OMSZ Jelentkezési lap

• Thread starter Thread starter brn1
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 81
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

brn1

Újonc
2025. 07. 28.
7
0
LS karakter
Zhou Lei

Jelentkezési lap
OOC része a jelentkezésnek
Hogy hívnak?
> Barna <
Discord neved?
> negro_cukorka <

Hány éves vagy?
> 17 <
Mellékelj képet a játszott perceidről
> <
Milyen frakcióban voltál eddig a szerveren? Ha voltál, miért távoztál?
> NNI, elment tőle a kedvem. <
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani?
> Hetente 10 órát. <
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 10 egybefüggő mondattal!)
> Barnának hívnak, már második éve tanulok szoftverfejlesztőként Fejér vármegyében. Mindig is érdekeltek a videójátékok, de legfőképpen az, hogyan készítik el őket, úgy vélem, hogy ezzel a szakmával én is nagyot érhetek el a jövőben. Iskolaidőben szabadidőmben játszok és próbálok egyedül fejlesztgetni még csak weboldalakat, viszont a jövőben MTA szervereken is kiszeretném próbálni magam. A testi egészségem sem maradhat el ezért futsal edzésekre és konditerembe járok.
Az MTA-s karrieremet 2021-ben kezdtem el kisebb szervereken mivel az akkori laptopom nem nagyon futtatott mást. Viszont középiskolásként kaptam egy laptopot az iskolától ami nagyon jól tud futtatni bármilyen szervert (főleg a klienseseket). Mindig is érdekeltek az emberi életek a programozás mellett, de úgy éreztem, hogy a valóéletben nem tudnám azon a pályán sokra vinni ezért inkább MTA-n belül próbálom ezt a vágyamat teljesíteni. Pontosan ezért, az OMSZ-ben a maximumomat adnám. <

Voltál-e már kitiltva a szerverről, valamint voltál-e már adminjailben? (Csatolj képet róla! Imgur)
> <
Miért szeretnél a frakció tagja lenni? (Minimum 7 egybefüggő mondat.)
> Azért szeretnék az OMSZ tagja lenni, mert fontos számomra, hogy más játékosokon segíthessek. Úgy érzem, felelősségteljes munkát szeretnék végezni, ahol minden döntésemnek súlya van. Motivál az a tudat, hogy gyors reagálással valakinek jobbá tehetem a játékelményét. Szeretnék egy olyan csapat tagja lenni, ahol az összetartás és a bizalom alapvető érték. Erőt ad nekem, hogy a tudásomat és a képességeimet jó célra használhatom. Fontos számomra, hogy a munkámnak pozitív eredménye legyen. Egy változatos, kihívásokkal teli frakciót keresek, amelyben folyamatosan fejlődhetek. <

IC rész
Neve:
> Zhou Lei <
Születési helye, ideje:
> Los Santos, 2001.07.19 <
Mi a személyigazolvány száma?
> 2881550Z <
Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?
> Igen, rendelkezem. <

Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése
> Phiszológiai diploma <

Önéletrajz: (Min. 5-10 teljes összefüggő mondat!)
> Zhou Lei vagyok, 2001. július 19-én születtem Los Santos városában. Gyerekkorom óta fontos számomra, hogy segítsek másokon, ezért szeretnék mentőként dolgozni. Nyugodt és megbízható embernek tartom magam, aki nehéz helyzetekben is képes higgadtan dönteni. Jól bírom a stresszt, és nem riadok vissza a felelősségtől sem. Jó fizikai állóképességgel rendelkezem. Fontos számomra a csapatmunka és az, hogy bajba jutott embereken segíthessek. Célom, hogy elhivatott és példamutató mentőtiszt váljon belőlem. <
Teszt
Soroljon fel 6 olyan helyzetet, amikor mentőt KELL hívni!
> Eszméletvesztés, sokkos állapot, közúti baleset, magasabb szintű sérülések, légzésvesztés, égési sérülés <

Írjon teendőket égési sérülés ellátásakor!
> Veszély elhárítása, hűtés, fertőtlenítés, kötözés, majd kórházba szállítás <
Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:
> Deffibrilátor, EKG készülék, esettáska, hordágy, gyógyszerek, oldatok, gézlapok, vérelszívó, infúziós felszerelés, sztetoszkóp, <
Soroljon fel olyan tüneteket, amely azonnali újraélesztést indokolhat!
> Pulzus hiánya, beteg bőrének elszíneződése, lélegzetvesztés, keringés hiánya <

Ezúton értesítjük, hogy a jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.
Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága ELFOGADTA.

((Keress fel DC-n. veyron._.))​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.