Noemi Falcone-DGH jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 08. 15.
43
26
LS karakter
Bianca Gratiano
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Achilles, 19 éves vagyok
Account ID-d?
>8806
Hány játszott perccel rendelkezel?
>20 542
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok Achilles vagyok 19 éves lassan 20 leszek, lassan 1, éve hogy végeztem a sulival és fojttattam a munkás életet szakmám mezőgazdaság növénytermesztő lett sokáig ebben voltam el helyez kedve nem olyan rég be csődőlt a cég ahol voltam és a utamat egy másik céghez vezetett ahol zöldség csomagolás megy kb 2 hónap alatt műszak vezető és gépkezelő lettem és itt mikor hogy van munka de ha van akkor 12 órát dolgozzunk. Szabad időm ben játszani szoktam ha nincs sok dolgom de sokszor vagyok kint és ha kell kint munkálkodom ki kapcsolódni sokszor úgy szoktam hogy barátokkal el megyünk autózni.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Egy adminsegéd feladata hogy az adminoknak segítsenek és a játékosoknak segítsen egyszerű kérdésekben esetleg problémákban.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd szerintem türelmes, tisztelettudó kedves.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretek embereken segíteni és szeretek egy jó csapatba tartozni.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Kedvesnek, türelmesnek, normálisnak és tisztelettudónak viccesnek és jó fejnek tartom magam.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Munka mellet is akár 7-8 órát.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Elsőnek a város házát mutatnám be hogy ki tudja váltani a iratait egyben a autós iskolát hogy legyen jogsi a is és tudja a kereszt majd a autó kereskedést hogy tudjon venni egy autót, A korházat ha valami történne vele ott meg tudják gyógyítani, A plázát ha valamire szüksége lenne ott meg tudja vásárolni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív. Tisztelettudó vagyok, Türelmes, Megértő, Éret gondolkozású.
Negatív. Elég lusta tudok lenni, Ha olyan helyzet van ideges, sokszor beszélek csúnyán.​

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Szia, a lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy Elfogadjuk.
keress fel engem vagy Den-t egy szóbeli meghallgatás végett.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.