Oskar Richard Branislav - Gato

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

balimexx

Újonc
2025. 03. 17.
52
51
youtu.be
LS karakter
Skorn Var
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Oskar Richard Branislav
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Gato
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen ügyintézés.Történt egy üldözés körülbelül 3-4 kanyart követett utána felszólított, éppen álltam volna meg de sajnos Gato irt egy rp stopot(1 másodperc telt el a felszólítás és a rp stop között, szerintem ez nem lenne büntetendő).És ott az aminügyön osztotta a is a bannom.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Előre is köszönöm a választ

Szia.
Elsősorban, nem értem miért az ügy után több mint egy héttel teszed a PK-t.

Örülnék, ha küldenél egy teljes logot az esetről, hisz ebből nem derül ki volt-e előtte felszólítás. Szirénáztak is, ami egyenlő a felszólítással. A továbbiakban nem tudok mit mondani egy majdnem két hetes ügyre, várom a bíráltatot.

• Kedvelés
Reactions: Pierdone
Cső! Én bírálom a panaszt. Teljes logot kérnék mindkét féltől, amiben látható az EGÉSZ ügy.

• Kedvelés
Reactions: Pierdone és Gato
A továbbiakban hozzáfűzném, és be is küldeném ide.

Volt egy kérdésem, ahol kérdőre vontam a menekülésed indokát, hisz nem volt nálad semmi. Válaszoddal elismerted egyben azt is, hogy menekültél.

[2025-11-07 14:17:40] [Output] : Admin 3 Gato: (( Hali, miért menekülsz? ))
[2025-11-07 14:18:06] [Output] : Oskar Richard Branislav: (( ugy tudom hogy fokozott van illetve van nálam egy hk usp ))
[2025-11-07 14:18:13] [Output] : Admin 3 Gato: (( És engedély is van nálad. ))

Mivel volt engedélyed a fegyverre, nem volt indokod menekülni.

A bírálónak elküldtem a teljes logot az ügyről.

• Kedvelés
Reactions: Pierdone
Szia.
Elsősorban, nem értem miért az ügy után több mint egy héttel teszed a PK-t.

Örülnék, ha küldenél egy teljes logot az esetről, hisz ebből nem derül ki volt-e előtte felszólítás. Szirénáztak is, ami egyenlő a felszólítással. A továbbiakban nem tudok mit mondani egy majdnem két hetes ügyre, várom a bíráltatot.
Attól mert szirénáznak, az azt is jelentheti hogy van egy atm vagy benzinkut ahova mennek. Ha nem szólit fel akkor én ezt nem fogom megtudni, hogy
mit is szeretne. Illetve csatolom a logot. https://pastebin.com/RNeLf96H

Csá újra! Átnéztem a kapott cuccokat.

Nem feltétlen kell ahhoz megafont használni (bár, ahogy elnézem volt használva) ahhoz, hogy félrehúzódj ha épp szirénázva/villogva mennek mögötted... Indokod pedig valóban nem volt menekülni, hisz fokozott ellenőrzés akkor már nem volt. Az meg, hogy van nálad egy pisztoly, amire van engedélyed, nem jogosít fel a menekülésre. Máskor figyelj oda jobban, és először gondolkodj, utána cselekedj.

Jogtalan.

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: balimexx és Gato
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.