Nemzeti Adó- és Vámhivatal pályázat

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Sofira Wilson

Újonc
2024. 08. 07.
18
3
LS karakter
Sofia Brooks
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Harper Elizabeth Smith pályázata a DawnMTA vezetősége felé
• Humánerőforrás → Jelentkezés menete & feltételei:
- A szerver szabályzatának teljeskörű ismerete.
- Tiszta UCP, amenyiben régi jailjeid vannak (1 hónap [minimum], lehetőleg 3 hónap, vagy annál régebbi) eltekintünk tőle. Amennyiben van bannod, súlyosságtól függetlenül nincs lehetőséged csatlakozni hozzánk. Számunkra fontos kritérium a fegyelmezettség, rend, és a normális emberi kereteken belüli viselkedés.
- Jelentkezéshez elvárt minimum szint nincs kiszabva, ameddig normálisan viselkedsz és képes vagy rpzni illetve tisztában vagy a feladatoddal addig nincs probléma. Plusz pont ha ismered a szerver strukturáját, ezzel a többiek és a saját dolgodat is könnyíted.
- Minimum 16. Életév betöltése.
- Dutypercek egyelőre nem lesznek kiszabva, későbbiekben garantáltan módosulni fog.
- Heti 6 jelentés elvárt, ezzel is szűrjük az aktivitást, későbbiekben lehetséges hogy növekedni fog az elvárt mennyiség, illetve anyagi juttatások is járulnak mellé, ahhoz mérten hogy ki hogy teljesít.
- Helyesírást figyeljük, fontos hogy helyesen írj amennyiben csatlakozni szeretnél hozzánk, fontos hogy egy jó összképet és benyomást alkossunk a szerveren.
- A tagok számára kiképzések és gyakorlatok lesznek fenntartva rendszerességgel, ami értelemszerűen az alosztályokra is kitér.
- A volt tagok számára a visszajelentkezés lehetősége adott lenne.

• Humánerőforrás → Akadémia menete:
- Az akadémia alapjáraton egy hetet vesz igénybe, 7 napra lesznek leosztva az órák, tehát összesen 7 óra az akadémia, (+ 2 óra vizsga), amiből 5 óra elméleti, 2 óra gyakorlati. Az órák tartalmazni fogják az alábbiakat:
- Jogirendszer, annak helyes alkalmazása.
- Alapfogalmak megismerése, protokollok bemutatása
- Kézikönyv kiosztása, annak tanulmányozása.
- Q&A a tananyagból.
- Helyes intézkedések gyakorlása (határellenőrzés, igazoltatások, fegyverhasználat), vezetési technikák megismerése illetve gyakorlása.
- Lőgyakorlat
- Vizsga
• Osztályok:
- Merkur Bevetési Egység →
| A Merkur Bevetési egység feladata a fegyveres, magas prioritásu akciókra való reagálása/támogatása, portya és ellenőrzés a pénzügyőrökkel közreműködve, személy és objektumvédelem kirendelt esetenként, társszervekkel való közreműködés.
- Adóigazgatóság → | Az Adóigazgatóság feladata az adókötelezett cégek és magánszemélyek nyilvántartása, azoknak kezelése illetve adóellenőrzések, azoknak dokumentálása.
- Belső Ellenőrzési Osztály → | A Belső Ellenőrzési Osztály feladata a panaszok, visszaélések kivizsgálása.
• A nemzeti Adó- és Vámhivatal leírása, feladata
Mi, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai, a központi költségvetés védelmében és a törvények betartatásáért dolgozunk. Ellenőrizzük, hogy mindenki, aki árut szállít vagy pénzügyi tranzakciókat végez, a szabályoknak megfelelően jár-e el. Igazoltatunk gyanús személyeket, felderítjük az illegális gazdasági tevékenységeket, és szükség esetén a hatályos jogszabályok szerint lépéseket teszünk a szabályszegők ellen. Feladatunk, hogy a társadalom biztonságos és tisztességes működését biztosítsuk, miközben védjük az állami bevételeket és az állampolgárok érdekeit.
• Rendfokozatok:
Őrmester | Próbaidősök tanítása, igazoltatás, felettesek parancsainak követése
-Törzsőrmester | Próbaidősök tanítása, igazoltatás, felettesek parancsainak követése
Főtörzsőrmester | Próbaidősök tanítása, igazoltatás, felettesek parancsainak követése
Zászlós | Őrmesterek ellenőrzése, kisebb akciók vezetése, igazoltatás, felettesek parancsainak követése
Törzszászlós | Őrmesterek ellenőrzése, kisebb akciók vezetése, igazoltatás, felettesek parancsainak követése
Főtörzszászlós | Őrmesterek ellenőrzése, kisebb akciók vezetése, igazoltatás, felettesek parancsainak követése
Hadnagy | Kiképzés megtartása, Zászlósok ellenőrzése, nagyobb akciók vezetése, igazoltatás, felettesek parancsinak követése
Főhadnagy | Kiképzés megtartása, Zászlósok ellenőrzése, nagyobb akciók vezetése, igazoltatás, felettesek parancsinak követése
Százados | Kiképzés megtartása, Zászlósok ellenőrzése, nagyobb akciók vezetése, igazoltatás, felettesek parancsinak követése
Őrnagy | Kiképzés megtartása; tisztek ellenőrzése, nagyobb akciók vezetése, igazoltatás, cégek regisztrálása, adócsalók lebuktatása, felettesek parancsinak követése
Alezredes | Kiképzés megtartása, állomány ellenőrzése, nagyobb akciók vezetése, cégek regisztrálása, adócsalók lebuktatása, korrupció megfékezése, előléptetés, lefokozás, rendvédelmi szervezetekkel való kommunikáció
Ezredes | Kiképzés megtartása, állomány ellenőrzése, nagyobb akciók vezetése, cégek regisztrálása, adócsalók lebuktatása, korrupció megfékezése, előléptetés, lefokozás, rendvédelmi szervezetekkel való kommunikáció
Dandártábornok | Kiképzés megtartása, állomány ellenőrzése, nagyobb akciók vezetése, cégek regisztrálása, adócsalók lebuktatása, korrupció megfékezése, előléptetés, lefokozás, rendvédelmi szervezetekkel való kommunikáció
Vezérőrnagy |
Kiképzés megtartása, állomány ellenőrzése, nagyobb akciók vezetése, cégek regisztrálása, adócsalók lebuktatása, korrupció megfékezése, előléptetés, lefokozás, rendvédelmi szervezetekkel való kommunikáció
Altábornagy | Kiképzés megtartása, állomány ellenőrzése, nagyobb akciók vezetése, cégek regisztrálása, adócsalók lebuktatása, korrupció megfékezése, előléptetés, lefokozás, rendvédelmi szervezetekkel való kommunikáció
• Egységek:
- LINCOLN: 1 pénzügyőrrel rendelkező egység
- ADAM: 2 pénzügyőrből álló egység.
- DELTA:
Minimum főtörzszászlós kell legyen az egység egyik tagja, Audi
TT-vel teljesíthetnek járőrszolgálatot.

- QUEEN:
Vezetőség által megalkotható egység.
- BRAVO:
KNyF egység, felderítésben, rejtett akciókban vesznek részt. Tagjai civil ruhás személyek.
- MERKUR: Bevetési egység.
- CHARLIE:
Légi egység.
• Előléptetések (rangup) menete:
- Aktivitás alapon működne az egész, illetve a heti jelentéseket is figyelembe vesszük, az csak plusz pont aki túlteljesíti az elvárt követelményeket
- Előléptetés történhet még különböző ok(ok)ból is, mint például:
- Besegítés a háttérmunkákba (grafikák készítése, nagyobb rendfokozatú tagok akiknek van hozzáférése a doksihoz és besegítenek annak kezelésében, akár skinek készítése) azok is kaphatnak előléptetést ha úgy ítéljük meg.

• Tervek a frakcióval kapcsolatban: Szeretnék egy kiemelkedő közösséget alakítani, egyedül lennék leader, mindenkinek különböző szerepe és feladata lenne. Örülnék ha megismerhetném a rendvédelmi leadereket, rp szituációkat szeretnék kialakítani velük kereten belül a frakciónk tagjaival egyetemben, kapcsolatokat szeretnék kiépíteni a zökkenőmentes összeműködés érdekében. Ezen felül szeretnénk pár rendszert behozni, ami segítené a tagok munkáját, ez alatt különdiscord szerverre gondolok ahol jelentéseket lehet leadni, későbbiekben duty percet lehet zárni, illetve összeköttetésben lesz az állomány doksijával a weboldal amit tisztikartól vezérkarig tudnak majd kezelni a tagok, lebontva hozzáférési/használati jogra rendfokozatokhoz mérten (értelemszerűen a vezérkar teljeskörű hozzáféréssel fog rendelkezni). Példa: Hadnagy tudja kezelni a járműveket doksiban és discordon is, viszont a főhadnagy már képes warnokat kiosztani. Nyilván ez még nagyon gyerekcipőben jár, még csak ötlet az egész viszont megvalósítható lesz, és ha nem is pont ilyen lesz de valami hasonló témájú dolog fog készülni.
• Referencia, múlt és szabadkéz a kreativitásban RP kereteken belül:
Nos, igazából sok-sok szerveren voltam jelen de leginkább Seen. Illegált nem hozok fel, egy kivételével ami a Cartel de Caborca, See LV szerveren található meg ez a frakció. Decemberben lettem tagja, egészen áprilisig voltam bent, ez idő alatt bővült a tudásom rp terén hiába van közel 8 év tapasztalatom, illetve nagyobb gyakorisággal gyártottam és gyártok is élményképeket amiket tovább szeretnék vinni a NAVban is. Volt szerencsém megtapasztalni szintén LV-n az MPD-t (Metropolitan Police Department) ahol szintén nagyon sok mindent tanulhattam meg, és sok ötletet tudok meríteni az ott szerzett tapasztalataimnak köszönhetően amivel sokat hozzá tennék részemről a frakció összképéhez és színvonalához. Ezek mellet tagja voltam az LVMS-nek még, illetve a Jesse Car Service-nek, ott pedig a türelmi képességeimet tették próbára főként, ami egyértelműen egy nagyon fontos dolog ha valaki egy frakció vezetésére szánja el magát. Értelemszerűen kisebb szervereken is játszottam, legtöbb gazdagrp volt, szerencsém volt TEK-hez, PDhez, meg akkora mennyiségű illegálhoz hogy Dunát lehet rekeszteni ezzel a mennyiséggel (ebbe bele tartozik az LSRP is, bár az a magyar LSRP volt, de ott is illegál szervezet tagja voltam). Nem utolsó sorban pedig Stayen megjártam a TEKet, NNIt aztán végül PD Alleadert is, és most ittvagyok próbát tenni.
KADÉT VIZSGÁK
Fegyverismeret és használati vizsga
Elsősegély
Vezetéstechnika
Jogok és BTK ismeret (szituációs kérdésekkel)
Járőrszolgálat
MDC és jelentésírás
Rádióhasználat
Rendfokozatok és megszólítások

Az Őrmesteri vizsga az összes előfeltétel teljesítése után tehető le, a kiképzőtiszt és az Altábornagy döntése alapján.
Előléptetés/lefokozás:
Aktivitás és teljesítmény alapján történik, nem fix időközönként.
Bemutatkozás
A nevem Milán, Kóka az én szeretett lakhelyem. Egy átlagos 16 éves srác vagyok, átlagos 9.-es diák egy átlagos mindennapi élettel. Persze mint minden embernek, nekem is megvannak a saját hobbijaim, ezek között jelen van a biciklizés, sportolás, na és persze nem utolsó sorban a gamerkedés. A videójátékok világával már kiskoromban megismerkedtem és persze azonnal a szivembe zártam és már akkor tudtam, hogy én ezt nem akarom abbahagyni, minnél több videójátékkal meg akarok ismerkedni. Ezek között ott volt az úgynevezett "MTA" is, amelyet nagyon szerettem, szeretek és még szeretni is fogom remélhetőleg egy nagyon hosszú ideig. Nagyon megfogott az "MTA", mivel már maga a tény, hogy a kisgyermekkori nagy kedvencemet, a "GTA San Andreast" többjátékos módban tudom játszani a barátaimmal, vagy akár idegen emberekkel is. De ami nagyon nagy kedvencem lett, az az úgynevezett "RolePlay" játékmód.
AKTIVITÁSOM
Amennyi időt fent töltök a szerveren azt az időt a frakcióra szánnám.
RÖVID ÉS HOSSZÚTÁVÚ CÉLOK
→ Izgalmas és élvezetes RP szituációk biztosítása a tagok számára.
→ Jól szervezett, összetartó csapat kialakítása.
→ Magas színvonalú, komoly, de időnként barátságos légkör megteremtése.
→ Egy jól szervezett frakció felépítése.
→ Kisebb alosztályok létrehozása a kiemelkedő tagok számára.

Igényelni kívánt járművek, és interiorok:
5 db Audi RS6.
5 db Dodge Demon.
5 db Alfa Romeo.
5 db Skoda Octavia.
3 db Audi TT RS.
1 db Leaderi BMW M5 F90
1 db Leaderi Mercedes Benz CLS
5 db BMW M5 E60.
2 db Packer.
1 db szerkeszthető interior irodáknak.
2 db hangár.

1 db Főépület a frakció számára.
• Miért engem válasszatok?
Általában könnyen szót értek az emberekkel, nem szoktam összeveszni senkivel ok nélkül. Szeretek csapatban dolgozni, és szerintem jó brigádot tudnék összerántani magam köré. Mindig meghallgatom a másikat, mert úgy gondolom, csak úgy lehet normálisan működni, ha van párbeszéd. Higgadtan tudok kezelni helyzeteket, nem kapok fel mindent, és mindig igyekszem tisztelettel beszélni, még akkor is, ha nem értünk egyet.
• Miért NE engem válasszatok?
Azért ne engem válasszatok, mert néha hangulatingadozásokon mehetek keresztül (Ezen már sokat javítottam az elmúlt 2 évben), illetve azért mert néha előtörhetnek pánikrohamaim. Az utóbbi persze nem befolyásolja az RP-t, de a tagokat igenis zavarhatná, hogy véletlenszerűen köszönés nélkül kilépek a hívásból, szerverről stb.

Köszönöm, ha elolvastad, Pacsi!

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: FunFact
teljesen sablon lap lett, valami kis formázás lehetne benne, nem csak van azt kész.

Szia!
A lapodat átolvastuk, és sajnos nem nyerte el a tetszésünket.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.