Nolan L Parker - jelentkezése.

• Thread starter Thread starter Neo
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 34

Neo

Újonc
2025. 05. 11.
1
0
LV Karakter
Neo Jhonson

Mindenkit meg kérnék hogy figyeljen a helyesírásra, illetve a minta szerint töltsük ki.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Nolan L Parker.
Születési helye, ideje: Los Santos, 2000.10.03.
Bejelentett lakcíme: Los Santos Sun st. 20.
Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola.
Megszerzett szakmák, képzettségek: Pénzügyőr alapképzés, Mentőápolói képzés,
Nyelvismeret: Magyar, Francia, Angol.
Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez?
Úgy gondolom, hogy eljött az idő, hogy kipróbáljam magam az OKF csapatába. Szeretném a társadalmat szolgálni olyan módon, ahogy még sosem tettem. Szeretném megtapasztalni újra az adrenalin és a dopamint.

Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Azonnali riasztás(112):
Kiálts segítségért.
Áramtalanítás (ha biztonságos):
Kapcsold le a főkapcsolót vagy az áramforrást.

(Elektromos berendezés tüze esetén tilos vízzel oltani.)

Oltás:

CO₂ tűzoltó készülék használata
Porral oltó használata

Ne térj vissza az épületbe.

Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt)
1)Saját biztonság ellenőrzése
2) A komplikáció rádiózása, hogy tudassuk a bajtársakkal a történteket. 3) Kapcsolattartás a sérülttel. ---> majd elsősegély biztosítása. 4) Kimenekítés. 5) Épület elhagyása

Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor?
1) Helyzetfelmérés(Hány % ég az adott épület, milyen szintű beavatkozás szükséges) 2) Biztonság(FONTOS: ne legyen 1 sérültből mondjuk 2.) 3) Életmentés 4) Tűz oltás megkezdése ((5) Épület biztonságos elhagyása.)) --> ha be kell menni az adott házba.
Számára mit jelent a Csapatmunka?
Számomra a csapatmunka azt jelenti, hogy egy közös cél érdekében a bajtársakkal összehangoltan egymást segítve dolgozunk, miközben megbízunk egymásban.

- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
Áronnak hívnak. 17 éves vagyok. Zalaegerszegen élek a családommal és 2 testvéremmel. Szeretek edzeni, futni, kutyát sétáltatni. Az MTA világába is belecsavarodtam pontosan 3 éve. A sportom a vívás. A vívást 5 éve kezdtem, és 3 évig versenyszerűen űztem a sportágat, mostanáig hobbiként csinálom. Szeretek anatómiázni, elsősegélyt tanulni és oktatni.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
3 271 perccel rendelkezem.
UCP Előzményről kép: (imgur)

Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Mindig is szerettem volna OKF-ben aktívan részt venni és megnézni hogyan teljesítenék más szituációkban. Szeretnék újra egy csapathoz tartozni, ahol az esze-veszett lövöldözések nélkül jókat Rp-znénk.
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Voltam NAV-nál és OMSZ-nál, mindkettő fkból azért távoztam mert a leaderek leadták az fk-t.
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt: 2026.03.03
Aláírás: Nolan L Parker

Tisztelt Jelentkező

Ezúton értesítjük, hogy a be nyújtótt jelentkezés lapját,Országos Katasztrófavédelem Főigazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Katasztrófavédelem Főigazgatóság
ELFOGADTA

Keress fel Discordon:csakwgyautofan