Paacen Santos -> Maci

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Trombitas

Barangoló
2025. 05. 18.
121
59
LS karakter
Paacen Santos
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Paacen Santos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Maci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
helytelen szankcionálás
összeverekedtünk azon hogy 2 ember dobált minket hógolyóval teljesen random, amiért mi meg is vertük őket, viperával eltörtem mind a kettő ember lábát a földön folytattáka pofázást majd elakartam vinni az egyiket kicsit odébb amikor egy teljesen random ember megjelent és ugy kezdett el tüzelni ránk hogy a társa/barátja a hátamon volt. Ameddig vártuk az admint addig Zane Coraro visszjött az rp-be pedig eltörtem mind a két lábát. (nem telt a kötelező 15perc, ezt az admin figyelmen kivül hagyta. ugy ahogy azt a részt is amikor a társát menekitette az az egy ember és rálőnk kettőnkre)
Kifagytam az adminügy alól és az admin nem várta meg még vissza töltök és elküldöm neki a bizonyitékot az RK-ról és még azt se mondta el hogy miért mennyi percet fogok én vagy a társam az esetlegesen másik fél kapni.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/lQZtWxgnwlvCNPfXh?invite=cr-MSxhaWIsMzk4MzE4ODYw&v=11 Animba verés
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/lQZyQPfxaCS3m-Ldl?invite=cr-MSxzOGssMzk4MzE4ODYw&v=60 társát menekitő Nonrp rész
Zane Coraro RK-ja ( első képen látszik hogy törött lábai vannak, 2. képen már nálunk van ugyan abban az rp szálban)
https://armin.kim/seepaste/spd3 adminügyről log, és hogy nem szembesitett a jail-emmel és annak mértékével◄
Megjegyzés:

köszi

Sziasztok szép estét.
mint leirtam neked IG is nem volt RPs az hogy valaki megdob téged hogolyóval karácsonyi időszak alatt arra nem az a válasz hogy valakit animba versz emiatt, a másik dolog hogy RK nem történt mivel nem ölt meg téged csak animba lött, illetve visszatérve arra hogy nem vártam meg a 15percet én Vargától vettem át az ügyet és azért mentem ki hogy tisztázzam a dolgokat amit Varga abbahagyot. Illetve nekem nem küldél olyan bizonyitékot hogy RK történt volna Revenge Kill: Az ellenség vagy játékos megölése, miután az előzőleg téged ölt meg, bosszúból. Nekem nem érkezett ilyes fajta videó vagy bizonyiték hogy az a lövés ami történt RK miatt lett volna.

Sziasztok szép estét.
mint leirtam neked IG is nem volt RPs az hogy valaki megdob téged hogolyóval karácsonyi időszak alatt arra nem az a válasz hogy valakit animba versz emiatt, a másik dolog hogy RK nem történt mivel nem ölt meg téged csak animba lött, illetve visszatérve arra hogy nem vártam meg a 15percet én Vargától vettem át az ügyet és azért mentem ki hogy tisztázzam a dolgokat amit Varga abbahagyot. Illetve nekem nem küldél olyan bizonyitékot hogy RK történt volna Revenge Kill: Az ellenség vagy játékos megölése, miután az előzőleg téged ölt meg, bosszúból. Nekem nem érkezett ilyes fajta videó vagy bizonyiték hogy az a lövés ami történt RK miatt lett volna.
Az meg a masik hogy engem animba se ütottetek meg semmi😉és én löttelek animba titeket

• Imádom
  • Haha
Reactions: Trombitas és Eriq
Sziasztok szép estét.
ide még hozzátéve IRL se csinálod meg ezt hogy valaki megdob hogolyóval majd pedig vipervával és bard-al megvered.

• Kedvelés
  • Haha
Reactions: Loth és Spel8
Talán meg kellett volna várni azt a bizonyitékot amin Zane Coraro-nak eltörörm a két lábát majd ahogy engem lelőnem Zane coraro ugyan úgy életben van nincsenek törött lábai es ott van ami esetlegesen lehetett Rp közbeni heal/respawn kártya használata, az hogy te nem vártad meg azt hogy én ezeket a bizonyitékokat elküldjem neked mert kifagytam és nem töltött vissza a játék 2perc alatt. Ajánlani tudom hogy legközelebb várd meg azt aki kifagy az adminügy alól, erre kötelezve is vagy 15-20 perc várakozási idő a kifagyás pillanatától. Az utolsó szokásos dolgokat se tetted meg, gondolok itt a ‘van egyéb kérdésed/kérdésetek’ vagy az oszthatom a szankciód mondatot. Egyáltalán nem egy adminhoz méltó feladat hogy ne várja meg a kifagyott playert és ne szembesítse a hibáival es az adott jail-re és jail időre.

ha te animba raktad Zane Corano-t onnatól kezdve vége az rp szálnak az én nézőpontom szerint ha nem zavarta a további rp szálakat akkor nyugodtan fel kártyázhatja magát, én kértem töled akkor amikor még fent voltál további videókat de még nem érkezett meg, abban az esetben ha áramszünet van akkor is időtúllépést ir a chat nekem, én Vargatol vettem át az ügyet neki nem tudom milyen fajta bizonyitékokat kapott meg ez idő alatt.

ha te animba raktad Zane Corano-t onnatól kezdve vége az rp szálnak az én nézőpontom szerint ha nem zavarta a további rp szálakat akkor nyugodtan fel kártyázhatja magát, én kértem töled akkor amikor még fent voltál további videókat de még nem érkezett meg, abban az esetben ha áramszünet van akkor is időtúllépést ir a chat nekem, én Vargatol vettem át az ügyet neki nem tudom milyen fajta bizonyitékokat kapott meg ez idő alatt.
Ha animba rakom és ő felkártyázza magát majd ugyan ugy vissza jön a mi tovább folytatott rp szálunkba akkor ő végülis mit csinált? Kártyázott vagy rk-zott? A kettő közül egyiket megcsinálta. A 15-20 percet ugyan ugy nem vártad meg mivel amikor kb 5percre a fagyásra és ujra a szerveren voltam.

Ha animba rakom és ő felkártyázza magát majd ugyan ugy vissza jön a mi tovább folytatott rp szálunkba akkor ő végülis mit csinált? Kártyázott vagy rk-zott? A kettő közül egyiket megcsinálta. A 15-20 percet ugyan ugy nem vártad meg mivel amikor kb 5percre a fagyásra és ujra a szerveren voltam.
ő megölt téged amikor visszament az rp szálba?

ő megölt téged amikor visszament az rp szálba?
Nem ölt meg viszont ugyan ugy vissza csatlakozott ugyan abba az rp szálba, szóval ha nem is rk-zott akkor is minimum elhasznált egy respawn/instant gyogyitás kártyát majd vissza jött ugyan abba az rp-be mint amibe volt.

az ügyet az adott kapott videók által biráltam el, a feltett respawn/instant kártyát használatról és az RKról nem kaptam bizonyitékot. Több hozzáfüzni valóm nincs, várom a biráló admin válaszát. További szép estét.

az ügyet az adott kapott videók által biráltam el, a feltett respawn/instant kártyát használatról és az RKról nem kaptam bizonyitékot. Több hozzáfüzni valóm nincs, várom a biráló admin válaszát. További szép estét.
Arról hogy történt e ilyen kártyázás neked kellett volna bizonyitékot kérned.

Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal. A bizonyítékokon, jól látható az, hogy Zane valóban visszatért az RP szálba miközben animba volt 2 törött lábbal, ez egyáltalán nem reális, hogy ilyen hamar felépüljön. Attól, hogy átvetted valakinek az ügyét, eltudtad volna kérni Vargától a bizonyítékokat, vagy a játékosoktól, de ez nem teljesen történt meg. Ha egy játékos kifagy, akkor köteles vagy megvárni őt, és nem berakni előre Admin jailbe.

A panaszod jogos, ha továbbra is jailben vagy, erre a panaszkönyvre hivatkozva kivesz egy Adminisztrátor belőle, az Adminisztrátort pedig hibapontban részesítem hanyag ügyintézés miatt.
Kérlek keress fel Maci.

További szép estét!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.