Nicolas Barrett- Tifpix

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pierdone

Sandu a király
2025. 03. 16.
88
121
LS karakter
Nathaniel Grimshaw
LV Karakter
-
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Nicolas Barrett
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Tifpix
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indoktalan jail,érme két oldala elhanyagolása,
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Biráló adminak küldöm.
Megjegyzés:

Egyáltalan nem tartom helyesnek ahogyan kezelte a helyzetet. Nem is kérte el tőlem a videó/ képet ami nekem van.
A gond ott kezdődik, hogy mindegyik adminisztrátor másat állít. Több fajta dolgot halottam már ami kicsit nincs a helyén. Sokan azt mondják, hogy animba meglehet bilincselni sokan pedig azt, hogy nem.

Nos ez egyáltalán nincsen a helyén. Valamit jó lenne ezzel kezdeni mivel akkor most mi mint sima playerek hogyan induljunk ki?
A másik gond ott kezdődik, hogy az volt a gondja kedven adminisztrátornak, hogy 1 m futottam bilincsben amiről van videóm is.
Szerinte az normális hogy a szét lőtt animba lévő csávó nyugodtam arébb kuszik 20 métert, de ha viszem vissza a társa mellé az már NONRP.

Cső! Én bírálom a panaszt. Küldjetek el mindent, ami az üggyel kapcsolatos, illetve várom az érintett Admin válaszát.

Szia, animba meglehet bilincselni embert, de azt nem lehet hogy megfogod és elmész vele a másik oldalra, kaptam videót arról hogy nem egy lépést futottál. Animba kúszhat ha nincs bilincs ráhelyezve. Kértem nagyobb admin segitségét is és ő is azt mondta hogy ez súlyos nonrp. Csatolom a kapott videót, továbbá várom a biráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Belov és rey
Értem, akkor ő össze vissza máskálhat de nekem nem szabad arébb vinni bilincsben? Érdekes hozzáállás.

Azért volt az pár lépés mivel elég ha egyszer megnyomod a Shift/Space gombot. Jelen esetben nekem a shift akkor több lépést megy előre és nincsen hogyan megállj.

Csá újra!

Megbilincselt játékossal nem futunk(ha valaki az ellenkezőjét állítja, ne hidd el neki)... Ez eddig is így volt, továbbra is így lesz, nem reális. Az meg végképp nem, hogy közben az illető animban van szanaszét lőve, aztán te csak úgy felkapod és elfutkározol vele, teljesen mindegy meddig... Illetve az, hogy a földön kúszik miután odakerült a golyózápor után, mivel mást nem tud csinálni, csak kúszni, mit várunk? Most egy ilyen helyzetben az emberben tombol az adrenalin, fel se fogja ép ésszel az agyad, hogy valójában szét vagy lőve aztán alig-alig reagál a tested, amíg ez az állapot fennáll. Nem tartom ezt szabálysértésnek. Abban viszont valóban hibázott az Adminisztrátor, hogy nem kérte el mindkét féltől a bizonyítékokat, bár ebben a helyzetben a két videónak konkrétan ugyanaz a lényege, más szemszögből. Arra kérlek, tifpix, hogy erre a jövőben figyelj. Nicolas Barrett ettől függetlenül jogosan kapta a szankciót.

Jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.