OMSZ jelentkezés Dawn City

• Thread starter Thread starter Tomy
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 65
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Tomy

Újonc
2025. 06. 02.
14
2
LS karakter
Thomas Goerge

Jelentkezési lap
OOC része a jelentkezésnek
Hogy hívnak?
> Tamás <
Discord neved?
> tamas_15 <

Hány éves vagy?
> 15 <
Mellékelj képet a játszott perceidről
> <
Milyen frakcióban voltál eddig a szerveren? Ha voltál, miért távoztál?
> Igen voltam a rendőrségnél, azért távoztam mert nem volt időm a frakcióra <
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani?
> Napi 2-3 órát <
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 10 egybefüggő mondattal!)
> Tamásnak hívnak és 15 éves vagyok. Kiskorom óta érdekel ez a hivatás. Mind az életmentés, mind az embereken segítés. Jelen állás szerint is mentőtisztnek fogok tanulni. Voltam már más szerveren is mentős és mentőállomás vezető is. Tisztában vagyok a prehospitális ellátással is. Szeretnék egy jó szerver közösségében egy gyermekkori álmomat is megvalósítani. Jó a kommunikációs képességem. Jól tudok csapatban dolgozni. Ennyi amit tudni kell rólam. <
Voltál-e már kitiltva a szerverről, valamint voltál-e már adminjailben? (Csatolj képet róla! Imgur)
> <
Miért szeretnél a frakció tagja lenni? (Minimum 7 egybefüggő mondat.)
> Nagyon érdekel ez a hivatás, mind az életmentés mind az embereken segítés. Szeretek és tudok is csapatban dolgozni. Nagyon jó kommunikációs képességel rendelkezem. Tisztában vagyok a kórházon kívüli és belüli ellátással is. (Tapasztalat) Szeretnék egy összetartozó közösség tagja lenni. Aktív tudok lenni. Tisztában vagyok a szerver szabályzattal. Sokat játszottam már ezen a szerveren. <

IC rész
Neve:
> Calen Brooks <
Születési helye, ideje:
> Dawn City, 2000. 12. 16. <
Mi a személyigazolvány száma?
>320034ZZ <
Rendelkezik érvényes jogosítvánnyal?
> Igen <

Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése
> Főiskola <

Önéletrajz: (Min. 5-10 teljes összefüggő mondat!)
> Calen Brooksnak hívnak. 25 éves Dawn City lakos vagyok. Nemrégiben a Dawn City Rendőrségnél szolgáltam mint rendőr főhadnagy, szanitéc. Viszont leszereltem mert már nem volt olyan az állomány, a hivatás mint régen. Most egy új pályába szeretnék kezdeni. Ami a mentő hivatás. Főiskolai végzettségem van. Jól kommunikálok, jól tudok csapatban dolgozni. <
Teszt
Soroljon fel 6 olyan helyzetet, amikor mentőt KELL hívni!
> Eszméletvesztés, hirtelen kialakuló bénulás vagy beszédzavar, súlyos vérzés, fulladás;nehézlégzés, súlyos balaset vagy sérülés, erős mellkasi fájdalom <

Írjon teendőket égési sérülés ellátásakor!
> Veszély megszüntetése, hűtés, kötözés, fájdalom csillapítás, beszállítás égés centrumba <
Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:
> Automata vagy fél automata defibbrillátor, lapáthordágy, pumpálós vagy motoros elszívó, AB, CD táska, sáncgallér, pulzoximéter, vérnyomás mérő, vércukorszint mérő, gyógyszerek; sóoldatok, hordágy<
Soroljon fel olyan tüneteket, amely azonnali újraélesztést indokolhat!
> Pulzus hiánya, keringés hiánya, légzés hiánya, nem normális légzés <

Ezúton értesítjük, hogy a jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.
Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Mentőszolgálat igazgatósága
ELFOGADTA.
((Keress fel a maghallgatás kapcsán discordon. nevem: veyron._.))​

• Haha
Reactions: aDominik
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.