OMSZ és szerelőtelep

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

hunrp_gamer

Újonc
2025. 08. 28.
16
7
LS karakter
Cruz Navarro
Üdv, az én ötletem az OMSZ-szel lenne kapcsolatos. Az ötletem a következő: Mivel csak NPC-kel lehet gyógyítani, ezért az lenne a javaslatom, hogy a kórházakban kilehetne alakítani interiort és ott gyógyíthatnák a mentősök a sérülteket. Ha nincs mentős, akkor pedig ott az NPC és az NPC csak akkor lenne aktív, ha nincs mentős szolgálatban. Akkor is fizetős lenne ugyanannyiért és a mentős kiszámlázhatná. Ez is egy rp lehetőség lenne. Ehhez nyilván lelkes emberek kellenek akik szívesen csatlakoznának az OMSZ frakciójához. Igazából a szerelőtelepre is ez lenne a javaslatom, csak ahhoz kellene szerelő frakció.

Alap esetben a rendszer így volt/van felépítve ahogy az ötletedben is leírtad.

Viszont korábbi tapasztalatok alapján, az OMSZ mindig egy nehéz működő frakcio volt, hiszen túl voltak terhelve, nem tudtak kiérne szinte sehova. Kevés játékos bírta ezt a fajta nyomást, hogy menni kéne és csinálni kell. Közben persze megfelelő Rp-t használjanak. Egy-egy személy ellátása legalabb 5-10 percet vesz igénybe, így több tucat sérült játékos esetén, több óra is lehet, mire sorra kerülsz.
Nehéz lenne egy akkora OMSZ csapatot összerakni, amely megbírja ezt a fajta terhelést.

Az OMSZ vissza építését nem támogatom.

Ellenben egy szerelő frakciót már igen.
Nagyon jó Rp lehetőség mindkét fél számára, színesíti az Rp-t és kicsit megmozgatja a gazdaságot.
Illetve a jelenlegi árakat elnézve, a CP-s szerelés árát is lehetne emelni.

Üdv!

OMSZ rendszer újradolgozás alatt, türelmeteket kérjük.

További szép napot!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.