- 2025. 08. 30.
- 14
- 1
- LS karakter
- Patrick John
- LV Karakter
- Patrick John
Csaladi utoneve
atrick John
szuletesi helye:Los Santos, 1987.17.1
Anyja neve:Bianka John
Szemelyi igazolvany szama:4373370B
elerhetosegi telefonszama:+38-76-302-2937
Csaladi allapota:egyedulallo
Lakohelye:Los Santos egyenlore meg nincsen sajat hazam
korabbi foglalkozasai,beosztasai
awn city(TAXI)
Miert pont hozzank jelentkezik:mert szeretnem erositeni a csapatot egy nagyon aktiv ember vagyok es leszek is!
Mivel tud tobbet nyujtani nekunk mint mas? gyorsasagommal preciziatasommal es a kedvessdegemmel is nagyon sokat szokok segiteni az embereken!
Meselj magadrol 8-10 mondtatban
atyo vagyok ngayon szeretem az autokat van egy hobbim ami a foci na en a palyan egy szeretettet erzek a labda irant nagyon szeretem ezt a sportot! Nagyon szeretek rpzni masik kedvenc dolgom!18 eves vagyok Nagyon gyors vagyok es nyitott az emberek fele foleg!Nagyon szeretem a kihivasokat es utobbi idoben eleg sokat csinaltam mar meg sikeresen!egy nagyon jo embernek tartom magam es a barataim is igy vannak ezzel.
miota jatszol a dawnmta szerveren,mennyi jatszott perced van? pontosan a datumot nem tudom de kb 3-4 honapja 7179 jatszott percem van!
Miert ebbe a frakcioba szeretnek jelentkezni? szeretnem erositeni a csapatot es egy nagyon segitkokesz brigadot ki alakitani!
Van e mikrofonod illetve hasznlaszu e discordot neved:sorry_ikillyou12_96884
Volt e mar adminjailban avagy bannolvba a szerverrol? kaptam 1x bannot de masnap mar unnbannoltak mert akkor volt a dawnmta szuletesnapja..
szuletesi helye:Los Santos, 1987.17.1
Anyja neve:Bianka John
Szemelyi igazolvany szama:4373370B
elerhetosegi telefonszama:+38-76-302-2937
Csaladi allapota:egyedulallo
Lakohelye:Los Santos egyenlore meg nincsen sajat hazam
korabbi foglalkozasai,beosztasai
Miert pont hozzank jelentkezik:mert szeretnem erositeni a csapatot egy nagyon aktiv ember vagyok es leszek is!
Mivel tud tobbet nyujtani nekunk mint mas? gyorsasagommal preciziatasommal es a kedvessdegemmel is nagyon sokat szokok segiteni az embereken!
Meselj magadrol 8-10 mondtatban
miota jatszol a dawnmta szerveren,mennyi jatszott perced van? pontosan a datumot nem tudom de kb 3-4 honapja 7179 jatszott percem van!
Miert ebbe a frakcioba szeretnek jelentkezni? szeretnem erositeni a csapatot es egy nagyon segitkokesz brigadot ki alakitani!
Van e mikrofonod illetve hasznlaszu e discordot neved:sorry_ikillyou12_96884
Volt e mar adminjailban avagy bannolvba a szerverrol? kaptam 1x bannot de masnap mar unnbannoltak mert akkor volt a dawnmta szuletesnapja..