- 2024. 07. 28.
- 22
- 22
- LS karakter
- Ayden Ortega
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
- Alapvető Információk -
Nevem: Opinum / Kaffy
Életkorom: 16
Account ID: 4
- UCP -
- Aktivitás -
Összességében napi 2-3 óra, mely időnként lehet sokkal több, de egy fokkal kevesebb is.
- Alkalmasságom -
Korábban már töltöttem be adminisztrátori pozíciót a szerveren akkor már egyszer bebizonyítottam rátermettségem a feladatra, azóta néhány alkalommal lehetőségem adódott különböző szervereken betölteni a pozíciót, így tovább gyarapíthattam a tudásomat. Úgy gondolom, hogy kellő tapasztalatot gyűjtöttem ahhoz, hogy ismét próbára tegyem magam. Jelenlegi tulajdonságaimat tekintve azt gondolom, hogy alkalmas vagyok a pozíció betöltésére.
- Játékidőm -
2020 óta foglalkozom a szerepjátékkal; én a FiveM kliensen kezdtem meg a pályafutásom, majd 2021-ben tértem át a San Andreas világába. DawnMTA szerverén nyitás óta jelen voltam, majd egy kihagyás után újra a közösség tagjává váltam.
- Referenciám -
DawnMTA - Admin 5 - Opinum
AstralMTA - Admin 5 - Kaffy
RaiseMTA - Admin 5 - Kaffy
StayMTA - Admin 4 - Kaffy
- Bemutatkozásom -
Helló, sziasztok! Az online felületen többnyire Kaffynak szólítanak. 16 éves vagyok, egy kis faluból származó egri gimnazista vagyok. Nagyjából öt éve foglalkozom a GTA adta szerepjáték világával, valamint egy vagyok azok közül akik a FiveM platformon kezdték el "pályafutásukat". Az idei a negyedik évem, hogy jelen vagyok az MTA platformon. Az szerveren lehetőségem adódott számos frakció tagja lenni - legál és illegál téren egyaránt. A baráti társaságommal a múltban szívesen töltöttük a szabadidőnket különféle multiplayer játékokkal, vagy akár más szerverek világának bejárásával, így alkalmam volt több helyről gyarapítanom a tapasztalataimat. Régebben napi tevékenységeim közé tartozott a sportolás is, viszont sajnos ez időhiány miatt félbe maradt - ezt szeretném a közeljövőben visszavezetni a mindennapjaimba. Most szeretnék kitérni a személyes tulajdonságaimra: pozitívumként tudom megemlíteni, hogy alapvetően egy nyugodt természetű, empatikus személyiségnek tartom magam - az online töltött éveim alatt további megtanultam mit jelent a felelősségtudat így ez abszolút megvan bennem. A tulajdonságaim bemutatásának velejárója, hogy a negatív odalam is be kell, hogy mutassam nektek: ritka esetekben hanyag és lusta tudok lenni (ezek ellenére olykor mégis maximalista vagyok és törekedem a túlteljesítésre) - ezen már dolgozom, próbálom ezeket a helyzeteket minél jobban elkerülni. A megfelelő környezetben és társaságban hajlamos vagyok durva poénokat elsütni, melyet akik igazán ismernek tudják, hogy ezekben semmiféle komoly szándék nincs, viszont idegen emberek számára ez félreérthető lehet.
- Adminisztrátor feladata -
Az adminisztrátor feladata, hogy megfelelő RP körülményt biztosítson a szerver játékosainak, továbbá hogy a játékosok betartsák a szerver által előírt szabályokat. Segítségkérés vagy pedig szabályszegés esetén az adminisztrátor lesz az, aki segítséget nyújt a játékosnak. Az admin rendkívül szoros kapcsolatot tart a játékosokkal, így fontos hogy precíz, türelmes legyen az, aki ezt a szerepkört tölti be. Személyes tapasztalataim alapján kiemelten fontos, hogy az adminisztrátor egy olyan személy legyen aki magas empátiával rendelkezik, hisz egy játékos véleményét nagyban befolyásolhatja a szerverről az, hogy milyen csapat dolgozik azon, hogy békés játékkörülményeket teremtsenek mindenki számára, egyenlő esélyekkel. Végül: kétségkívül a legfontosabb az adminisztrátor példamutató magatartása, mivel a játékosok akár róluk is példát vehetnek.
- Fontos hely -
Véleményem szerint rengeteg fontos hely van a szerveren; az autósiskola, a városháza, a korházak, viszont, ha egyet ki kellene emeljek az a Dawn City Mall lenne. A plázában a játékosok rengeteg üzletet megtalálnak egy helyen (ruhaboltot, bankot, műszaki- és elektronikai üzletet, valamint szórakozási lehetőségeket), ezenfelül lehetőségük van itt a játékosoknak a szórakozásra is, mivel a plázában megtalálható az airsoft pálya, a kaszinó és a cinema is. Mindezeken felül a plázában megtalálható a token shop is.
Köszönöm, ha időt szántál arra, hogy átolvasod a jelentkezési lapom.
Sok sikert kívánok minden jelentkező társamnak!
Opinum
Sok sikert kívánok minden jelentkező társamnak!
Opinum
.png)
.png)