Nicolas Maxence- Alex

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pierdone

Sandu a király
2025. 03. 16.
88
121
LS karakter
Nathaniel Grimshaw
LV Karakter
-
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Nicolas Maxence
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alex 1. admin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egyszerűen nincsen képben a szabályzattal, társamat megöli mert 15 perce irt egy reportot, hogy zuhan a vilagból, közben akkor már fel kártyázta a magát, második probléma nem sorba viszi a reportot miközben kötelesége. Nos 15 perc mulva ki jön a reporta, azelőtt 2 percel történt egy baleset társam animba én haltam egyből én is és ő is kártyázott és mégis megőlte a társam és mondta marad a halál.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Küldöm bíráló adminnak!
Megjegyzés:

Nem értem mit művelt most, meghaltunk egy auto balesetben aztan mire felszedtem a társam aki animban volt (ő is irta a reportot) oda jön megöli a társam és azt mondja marad a halál, miközben teljesen más ügy a kettő, emiatt a társam kellett vegyen 2 respawn kátyát.

Sziasztok. Annyit fűznék ehez a dologhoz. hogy kaptam egy ilyen reportot miszerint. Elise Carpentier
2025. 08. 07. 01:44:30
leestem az egbol azt meghaltam faldamagebeeeeeeee

erre én kimentem és érzékeltem hogy Nicolas Maxence társaságában Elise jól láthatóan falnak csapódtak. ez számomra ic ügynek minősül nem szedek fel senkit azért mert gyorsan közlekedik és belehalnak. ezért miután én felélesztettem és érzékeltem hogy teljesen az ő hibájukból adódva haltak meg. igy Elise vissza került halálba. itt olvasható a teljes aü közbeni beszélgetés. https://pastebin.com/f097sPiE teljes mértékben nem tudtam hová tenni az ooc stilusod. Nem szoktam eltérni a reportok időrendbeni elfogadásától. így ez sem helyt álló. Várom a bíráló admin döntését.

Szóval szerinted egy dolog mikor 44-kor irt egy reportot amit te 56kor bíráltál? Ilyenkor szokásos oda írni, hogy aktuális e még? Te miattad kellett vegyen még egy respawn kártyát mert te indoktalanul felszedted

A másik meg te vissza tetted halálba mikor ő animba volt...

Ez is jelzi hogy Elise nem lehetett animba. mivel halott volt.(de ha megis animba volt akkor nagyon szivesen vissza adom a 2 respawn kartyat) várom a bírálást.

Utoljára módosítva moderátor által:
Megvan a kép amikor azt írod, vissza keresve a kill logot meglehet hogy mégis animba volt Elise....
Bíráló adminak küldök minden felé bizonyítékot!

Hali a panaszt en fogom biralni, kuldjetek az ugyhoz tartozo bizonyitekokat privatban.

• Kedvelés
Reactions: Jack.
Remek, jutott még egy dolog, 120 percet kaptam egy sima PG miatt, 60-120 percig lehet ezt a jail típust adni tudtommal. Simán egy PG miatt kaptam ennyit nem értem mennyit adna egy súlyos PG miatt...

Utoljára szerkesztve:
Nos, átolvastam mindent, az hogy berakott 120 perc-re PG miatt, teljesen az admin döntése, meg van adva igen hogy mitől meddig lehet de, az az időintervallum amit te is láttál még amikor admin voltált, az alap esetekre vonatkozik, több dolog tudja ezt befolyásolni, mint például az UCP előéleted, az elkövetett PG mértéke, az adott kontextus amiben éppel elkövetted azt. Ez a kettő dolog nem vonható össze egy pk-ban.

Az hogy meghaltatok egy balesetben majd kártyáztok, és úgy zuhant le a haverod, megesik. Nem mindig történik minden úgy a scriptekkel, vagy éppen a szerveren ahogy kéne. Ebből kifolyólag azt az elhasznált Respawn Kártyát visszaigényelheted FA/SA-tól.

Bírálatra visszatérve, a kapott bizonyítékok alapján, a képen is látszik hogy amikor írva lett a report hogy az égből esett le, egy kocsiban ülve volt animba, nem is értem mit gondoltatok, elküldötök egy képet amin tisztán látszik hogy nem leesés miatt kerül az illető animba/halálba, de reportba meg azt írjátok. Most ha nagyon szőrszálhasogató lennék akkor ezt a cselekedetet jutalmaznánk, de nem voltam soha ilyen és nem is leszek, a panasz természetesen jogtalan. Ha esetleg bármiféle kérdés lenne, akkor privát beszélgetés formájában megtaláltok.

• Kedvelés
Reactions: Jack.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.