ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID-d:
Patrik vagyok, 16 éves, az ID-m: 8776
UCP előélet:
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Őszintén RP-zni már nagyon nincs kedvem, ezért minden időmet az Adminkodásra tudnám fordítani, napi 3-4-5 órát akár.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Mióta belecsöppentem a Roleplay világába azóta nagyjából az Adminkodás a kedvenc részem, elég hamar admin lettem, sok dolgot tanultam, megjártam már egyes helyeken a ranglétrát. Jól alkalmaszkodom.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Dawn mta-t nemrég ismertem meg, egy barátom által, a napokban kezdtem játszani a szerveren. Roleplayezni 4-5 éve roleplayezek,de ha tehetem mindig adminkodom és mindig az a cél Admin legyek, ezt élvezem a legjobban.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Voltam, nagyon sok helyen, nem is emlékszem pontosan milyen néven mivel mindenhol más volt, de a legelső szerver ahol Admin lettem az a GoldMta volt azt hiszem és ott Takasi néven voltam, ez volt már minimum 3-4 éve szerintem.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Hali, Patrik vagyok, egy 16 éves srác. Romániában élek és jelenleg még sulizom.
Már 6 éve játszom számitógépes játékokkal, 4 éve foglalkozom/játszom RP szervereken.
Régen sportoltam, fociztam és kézilabdáztam,de ez már mára a lehetőségek miatt abbamaradt.
Különös hobbim nincs, suli mellett annyira időm sincs amivel foglalkozni tudnék, ami érdekesebb lehet,hogy zene szövegeket írok.
A jövőre tekintettel az a célom,hogy zene szövegeket, zenévé alakítsam át és ezeket osszam meg az interneten.
Jelenleg Nehézgépkezelőnek tanulok, ez néha eléggé lefáraszt.
A nehézgépkezelőknek eléggé fontos rajz, FUNFACT: nem tudok rajzolni és még átlagosan jó rajzolónak se mondanám magam.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
A véleményem szerint egy Admin feladata az,hogy segítsen a játékosonak és "rendet" tartson a közösségben.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Annyira időm még nem volt kitapasztalni a szerveren,hogy melyek a fontos helyek,de ez számomra ez egy fontos hely: A kaszinó!
Bemegyek egyből a kedvenc zenéim hallom meg, a játékok akár órákra lekötik a figyelmemet és élvezem,hogy fent vagyok a szerveren.
Én már az RP-ért annyira nem vagyok oda, de a kaszinó így is fent tart a szerveren. Egy nagyon jó dolog szerintem.