- 2025. 10. 26.
- 13
- 5
- LS karakter
- Alex Martinez
Rövid Önéletrajzom
Dominik-nak hívnak 15 éves vagyok, Fehérváron vagyok jelenleg diák, Sok választás áll elöttem hogy mi szeretnék lenni, leginkább gépészmérnők vagy informatikus, De sok más dolog is érdekel.Az egyik legfőbb Hobbim a videójáték, de ezen kivűl drónokkal is foglalkozom meg építem őket. Sokat járok el haverokkal buliba, vagy csak kikapcsolódni.
Karakterem Története:
Alex Martinez 27 évesen érkezett DawnCity városába, maga mögött hagyva korábbi életét és megszokott környezetét. Gyermekkorát olyan közegben töltötte, ahol a fegyelem, a következetesség és a felelősségvállalás alapvető értékek voltak. Már fiatalon érdeklődést mutatott a gazdasági folyamatok, a jogrendszer és az állami működés iránt, különösen az iránt, miként lehet rendet teremteni a láthatatlan, pénzügyi visszaélések világában. Miután DawnCity-be költözött el is ment munkát kereseni és NAV mellet döntött. Számára a NAV nem csupán hivatal, hanem egy olyan szervezet, amely a város működésének egyik alapját képezi. Célja, hogy DawnCity egy biztonságosabb és átláthatóbb várossá váljon, ahol a törvény nemcsak az utcán, hanem a gazdasági élet minden területén érvényesül.IC terveim:
Rendszeres cég és határellenőrzésRendszeres állományi autók ellenőrzése
Rendszeres Tag ellenőrzés hogy végzik a a munkáikat
Társszervekkel való együtt működés
Cég bejelentésekkel való foglalkozás
Célom a Frakcióval:
Ki szeretném szűrni az embereket és azokat szeretném csak felvenni aki tényleg végzi a munkáját, és nem csak az első egy hétben aktív. Szeretném hogy tényleg egy aktív frakció legyen akikre mindig lehet számitani és mindig mennek ha kell. Szeretném ha a tagok rendes RP-be vehetnek részt és rendesen csinálnák az igazoltatásokat, bevetéseket, és jelen lenne minden állomány tag a fontos eseményeken. Az egyik legfőbb hogy tényleg érezzék az emberek hogy a NAV is teszi a dolgát nem csak egy olyan frakció ahol naponta csak 2ember van online. Szeretném kiszűrni azokat az embereket akik csak Funolni/Nonozni jönnek a frakcióba.Frakció Felépítése:
Rendfokozatok:
(Vezérkari állomány, vezérkari rendfokozatot csak 1ember fog kapni pl: lesz egy Altábornagy 1vezérőrnagy és Dandártábornok)Altábornagy
Vezérőrnagy
Dandártábornok
(Főtiszti Állomány)
Ezredes
Alezredes
Őrnagy
(Tiszti Állomány)
Százados
Főhadnagy
Hadnagy
(Tiszthelyetesi Állomány)
Főtörzszászlós
Törzszászlós
Zászlós
Főtörzsőrmester
Törzsőrmester
Őrmester
Alosztályok:
MERKUR Bevetési Alosztály:
Feladata: A Durább akciókon való részvétel és helyszin biztositása.Rendfokozatok:
MA1 MERKUR bevetési egység vezető
MA2 MERKUR bevetési egység helyettes
MA3 Taktikai Osztály vezető
MQ1 Műveleti vezető
MQ2 Bevetési osztályvezető
MQ3 Bevetési csoport vezető
MB1 Kezdő lövész
MB2 Senior lövész
MB3 Lövész csoport vezető
Szanitéc alosztály:
Feladata: Ellátni a sérültek ellátása és mentése, akár civil vagy rendvédelmi tag. Mindig el kell látni azt a személyt akinek szüksége van rá.KnyF Alosztály:
Feladata: Az adócsalók kiszűrése és buktatása, pénzügyi bűnözés nyomozása és rend fenttartása.Mért Engem Válasszatok?
Nagyon aktív vagyok, szinte minden nap egy csak néha egykét nap kivételével. Mindig folyamatosan figyelnék a tagokra mit hogy csinálnak. Ha valami segítség kell valakinek segítek neki.Komolyan veszem az RP-t és nem FUN-olom el stb.. Könnyen kezelem a konfliktusokat, jó vezető készséggel rendelkezem, eddig is amíg a NAV-tagja voltam addig is nagyon sokat tanultam. Buzdítani szeretném a tagokat hogy a NAV tényleg egy normális kedves, együtt működő frakció legyen ne egy olyan ahol senki nem veszi komolyan a dolgát.
Mért ne engem válaszatok?
Kezdő leader vagyok, de nagyon sokat tanulok napról napra és igyekszem mindenrenem szeretem ha nem végzik jól a dolgukat és lehet néha túl szigorúan vennék.
Magasak az elvárásaim a minőség miatt kell.
nem mindenkinek való a NAV ezért szűrök.
SKIN / MAPPOLÁSOK
Mappolásba egyátalán nem szeretnék belenyúlni ahol most van a frakció az tökéletes.Skinek szempontból sem szeretnék nagyon belenyúlni
REFERENCIA:
Jelenleg azt tudom felhozni hogy:Vezetői poziciót töltök be NAV-ba egy másik szerveren
Adminként is tevénykedkedtem már más szerveren
Mióta RP-zek csak is a NAV-ban voltam úgy hogy ilyen téren jártas vagyok benne.
.png)