Paacen Santos -> Fox, Peto

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Trombitas

Barangoló
2025. 05. 18.
121
59
LS karakter
Paacen Santos
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Paacen Santos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Peto, Fox
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nonrp történt mégse intézkedett (Fox)
Beleszol a másik admin ügyébe (Peto)
Verekedtünk egy palival szerelőnél az egyik tekes lesokkolt egy másik embert én elfutottam elő vettem a fegyvert lőttem is egyet mégis le lettem sokkolva ugy hogy rá tartom a fegyvert, kihivtam az admint majd ő azt mondta nem láthatta a fegyvert, kérdem én ha engem látott azt hogy nem hogy a fegyvert rá van szegezve. Egy ember jailbe került PG indokkal mivel 2v1-ben ki akart minket menteni de ugy döntöttek hogy az rp igy is folytatodik.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/1gA5
Megjegyzés:

Válaszod

Utoljára szerkesztve:
Cső.

[2025-12-14 16:04:56] [Output] : [16:04] Admin 1 Fox: (( de ha gondolod ki kérheted peto véleményét is ))

Innentől fogva én ki is fejtettem a véleményem.

Utána pedig:
[2025-12-14 16:06:48] [Output] : Admin 3 Peto: (( na m1 fox döntsd el ez nem én ügyem. ))

Köszi a megemlítést a PK-ban így már közöm sincs hozzá. További jó ügyintézést az illetékes adminnak. Hali.

Szia.

Szerelőtől elkezdett futni utánnad william sokkolóval, te be futottál a bódé mögég, ahogy a videóban is látszik. Ahogy oda ért william, le sokkolt téged, viszont, a fegyver rejtve volt neked, nem lehetett látni hogy mi van nálad. Ahogy oda ért sokkolt téged egyből. Williammnek volt egy adminügye, direkt azért is néztem rá hogy mit csináll ne getteljem el onnan csak úgy. Meg kérdeztem petot hogy szüksége e van a williamre. Kérdezte mia miatt kell nekem a william, én el küldtem a videót neki. Később végeztek az üggyel és vissza hozta a williamet a szerelőhöz és hogy nem értesz együtt a döntésemmel az miatt mondtam hogy kérd ki a véleményét.

Cső.

[2025-12-14 16:04:56] [Output] : [16:04] Admin 1 Fox: (( de ha gondolod ki kérheted peto véleményét is ))

Innentől fogva én ki is fejtettem a véleményem.

Utána pedig:
[2025-12-14 16:06:48] [Output] : Admin 3 Peto: (( na m1 fox döntsd el ez nem én ügyem. ))

Köszi a megemlítést a PK-ban így már közöm sincs hozzá. További jó ügyintézést az illetékes adminnak. Hali.
Már csak azt nem értem ha én se más nem kérte a véleményedet miért jössz oda és kezdesz el feleslegesen mások adminügyebe beleszólni

Fox már nem tölt be adminisztrátori szerepet, Peto pedig nem részese az ügynek ezért zárom a panaszkönyvet.

Ha további kérdés merülne fel kérlek keressetek fel privát üzenetben.

További szép késő délutánt.

• Kedvelés
Reactions: petoboss
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.