Panaszkönyv

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

adamh06110

Újonc
2026. 01. 17.
14
2
LS karakter
Lucia Montoya
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Raul Montoya
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Blackx
Panasz oka, leírása, kifejtése:
hali! tegnap olyan 0:30 körül volt egy üldözés ahol ki fagytam ott el inditottam a fellépést vissza, akkor be feküdtem az ágyba telefonozni és elaludtam és akkor már nem tudtam vissza lépni. most megprobáltam kérni egy rp folytot mivel gerox jailt adott csak és blackx azt irta hogy az rp folyt nem lehetséges és kaptam 2 hét bannt
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Válaszodat előrre is köszi

Sziasztok, én fogom bírálni a panaszt.

Csáááááá!!!! Tegnap geroxtol kaptál egy jailt, ami helyett bannt kellett volna kapj, ezt a mai nap be is vallottad hogy kifagytál és nem jöttél vissza, megkérdeztem a szuper admint is, és azt mondta adhatom, ennyit szerettem volna, várom cole birálatát!

Hali, mivel nem léptél vissza 15 percen belül este, ezért kaptál egy jailt, amit nem kellett volna, és nekem kellett volna még este banra tennem téged, mivel ilyenkor, ha nem lépsz vissza, RP alóli kilépésnek számít. Plusz még megnéztem az inventorydat, és semmi indokod nem volt menekülni, mivel semmi illegális dolog nem volt nálad.

Informálódtam az üggyel kapcsolatban. Panaszon kívül Beni beszélt Geroxxal a szankcióval kapcsolatban - amit helytelenül osztott - így Blackx lett megkérve arra, hogy korrigálja azt.

Tekintettel arra, hogy a SzuperAdmin intézte soron kívűl a panaszt, így ezt következmények nélkül zárom.

• Kedvelés
Reactions: aDominik
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.