Patrick John jelentkezes a rendorseghez

Patyo20

Újonc
2025. 08. 30.
14
1
LS karakter
Patrick John
LV Karakter
Patrick John
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Patyoʕᵒᴥᵒʔ☠
2. Hogyan szólíthatunk? Patyo​
3. Hány éves vagy? 18​
4. Játtszott perceid száma? kb.4710 perc​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem még soha​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 1 bant kaptam de kepem nincsen!de ezutan mar masnap kaptam unnbant is!​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok!Patriknak hivnak az eletemben nagyon fontos tevekenyseg a sport!már 5 éve focizok minden pillanatat elvezem amikor a palyan vagyok stb.A zene hallgatas az eletemben egy szinten egy nagyon fontos tevekenyseg!Nagyon sokszor szoktam MTA-zni Kozepiskolaban 2.-os vagyok!​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Nagyon jol ki jovok az emberekkel es rettentoen segitokesz ember vagyok!Nem kell el mondani semmit sem kettoszor!eros fizikai tapasztalatom van!Rossz:Neha karomkodok de hogyha csak ideges vagyok de ez is csak barati korben lehetseges!Nem talalom meg egybol a helyemet sehol sem!utalom amikor valakinek nem jot teszek vagy kart csinalok neki!​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Patrick John​
2. Születési helye, ideje: 1979.Januar17 korház​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Középiskola​
4. Büntetett előéletű? Nem!​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? egy nagyon szuper rendornek aki vegzi a feladataát amit adnak neki!​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem még soha!​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? oda megyek az urhoz es iratokat kernek el elsosorban rl tole azutan le futtatom a gepbe hogy passzol e minden hogyha igen akkor nincs baj ha viszont nem akkor ennek az iteletnek valo buntetest adom ki neki!​
8. Mi maga a rendőrség? A rendorsegA rendorseg a legfontosabvb kozrendet fenntatrto szervezet melynek fo celja a lakossag es a polgarok biztonsaganak megovasa!​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A kozvetlen felettes az a sztemely aki szamomra utasitasokat es feladatokat oszt ki illetve o szabalyozza az en munkamat,viszont a rangletran feljebb helyezkedik el igy o szava ugyanugy donto mint a kozvetlen felettesem-é!​
Válasz​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Amennyiben mar ppriuszaban szerepel kozuti szabaly sertes esetleg komolyabb buncselekmeny akkor a csekk szabasa felfele fog menni!​
11. Meséljen magáról pár mondatban.Patrick John vagyok 2025ben koltoztem LOL Santosba.Ez elott a testveremmel es apukammal eltem san fieroban!Ennek koszonhetoen el vegeztem egy rendorsegi egyetemet.Ezek utan el koltoztunk Los Santosba de a karrierem soran meg nem volt nagyon lehetosegem rendor lenni!ezert is jelentkezem mivel a leheto legjobb tulajdonsagaimat szeretnem magambol ki hozni!​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Nem fogott meg a lapod ))
Tisztelettel:
[Azim Zafir]r.[Altábornagy]