Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 152. Mesélj magadról pár mondatban. 15 -éves vagyok Szeptemberben leszek 16. Én már nagyon de nagyon régota szeretnék jelentkezni Terrorelhárítási Központhoz (TEK-hez). Már egy ideje játszok a DAWN-MTA -val és mikor meg ládtam egy TEK- est akció közben akkor gondoltam úgy ,hogy szerenék jelentkezni.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Mert én egy olyan ember lennék a csapatban aki mindig készenlétre áll. Meg azért is mert nagyon szeretnék jelentkezni.4. Mióta játszol a szerveren? Tavaly Szeptember óta.4.1 Játszott perceid száma: 19093 perc (318 óra)4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3-4 órát5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Mert már nagyon régóta szeretnék csatakozni... És már régota szeretnék egy közösségbe csatlakozni.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Még nem voltam.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Én szerintem egy jó soför karaktert tudnék alkotni meg egy jó társat8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: [="Névváltások"
[/SPOILER]
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Szerinem a TEK feladata az hogy rendet tegyenek a városban a TEK -esek olyanok mint a rendörök csak a TEK -esek komolyabb szituációban vesz részt mint például a Bank rablás!Általános adatok
1. Teljes neve: Paul Green2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 1985.09.074. Nem: Férfi vagyok5. Családi állapota: Minden rendbe van7. Foglalkozása: AutokereskedésElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Red.Rich11. Telefonszáma: VálaszSorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Autó bádogoság
- Kereskedelem
- ...
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ x] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ x] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [x ] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Nem beszéltem
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: , Los Santos2025.09.17.
Aláírás
Aláírás
Utoljára szerkesztve:
.png)