NAV jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Hamus tál

Újonc
2026. 01. 18.
13
5
LS karakter
Ewas James

nav.webp

NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!

1. SZEMÉLYES ADATOK
1.1 Jelentkező teljes neve: Antonio Caruso
1.2 Születési helye: Los Santos korház
1.3 Születési ideje: 2000. 04. 27.
1.4 Bejelentett lakcíme: Los Santos Jefferson Motel
1.5 Személyi igazolvány száma: 710107KQ
1.6 Telefonszáma: +38-76-815-6415
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK
2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Szeretném büszkén védeni a városunkat, és büszek tagja lenni a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak.​
2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- A pénzügyel való foglalkozások, és az adó csalók felelőségre vonása és letartoztatása, cégek működtetése és létrehozása.​
2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Igen. A ruházat átviszgálas csak bizonyos helyeket nézz át, mint például: kabát zseb, zsebek, stb. A motozás viszont tetőtöl talpik átvizsgálja az embert.
2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Cégek létrehozása és működtetése, csalók megakadályozása, illetve gondoskodjon róla, hogy mindenki betartsa az adó ügyi/adózási szabályokat.
2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Költségvetési csalás. Az azt jelenti, hogy közpénz károsítás.

ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!

1.
1.1 Hogy hívnak?
- Merész Bence
1.2 Hány éves vagy?
- 13
1.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- 2025. 08. 16.
2. UCP ADATOK
2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 9123
2.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 2012 percel rendelkezek
2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK
3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Nem fordultam még ezen a szerveren meg frakcióban.
3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Nem még nem voltam.
3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Persze, hogy teljesíthető.
3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Mert ki szeretném magam a rendvédelemben , mert soha nem voltam ilyen frakiban és nagyon érdekel engem a rendvédelem.
4. EGYÉB ADATOK
4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Igen, rendelkezek.
4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Volt NAV-os barátomtól

lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.

JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Antonio Caruso
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
Jereson Motel, 2026.01.18.

nav.webp

DAWN CITY Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: itzbeniixyy-el vagy erik.3244-el ))​

Üdvözlettel
Elizabeth Hamill Vezérőrnagy
NAV Humánerőforrás Osztály.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.