Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: pred50832. Hogyan szólíthatunk? Pred3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? 10065. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem7. Mesélj magadról pár mondatban. Prednek szoktak becézni, 18 éves vagyok. Jelenleg tanulok, nagy hobbim a számítógépen való játszás, ott is néhanapján a roleplay ( fivem, mta szerverek).8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Értelmes, Csapatjátékos, Gyorsan tanulok. Negatív: Forrófejű, Néha lusta, KritikusÁltalános adatok
1. Teljes neve: Olah Baltazar2. Születési helye, ideje: Los santos, 1997.02.013. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Járőr6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először is felszólítom, hogy húzódjon félre és állítsa le járművet. Lerádiózom az autó rendszámát, és hogy igazoltatok egy embert. Mielőtt kiszállnék, ellenőrzöm a rendszerben rendszám alapján az autót (nincs-e körözés stb.). Ezután elkérem az iratait, átnézem a csomagtartót és ha mindent rendbe találok visszaadom az iratait és elengedem.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség fő célja a civilek védelme, és a szabályok betartatása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az közvetlen, azaz egyből nekem adja a parancsot, míg a magasabb rangban lévők nem nekem adják a közvetlen a parancsot, akár a közvetlen felettesemnek is adhatják.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Amennyiben valamilyen módon azt jellemzi a priusza, hogy nagyobb hajlama van efféle cselekedetre, abban az esetben a büntetés mértéke növekszik.11. Meséljen magáról pár mondatban. Oláh Baltazár vagyok, születésem óta itt élek. Egy kis családból származom, és hamar megtanultam és tapasztaltam gyermekkoromban a rendvédelem értékét, mivel apám is rendőrként szolgált. Mindig is felnéztem rá, és arra, amit csinált, ezért is döntöttem úgy, hogy követem útját.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal jelzem rádión, hogy tüzet nyitottak ránk, és erősítést kérek. Ezt követően tűzparancsot kérek, és amennyiben ezt megadják, a kereket kezdem el lőni.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Amennyiben drog készítéséhez szükséges alapanyagok vannak egy adott gépjárműben, abban az esetben a tulajdonos bármilyen szava ellenére is be kell vinnem kihallgatásra, és megkérdezni, hogy honnan, és kitől szerezte.