- 2025. 05. 18.
- 5
- 1
- LS karakter
- gjeraqina.medusa
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
JELENTKEZÉSI KÉRELEM
OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 182. Mesélj magadról pár mondatban: Sziasztok! Engem Bencének hívnak, jelenleg 18 éves vagyok, középiskolába járok. Szabadidőmben a tanulás mellett rendszeresen sportolok, játszok.3. Miért pont téged válasszunk?: Mivel egy elég sikerorientált ember vagyok, illetve nagyon jól tudok csapatban dolgozni, sőt jobban, mint egyedül. Ezen kívül szeretek barátkozni, új embereket megismerni és tanulni tőlük.4. Mióta játszol a szerveren, illetve mikor regisztráltál be?: 2026. 03. 17. 18:414.1 Játszott perceid száma [KÉP]:
4.2 Karakter ID-d (nem Account ID):
4.3 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 4 órát biztos, ez hétvégén változó.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Elsősorban változatosság miatt, de úgy gondolom, hogy ez a frakció megad minden olyan lehetőséget amire nekem éppen szükségem van a szerveren.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): nem voltam még,
7. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
8. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 9. Csatolj egy képet a banjaidról: 10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: Véleményem szerint a TEK feladata a terrorista merényletek megállítása, személyvédelem, behatolások irányítása, körözött személyek elkapása, likvidálása. SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Nevena Cvijeta2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 1995.05.15.4. Nem: Nő5. Családi állapota: Egyedülálló6. Foglalkozása: MunkanélküliELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: Jefferson, 128. Telefonszáma: +38-76-980-86749. E-mail címe: [[email protected]](mailto:[email protected])KÉRDÉSEK
VÁLASZÁT MINDEN ESETBEN X-EL JELÖLJE!
1. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[x] Nem.2. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.3. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.4. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?[ ] Igen.[x] Nem.5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?[ ] Igen.[x] Nem.6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?[ ] Igen.[x] Nem.7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?[ ] Igen.[x] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)?igen
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?[ ] Igen.[x] Nem.ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos 2026.03.26.
Nevena Cvijeta
Nevena Cvijeta
Utoljára szerkesztve:
.png)