Natalia Sokolov Jelentkezési lapja

2026. 01. 05.
12
4
LS karakter
Owen Cas
LV Karakter
-
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
fejl-c2.png

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?

patrik,kupak
Hány éves vagy?
21
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
fél éve
Hány játszott perccel rendelkezel?
19621
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
3-5
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
patriknak hívnak. régóta rpzek már, elég sok szervert be jártam leg inkább a v4 fogott meg. Nemrég végeztem villanyszerelő szakon. Előtte pedig szakácsként. Jelenleg munkát keresek így több időt tudnék a szerverre fordítani
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?

még soha nem voltam legális frakcióban szeretném ki próbálni magam
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
nem
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Os Charlines 2 hetet ck, Doa 2 hét kb ,megszünt
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
fejl-c2.png

II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.

fejl-c2.png

Teljes név:
Natalia Sokolov
Születési hely, idő: Los Santos 1999.02.02
Anyja neve: Isabell Sokolov
Bejelentett lakcím:
idlewood st 32.
Állampolgársága: orosz
Személyigazolvány száma: 556917IA
Neme:
Családi állapota: Egyedűlálló
Testmagassága: 180cm
Testsúlya: 65kg
Telefonszáma: +38-76-297-3365
fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek

Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
fejl-c2.png

Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje:
Moszkva állami egyetem 2019.01.01
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: M. V. Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetem
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): -
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: -
Nyelvismeret (ha van): Orosz
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: szakápoló
Korábbi munkahelyek: Árubeszállító ,szakápoló
Munkaviszony fennállásának ideje: 2020.05.02 - 20024.07.06
Távozásának oka: Felmondtam
fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek

Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!

nem
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
nem
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? igen
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: B kategoria
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
nem
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
nem
fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2026.01.05

Aláírás: Natalia Sokolov

Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

Dawn City Honvédség

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA!

Tisztelt Natalia Sokolov!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye
elfogadásra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,

Lucy Reyes r. Vezérőrnagy
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség