Nikos Lambrakis jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bence112233

Újonc
2025. 12. 07.
42
6
LS karakter
Nikos Lambrakis
tek.png

TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
ÁTHELYEZÉSI KÉRELEM

OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 16
2. Mesélj magadról pár mondatban: Bencének hívnak és 16 éves vagyok.Jelenleg 9. osztályomat járom.Kb. 2-3 éve Rp-zek voltam nem csak Mta szerveren hanem máshol is. Szeretek sportolni de leginkább focit.A hobbim a horgászat.
3. Miért pont téged válasszunk?: Szerintem azért lenne jó választás hogy engem válaszatok mert gyorsan tanulok,hamar beileszkedek, kitartó vagyok és mindenkit megtisztelek.
4. Mióta játszol a szerveren?: 2024. 10. 26.
4.1 Játszott perceid száma [KÉP]:
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2-3 óra hétvégén vagy szünetben többet is
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretnék egy olyan frakcióba tartozni ahol kibontakoztathatom az Rp tudásom és poteciálom.
6. Miért szeretnél távozni a jelentlegi frakciódból?: nem vagyok frakcióba jelenleg
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja a jelenlegin kívül? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): tekbe voltam januárba léptem ki és azért mert barátokkal mentünmk máshova
Navbol pedig azért mert kirugtak.
7. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
8. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
9. Csatolj egy képet a banjaidról:
10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: Terror cselekmények elhárítása, legfőbb vezetők védelme és
SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Nikos Lambrakis
2. Születés helye: Dawn city
3. Születés ideje: 1996.09.26.
4. Nem: Férfi
5. Családi állapota:
6. Személyigazolvany száma: 267185
ELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: nincs
8. Telefonszáma: +38-76-088-6648
9. E-mail címe: [email protected]
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Helyszín, 2026.03.31.
Nikos Lambrakis

Lapíró fél kérésére zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.