Panasz Gatora

• Thread starter Thread starter Csuhy
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 149
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Csuhy

Titkosügynök🕵️
FőAdmin
LS
2025. 03. 30.
666
334
LS karakter
Marco Valderrama
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

marco Veldarrama
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Gato
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Játékost nem tiszteli, nem közölte, hogy admin ügy lenne vagy adminként kérne arra, hogy távozzak.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/lPfdVrjnODK4dAHIG?invite=cr-MSx4OEYsNDIxMzEwMDg5&v=145 ,, [2026-01-01 16:21:36] [Output] : Marco Valderrama: (( 12949 ))
[2026-01-01 16:21:37] [Output] : Admin 1 skezy: (( hali ))
[2026-01-01 16:21:49] [Output] : Admin 1 skezy: (( lefoglalva ))
[2026-01-01 16:21:58] [Output] : Admin 1 skezy: (( dobjalak el pf? ))
[2026-01-01 16:22:01] [Output] : Marco Valderrama: (( 22604 ))
[2026-01-01 16:22:03] [Output] : Marco Valderrama: (( köszi ))

Megjegyzés:

Üldözést követően meghaltam, a többieket elkezdtél ellátni. Utána beültem a kocsiba és vártam, hogy mi lesz velük, mert az is benne van, hogy felszedik és elengedik őket. Gato volt az egyik rendőr, nem jelezte, hogy adminként lenne ott vagy adminként kérné azt, hogy menjek el. De nem is értem mit zavartam én ott. amikor egyhelyben álltam nem szóltam nem írkáltam hülyeségeket semmi. Aztán miután belém kötött, láttam hogy ő is elkezdi ellátni a másik játékost, de nem volt rajt szanitéc jelvény. Így felkérdeztem, hogy mizu. Válasz nélkül kaptam a VH spawn-t, és lefoglalta a helyszínen lévő kocsimat (LOG) amiben ültem amikor kaptam a "szankciót", ezután kértem egy másik kocsit , majd vissza mentem, hogy megkérdezzem most mégis mi történt. Erre le kickelt a szerverről.

Nem volt hajlandó megbeszélni szerveren, mert " [2026-01-01 16:23:36] [Output] : Deshawn Galloway: (( Írj PK-t, nem fogok vitatkozni OOC chaten. ))"

Teljes mértékben vissza élt azzal, hogy ő admin, semmi tiszteletet nem mutatott felém mint játékos, illetve nem szanitéc és mégis ellátást nyújtott egy játékosnak akit üldözött.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Csao,

Sokszor meg lettél kérve, hogy távozz hiszen meghaltál. Nem tudom elhinni, hogy azért vártál ott, merthogy hátha elengedjük a haverjaidat, te is tudod hogy ilyen nincs. Úgy gondolom nem kell ahhoz bedutyznom, hogy egy ilyen ügyet elintézzek.

Szanitéc vagyok, nem véletlen nem viseltem a jelvényemet.

Véleményem szerint nem volt lekezelő a stílusom, nem tudom mit vártál, miután többször fel lettél szólítva de te mégse cselekedtél.
A kölcsönös tisztelet adása ugyan úgy elvárt felőled is.

Várom a bírálatot, szép estét.

Helló, mivel tűzharc közben haltál meg ezért köteles vagy elhagyni a helyszínt. Igaz nem történt RK, mivel nem öltél meg senkit, viszont ezen szabálypont alpontja tisztán leírja ezt.

RK - RevengeKill - Halál utáni bosszú.
Példa: megölnek, halálod után korházba kerülsz, ilyenkor a gyilkosod nem keresheted fel és ölheted meg, tűzharc esetén az esemény lezajlásáig nem térhetsz vissza a helyszínre

Gatonak nem kellett volna lefoglalni a járművet, amire figyelmeztetem, hogy többet ne forduljon elő.

Így a panaszod jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Gato és petoboss
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.