- 2025. 08. 30.
- 14
- 1
- LS karakter
- Patrick John
- LV Karakter
- Patrick John
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: Patyoʕᵒᴥᵒʔ☠
2. Hogyan szólíthatunk? Patyo3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? kb.4710 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem még soha6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 1 bant kaptam de kepem nincsen!de ezutan mar masnap kaptam unnbant is!7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok!Patriknak hivnak az eletemben nagyon fontos tevekenyseg a sport!már 5 éve focizok minden pillanatat elvezem amikor a palyan vagyok stb.A zene hallgatas az eletemben egy szinten egy nagyon fontos tevekenyseg!Nagyon sokszor szoktam MTA-zni Kozepiskolaban 2.-os vagyok!8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Nagyon jol ki jovok az emberekkel es rettentoen segitokesz ember vagyok!Nem kell el mondani semmit sem kettoszor!eros fizikai tapasztalatom van!Rossz:Neha karomkodok de hogyha csak ideges vagyok de ez is csak barati korben lehetseges!Nem talalom meg egybol a helyemet sehol sem!utalom amikor valakinek nem jot teszek vagy kart csinalok neki!Általános adatok
1. Teljes neve: Patrick John2. Születési helye, ideje: 1979.Januar17 korház3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Középiskola4. Büntetett előéletű? Nem!5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? egy nagyon szuper rendornek aki vegzi a feladataát amit adnak neki!6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem még soha!7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? oda megyek az urhoz es iratokat kernek el elsosorban rl tole azutan le futtatom a gepbe hogy passzol e minden hogyha igen akkor nincs baj ha viszont nem akkor ennek az iteletnek valo buntetest adom ki neki!8. Mi maga a rendőrség? A rendorsegA rendorseg a legfontosabvb kozrendet fenntatrto szervezet melynek fo celja a lakossag es a polgarok biztonsaganak megovasa!9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A kozvetlen felettes az a sztemely aki szamomra utasitasokat es feladatokat oszt ki illetve o szabalyozza az en munkamat,viszont a rangletran feljebb helyezkedik el igy o szava ugyanugy donto mint a kozvetlen felettesem-é!Válasz
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Amennyiben mar ppriuszaban szerepel kozuti szabaly sertes esetleg komolyabb buncselekmeny akkor a csekk szabasa felfele fog menni!11. Meséljen magáról pár mondatban.Patrick John vagyok 2025ben koltoztem LOL Santosba.Ez elott a testveremmel es apukammal eltem san fieroban!Ennek koszonhetoen el vegeztem egy rendorsegi egyetemet.Ezek utan el koltoztunk Los Santosba de a karrierem soran meg nem volt nagyon lehetosegem rendor lenni!ezert is jelentkezem mivel a leheto legjobb tulajdonsagaimat szeretnem magambol ki hozni!