig a szankció kiosztása végén volt egy beszólása is az adminisztrátor felé, és abban a pillanatban ki is lépett.

• Haha
Ez maximum akkor indulhatott el, amikor már régen lövöldözés volt, látszódik a csíkból, hogy még az ellátás elején tart, tehát biztosan azután kezdte el, amikor már lövöldözés volt. Illetve azt sem értem, hogy miért nem fogadod el a tényt, hogy nálam (ahogy az a videón látszódik) nincs éppen "felszedős" animban a PD-s, mivel ugye amikor elkezdi a minigamet akkor az a bizonyos anim is elindul.

• Kedvelés
Tilos a dupla/tripla hozzászólás!
anim.png

@Fox ennek az animációnak kellett volna akkor mennie, ha tényleg ellátásban lett volna. Látszódik a videómon, hogy NEM volt ilyen animban a PD-s ember.

Amikor egy ellátás elkezdődik akkor több mint a negyedénél van a csík. Látszik a képen hogy megvolt halva a rendvédelmist, és a csík az elején van. Szóval a szanitéc akkor kezdte meg az ellátást, amikor a lövöldözés már rég folyt. (Erről videó felvételt kérnénk a szanitéctől, hogy mikor kezdte meg az ellátását.), így nem minősül ez ellátás közbeni ölésnek.

• Kedvelés
Reactions: Valentin és Roy
Cső! Én bírálom a PK-t. Felajánlanék mindkettőtöknek egy Discord beszélgetést, ahol jelen lennétek mindketten, illetve én is, aztán ott átbeszélnénk, hogy mi a probléma. Jelezzetek vissza, hogy ez megfelel-e vagy sem, illetve ha igen, egy (körülbelüli) időpontot is legyetek szívesek írni.

Cső! Én bírálom a PK-t. Felajánlanék mindkettőtöknek egy Discord beszélgetést, ahol jelen lennétek mindketten, illetve én is, aztán ott átbeszélnénk, hogy mi a probléma. Jelezzetek vissza, hogy ez megfelel-e vagy sem, illetve ha igen, egy (körülbelüli) időpontot is legyetek szívesek írni.
Csao! Nekem megfelel a dc beszélgetés akár ma 17 órától. Viszont dc-n kaptam egy 1 hetes to-t, így jelenleg nem tudok bemenni semmilyen voice csatornába. Esetleg ezt le tudod szedni? Discord nevem: petavok

Tilos a dupla/tripla hozzászólás! Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás!
Csao! Nekem megfelel a dc beszélgetés akár ma 17 órától. Viszont dc-n kaptam egy 1 hetes to-t, így jelenleg nem tudok bemenni semmilyen voice csatornába. Esetleg ezt le tudod szedni? Discord nevem: petavok
szia dc-ről Belov rakott ki.

Feloldásra fog kerülni a beszélgetés idején. @Fox neked megfelel ma 17 után?

E: Addig is mindkét féltől szeretném látni az összes rendelkezésre álló bizonyítékot. (Kép, log, videó)

E: Addig is mindkét féltől szeretném látni az összes rendelkezésre álló bizonyítékot. (Kép, log, videó)
nekem egésznap jó.

• Kedvelés
Reactions: @ghost

Akkor 17:15-kor dc-n beszélünk? Részemről összegyűjtöttem mindent, amit szeretnék majd bemutatni.

• Kedvelés
Reactions: @ghost
A discordon megbeszéltek alapján zárom a panaszkönyvet.

• Kedvelés
Reactions: Petavok
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.