- 2025. 10. 11.
- 7
- 11
- LS karakter
- Malique Hayes
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
> Kristóf, 17
Account ID-d?
> 758
Hány játszott perccel rendelkezel?
> 236 perccel rendelkezem.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
> Nos, mint a jelentkezés legelső kérdéséből is kiderült, Kristófnak hívnak. Pesten lakom, ott is járok gimnáziumba, jelenleg 11.-es vagyok. Szeretem a matekot, az informatikát, a fizikát és a bioszt is kifejezetten, de úgy egyik tantárggyal sincsen különösebben bajom, kivéve a rajzzal, de ott sem a tantárggyal, inkább személyes sérelmek végett talán. Versenyszerűen fociztam is, bár ezt már egy jó négy-öt hónapja abbahagytam, a sportot viszont fontosnak tartom ezért most is járok edzeni, konditerembe. Hobbi szinten még mindig focizgatok, bár már inkább a FIFA élvez előnyt a RL futball helyett. A szabadidőmben tanulgatok programozni, haverokkal játszom.
Mi egy adminsegéd feladata?
> Az adminsegéd feladata, az adminok munkájának megkönnyítése, máshogy mondván a játékosok kisebb problémáira/kérdéseire választ adni, például ha valaki nincsen teljesen tisztában a szerver-szabályzattal, akkor ne az adminokat terhelje kérdéseivel, hanem az adminsegédekhez forduljon. A kezdő játékosok kiigazítása és oktatása is lehet a feladatuk, ha erre éppenséggel szükség van.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
> Egy jó adminsegéd informált, tisztában van a szabályzattal minden téren, vagy legalábbis van hozzá köze és ismeri azt nagy-vonalakban. Szerintem elengedhetetlen, hogy a kommunikációs-készségei egy adminsegédnek jók legyenek, gondolok itt a fogalmazásra és a helyesírásra, illetve az emberekhez való hozzáállásra. A játékosokat semmilyen esetben sem nézi le, hanem segíteni akar nekik. Ha valaki nem tud valamit, válaszol, türelmesen és segítőkészen.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
> Szeretném kipróbálni magamat adminsegédként, hiszen erre eddig nem volt lehetőségem. Adminisztrátori feladatokat már több szerveren is elláttam, ebben viszont még nem volt részem. Úgy gondolom hogy meg is van hozzá a kellő tudásom, mind az RP terén, mind a szerver-szabályzat ismerete terén, meg nyilván amiket leírtam a /milyen egy jó adminsegéd/ kérdés alatt, azokhoz is van némi közöm.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
> Őszintén azért, mert élvezném a rám háruló feladatot, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy jól és hatékonyan is csináljam. Szerintem kifejezetten sok tapasztalattal rendelkezem, hiszen úgy 6-7 éve szerepjátékozom, nem említek szerver neveket, de sok tapasztalatot gyűjtöttem itt-ott. Mindig is az RP-t helyeztem előtérbe a kereskedés, vagy élményscriptek kihasználása felett, így konyítok a témához. Csapatban mindig is tudtam, és szerettem is dolgozni.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
> Ez mindennap más lenne. Biztosan lenne olyan nap, hogy maximum egy órát tudnék fent lenni a szerveren, meg olyan is hogy akár négy-ötöt is. Átlagosan két-három óra lenne szerintem a reális, nyilván az ezer perc teljesítése mindig megvalósulna. Amikor fent vagyok a szerveren, akkor végig tudnék ezzel foglalkozni.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>
Városháza: Itt indul nagyjából minden. Az iratok kiváltásával szembesülne azzal is, hogy a jogosítványt is le kéne raknia, ezekkel már akár értékes szerepjátékot is eredményezhet, igazoltatások formájában. Meg amúgy is, ki az akinek nincsenek semmiféle iratai.
Autókereskedés: Közlekednie is kell valamivel, az ehhez szükséges /eszközt/ pedig itt tudja megvenni.
Munkaállomások: Kezdődhet a játékos számára egy kis farmolás/grindolás, valahol el kell indulnia. Ezzel jó kezdőtőkét összegyűjthet arra, hogy akármilyen frakcióba csatlakozhasson, és viszonylag hatékonyan és hasznosan üti el az időt.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>
POZITÍV
- Türelmesség: Alapvetően mindenkihez úgy állok hozzá, hogy nem véletlenül kér segítséget, vagy nem véletlenül teszi azt amit. Türelmes vagyok mindenkivel, és nem húzom fel magamat akkor sem, mikor olyan rosszindulatú "kritikát" kapok, amivel igazából semmit nem lehet kezdeni.
- Segítőkészség: Nagyon segítőkész vagyok mindenkivel, hiszen tudom hogy én sem ott kezdtem, ahol most vagyok. Szeretek is segíteni az embereknek, mert talán ezzel ösztönzöm őket arra, hogy majd ők is segítsenek másokat, illetve engem is sokan segítettek.
- Megbocsájtó: Nem vagyok haragtartó egyaltalán. Ha valaki komolyan, és normálisan bocsánatot kér tőlem valami olyan után, akkor én megbocsájtok neki. Ez nem azt jelenti nyilván, hogy utána ismét barátok leszünk, vagy egyéb kapcsolatot fogunk ápolni egymással, de haragudni egyaltalán nem fogok rá.
NEGATÍV
- Fáradékonyság: Hamar, legalábbis viszonylag hamar le tudnak fárasztani a nagy hülyeségekkel, vagy ha valaki trollkodik. Ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni, ilyenkor picit belassulok.
- Túlgondolás: Sokszor túlgondolom a dolgokat, és sokkal többet látok beléjük, mint amennyi valójában van.
- Féltékenység: Kifejezetten féltékeny vagyok. Most ez nem az anyagiakra, vagy valakinek az életben elért eredményeire értendő, hanem inkább a személyekre.
UI.:
Köszönöm, hogy végigolvastad a lapot. Nyilván tisztában vagyok azzal, hogy a kevés eltöltött időm a szerveren nem éppen előnyös, vagy imponáló, ennek ellenére nem akartam elhalasztani a lehetőséget, és megírtam a lapot. A játszott percek feltornászásán pedig rajta vagyok!
Köszönöm, hogy végigolvastad a lapot. Nyilván tisztában vagyok azzal, hogy a kevés eltöltött időm a szerveren nem éppen előnyös, vagy imponáló, ennek ellenére nem akartam elhalasztani a lehetőséget, és megírtam a lapot. A játszott percek feltornászásán pedig rajta vagyok!
.png)