ADMIN JELENTKEZÉS
DAWN-MTA RolePlay
Alapadatok
Név / Életkor / Account ID:T. Áron L./ 17 / 9748
UCP előélet:
UCP előélet
Mióta játszol DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?:
2025.11.02-én regisztráltam a szerverre, illetve 7 éve RP-zek.
Adminisztrátori tapasztalat
Voltál-e adminisztrátor? Ha igen, hol és milyen néven?:Igen, voltam már adminisztrátor sok helyen, de nem tudom pontosan megmondani hogy hol mert már régen volt az, és általában 'notaron' vagy 'Aron' volt mindig a nevem.
Miért gondolod, hogy megfelelő lennél a csapatba?:
Azért gondolom azt, hogy megfelelő lennék a csapatba, mert tudom magamról azt hogy jószívű, kedves, segítőkész és gyors vagyok. Egy ilyen ember szerintem jó lenne a csapatba, hisz egy újabb kisegítő kéz lehetek.
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?:
Napi 4-5 órákat töltenék el admin dutyban, ünnepi időszakban mindig aktív vagyok.
Bemutatkozás
Saját magad bemutatása (8–10 összefüggő mondat):A nevem Áron, 17 éves vagyok, és a virtuális világban vagyok elfoglalt jelenleg. Kollégiumban jelenleg filológia szakon folytatom a tanulmányaimat, jövőre érettségizek a választott tantárgyakból. Sport területén mondhatni professzionális szinten vagyok, eddig 3 évet jártam focira, mellette párhuzamosan 3 év judo, majd ezek után nagyobb szünetet tartottam a sportoktól gyerekkori trauma miatt. Majd ezek után megint elkedztem tevékenykedni a sport területén, elsőnek 4 év tenisszel kezdtem, de hamar elment az az idő mivel az edzőm eldobta az egész csapatot. Tenisz után 5 év úszásszal folytattam a sport karrieremet, ahol töbsszörös helyi nyereséget vittem haza az én korosztályomban, 7 darab bronz medál, 4 ezüst, 5 arany. Az MTA világába barátomék rángattam bele, ők tanítottam meg elsőnek rendesen RP-zni, onnantól meg magamtól fejlődtem. 2018 nyara/ősze volt mikor elkezdtünk játszani SeeMTA-n, onnan meg mindenféle RP szerveren járkáltunk, és most 2025.11.02-én feljöttünk világot látni az új szerveren, ami ez a szerver volt. Én többet nem tudok többet bemutatni magamról, hisz nem annyira igazlmas az életem, de köszönöm ha ezt elolvastátok.
Adminisztrátori nézőpont
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?:Az admin feladata az, hogy illemtudóan és rendesen alkalmazkodjon a playerekhez, illetve az hogy gyors, precíz és tisztelettudó legyen mindenkivel, független attól, hogy kivel beszél.
Fontos hely bemutatása
Mutass be egy szerinted fontos helyet a szerveren:Ami fontos helyet találok a szerveren, az a 'Városháza'. Azért tartom ezt a helyet fontosnak, mert a szerveren lévő összes játékos többször megfordult itt ezen a helyen, hisz itt a legfontosabb dolgokat lehet elintézni, mint például irat kiváltás, ingatlan bejelentés, forgalmi engedély kiváltása stb. Úgy érzem ez azért fontos a 'Városháza' mivel enélkül nem tud "megélni" a mindennapi player.
Köszönöm, hogy elolvastátok a jelentkezésem
Utoljára szerkesztve:
.png)