Paacen Santos -> Skezy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Trombitas

Barangoló
2025. 05. 18.
121
59
LS karakter
Paacen Santos
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Paacen Santos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Skezy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Adminügy közben nem szankcionálja az IC-OOC keverést
Adminügy közben Voice rádiot használt az egyik tek-es amit Skezy figyelmen kivül hagyott pedig többször is emlitettem neki
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Csokolozás

Csao, szép délutánt neked és a bíráló adminnak is! Kezdjük az ügy legelejéről. Reportot írtál force rp miatt, én mentem ki az ügyre. Átnézve a logodat ([2026-01-02 15:34:08] [Output] : [DawnMTA - Figyelmeztetés]: Megsérült a jobb kezed!), s a Manager válaszát ([AdminChat]: Manager Thomas: Nem kell rákérdezni, script átlal látszódnak a sérülések.) nem történt force rp. Próbáltad menteni a cuccod, vagy a jailt megúszni, mert amikor közöltem veled hogy ez nem lesz force rp, mondtam az ügy részeseinek hogy folytassák az rp-t az ellátás elejétől, megkérdezve a sérülésed hogy szabadon rp-zz amihez kedved van. Ekkor ezt a választ adtad: [2026-01-02 15:44:19] [Output] : Paacen Santos: (( na én meg nem válaszolok ))
[2026-01-02 15:44:21] [Output] : Paacen Santos: (( ennyi.))
Ekkor hoztad fel a rádiózást mint utolsó menedékedet az ic jailed és az esetleges cuccok megmentésére. (Bizonyíték: [2026-01-02 15:47:25] [Output] : Admin 1 skezy: (( Rákérdeztem, Thomas azt mondta script által látszódott sérülést nem kell kérdezni. ))
[2026-01-02 15:47:40] [Output] : Admin 1 skezy: (( ha fagyott, akkor folytassátok vele. ))
[2026-01-02 15:47:43] [Output] : Harper Brooks: (( na tehát akkor mehet az rp. ))
[2026-01-02 15:47:52] [Output] : Paacen Santos: (( és az IC-OOC keveréssel mi a helyzet? )) ).
Az ügy itt lett számomra komolyan vehetetlen, hisz mindenáron próbáltál megúszni valamit. OOC chaten, ezzel az üzenettel zártam az adminügyet : [2026-01-02 15:48:30] [Output] : Admin 1 skezy: (( Fölös vitát hanyagoljuk. Onnan fog menni az RP hogy elkezditek ellátni a sérülését. )). Az adminügy alatti eltelt idő miatt, beállítottam az anim idődet hogy fair legyen mindenki számára. Részemről ennyi, minden bizonyítékot csatoltam a válaszomba. Várom a bíráló admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Nem fölös vita volt hanem egy olyan szabálysértés volt amit te csak ugy elnéztél

Csá újra!

Igaz szó, a voice rádió nem erre van kitalálva... Vagy normálisan kell használni, vagy sehogy... Attól, hogy egy játékos mindenáron kibúvót próbál keresni egy esetleges szituáció/történés alól, nem indok arra, hogy helytelenül használjuk a szerver által nyújtott scripte(ke)t, jelen esetben a rádiót.

A panasz jogos, skezyt szóbeli figyelmeztetésben részesítem.

• Kedvelés
Reactions: skezy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.