Parker Santos --- Fox

• Thread starter Thread starter Doma69
  • Start date Start date
  • Válaszok 12
  • Látta 209
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Doma69

Újonc
2025. 05. 22.
9
2
LS karakter
Logan Tyler
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Parker Santos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Fox
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Mikor elfogtak le lettem bilincselve és mikor nem figyelt senki próbáltam elfutni és csak egy sókóló volt rám tartva.
Erre az admin azt mondta hogy pg pedig mióta játszok a szeron sókólóra NINCS PG!
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

1 -es admin úgyhogy szerver szabályzatot nem ismeri .
Minden mást elfogadok kivéve a pg-t .

És a szerverszabályzatot írjátok meg normálisan mert mindenki mást mond a kocsi ki/be szálítására mert valaki azt mondja kell valaki nem
köszi puszi

Cső! Én bírálom a PK-t. Várom a válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Kevin
Csáó, mivel az ügyhöz tartozok azért írok alá.
- A PG nem a sokkolóra irányult hanem mikor Tyzeee Stoke rádtartotta a fegyvert(lézerel) és te úgy is tovább futottál.

Cső! Én bírálom a PK-t. Várom a válaszát.
Szia ghost annyi kérdésem lenne feléd hogy téged megkérdeztek a kocsi ki/be szálás rp-ről ? mert mondta fox hogy beszélt veled eről kapcs

Csáó, mivel az ügyhöz tartozok azért írok alá.
- A PG nem a sokkolóra irányult hanem mikor Tyzeee Stoke rádtartotta a fegyvert(lézerel) és te úgy is tovább futottál.
Hátrafele nem láttok és előre nézek ha futok és aü alat csak a sokkolóról volt szó

Hátrafele nem láttok és előre nézek ha futok és aü alat csak a sokkolóról volt szó
Ezért használ a rendvédelem lézeres fegyvert. (Nincs több hozzáfűzni valóm)

és honnan tudjam mi van rám tartva sokkoló vagy fegyver ? a lézerből
A figyelmeztető lövésekből amiket Tyzee_Stokes adott le.

az egy dolog hogy le adott de ha a levegőbe lő akkor baszhatom mert voltunk 2 és nem tudom most rám lőnek vagy másra . De ahogy hangsúlyozom nem hátra fele néztem

Szia.

Valóéletben sem fogsz te bilincsben futni egy jó pár egység elől. Töbször is fel voltál szólítva hogy álj meg. Futottál tovább, sokkolót rád fogták, ahogy lehe látni a lézert is. Utánna az admin ügy vége felé, pedig egy ooc stílusod volt, illetve pk-val való fenyegetőzés. Logot továbbítottam Ghost felé.

• Kedvelés
Reactions: Balent
Szia.

Valóéletben sem fogsz te bilincsben futni egy jó pár egység elől. Töbször is fel voltál szólítva hogy álj meg. Futottál tovább, sokkolót rád fogták, ahogy lehe látni a lézert is. Utánna az admin ügy vége felé, pedig egy ooc stílusod volt, illetve pk-val való fenyegetőzés. Logot továbbítottam Ghost felé.
Csao bocsi most reagálok nem rég értem haza . Interneten elég sok videó van fent hogy futnak el az emberek mikor meg van az alkalmuk . De a lézer az oké de honnan tudjam mi van rám tartva piros mindegyik kivéve ha nem változtatják meg a szín .
Nekem csak a pg vel volt a bajom ,a többit elfogadom .

Csao bocsi most reagálok nem rég értem haza . Interneten elég sok videó van fent hogy futnak el az emberek mikor meg van az alkalmuk . De a lézer az oké de honnan tudjam mi van rám tartva piros mindegyik kivéve ha nem változtatják meg a szín .
Nekem csak a pg vel volt a bajom ,a többit elfogadom .
00:04-től nézd a videót, volt figyelmeztető lövés is leadva, ahogy meg nézed a fal mellet a dobozok repültek.

Csá újra!

Sokkolóra nincs PG, az tény... De a te esetedben eleve a videón ott állt nem messze tőled egy nagykaliberes rendvédelmis, illetve menekülésed közben figyelmeztető lövés is került leadásra, te mindenek ellenére futottál, mintha nem lenne holnap. Az meg amit OOC műveltél, tedd össze a két kezed, hogy csak három órás jailt kaptál érte.

Jogtalan.

• Imádom
  • Haha
Reactions: Doma69 és Kevin
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.