- 2025. 08. 30.
- 14
- 1
- LS karakter
- Patrick John
- LV Karakter
- Patrick John
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod:18 Válasz2. Mesélj magadról pár mondatban.Hali.Patrik vagyok 18 éves.Nagyon fontos az eletmeben a sport!6eve focizok es egesz jol megy.Az mta vilagaban is nagyon sokszor szoktam nyomni csak DAWNMTA!Szeretem a kihivasokat de nagyon.Nagyon kedves vagyok az emberek felé! Válasz3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Nagyon kedves vagyok az emberek felé!Ugy gondolom hogy elegge jo helyet allnek a cspatban!egyben nagyon szeretnem erositeni csapatot is!4. Mióta játszol a szerveren? kb.4-5 honapja4.1 Játszott perceid száma: 7547 percINDENT]4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Naponta az a 3-4 ora kotelezo nalam!5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Válasz6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) meg soha nem voltam egy rendvedelmi frakjcionak a tagja..7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Megfontolt,megbizhato es az en sajat eletem a varosba nagyon szeretnek az emberekre vigyazni!8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: alkalmazason tudok csakVálasz
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: Alkalmazason tudok csakVálasz
10. Csatolj egy képet a banjaidról: alkalmazason tudok csakVálasz
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! sokfele terrorcselekmenyek megelozese megoldasa!A kulonleges bunozok elfogasa ami nagyon fontos!illetve mas szerverekkel valo egyuttmukodes fegyveres beavatkozassal!!Általános adatok
1. Teljes neve: Patrick John2. Születés helye: San Fierro3. Születés ideje: 1978.1.184. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedulallo7. Foglalkozása: AutoszereloElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Meg nincsen sajnos11. Telefonszáma: +421 947 921 877Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Altalanos iskola
- Rendvedelmi szakkozep iskola
- Kozszolgalati egyetem
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel. Nem.
Kérdések
Záradék
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ ] Igen. X/INDENT][ ]2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ][ ] Nem.X2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.X[ ]4. Volt már az állomány tagja? [ ][ ] Nem.X4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.X[ ]5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:haat taxi frakciobol volt nalam fegyver ami tilos es ez miatt vittek be az orsre de ki fizettem amit ki kellett es kint is voltam mar..6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ][ ] Nem.X6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.X[ ]8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol,Szlovak
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ][ ] Nem.X9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Helyszín, ÉÉÉÉ.HH.NN.