Nina Taranov-Francse

• Thread starter Thread starter bnc
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 124
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

bnc

Újonc
2024. 08. 15.
19
9
LS karakter
Ebru Derici
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Nina Taranov
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Francse
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat, egy NNI-s guggolva törött lábbal mozgott tetőn és lőtt, előtte én meghaltam mivel SA jelenlétében Marcell azt mondta hogy visszalehet menni ugyanabba az RP-be ha eltünik a halálangyal így visszamentem. Ezután hívtam admint buggkihasználás-ra, mivel guggolt törött lábbal, és lőtt(vérzett is). Ezután kijött, írtam spec-elje, majd a csaj a spe-elés ideje alatt is guggolt vérző, törött lábbal. Majd aztmondták hogy én sértettem szabályt azzal hogy ameddig a halálangyal nem telt le ottvoltam gyár környékén, ahogy letelt mentem lőni.... Társam 2 hónap pihit kapott mert guggolva ment Ls kórháznál a CP-be, erre a Rendvédelem nem kap semmit amiért vérzik és törött lábbal guggolva tetőröl darál...
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bírálónak küldöm.
Megjegyzés:

Nemvolt más bizonyítékom képen kívül.

• Haha
Reactions: Den
Szia, ingame illetve Dc-n is át lett beszélve! Mondtam hogy küldj képet de nem kaptam! Illetve videóban mutatták hogy ott voltál ugyan úgy hogy heal kártyát is használtál. A Másik meg nem volt semmi előrp hogy téged vissza is hívnak. Nem kaptam arról se bizonyítékot! Én részemről ennyi, várom a bíráló admin válaszát!

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Kedvelés
Reactions: Marcell és Den
Hali a panaszt én fogom bírálni, dobjátok át a kellő bizonyítékokat!

• Kedvelés
Reactions: Jack. és Zugan
Szia, Dennis, NNI-nek van meg a videó hogy még nem járt le az angyal ideje és vissza jött az RP-be úgy hogy nem volt semmi ElőRp hogy őt vissza is hozzák, elmondása szerint a társát hívták oda aki akkor lépett fel és ezzel együtt ő is odament.

Nos....

Francse részéről megkaptam a bizonyítékokat, a panasztevő részéről semmiféle bizonyítékot nem kaptam.
De ahogy látom nem is fogok, hiszen közben kapott a panasztevő egy kis pihit fórumról.

Igen ha lejár az angyal megfelelő rp-vel visszalehet térni az rp-be, de az nem játszik hogy amíg angyal van feletted gyárat járod körbe és körbe 11 perces jelzéssel a fejed felett az már annyira nem pálya.

Francse korrekt volt minden részről mert, ha nagyon szőrszálhasogató lett volna akkor berakhatott volna ezért jailba, mert nem véletlen köröztél gyárnál.

Lényegében a panasz jogtalan, legközelebb magadban keresd a hibát elsőre, ne másban.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.