Natalia Biniashvili <-> Vladimir Iwan [Dominik]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Norbi2002

Újonc
2025. 03. 20.
24
8
LS karakter
Alex Cortland
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Natalia Biniashvili

Panaszra tett személy InGame neve:
Vladimir Iwan

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szervusztok, tehát a panasz pontos oka a PG, illetve az, hogy nem engedelmeskedet amikor a fegyvert a karaktere fejéhez tartpttam és mondtam neki, hogy menjen a megadott helyre, ennek ellenére 2x vagy 3x is leadta a járművét a déli szervízbe, hogy én ne mellette üljek. - Kiakartam rabolni ez volt a tervem, viszont ő nem hajlott e felé, ezért is írom meg a panaszkönybet és azért is mert nem volt elérhető adminiszrátor. - Jeleztem felé OOC-ba, hogy figyelje a fórumot pont ez miatt a Panaszkönyv miatt, hogy tudjon időben reagálni rá. - Kiegésziteném még egy NONRP-vel is amit művelt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/f7BYEymZ

Megjegyzés:
-

• Haha
Reactions: Mikosz
Helló a panaszt én fogom birálni, várom az érintett személy válaszát 24 órán belül!

Mi az hogy miez? - Fejtsd ki az álláspontod a panaszkönyvel kapcsolatban, ami miatt nyitották rád! Nézd meg a bizonyitékot stb..

• Kedvelés
Reactions: Zsuzsics
Mi az hogy miez? - Fejtsd ki az álláspontod a panaszkönyvel kapcsolatban, ami miatt nyitották rád! Nézd meg a bizonyitékot stb..
elfogadom a buntetesemet ha hibaztam ennyit szerettem volna mondani akkor.

elfogadom a buntetesemet ha hibaztam ennyit szerettem volna mondani akkor.
Valóban megtörtént ez hogy fegyvert fogtak a fejedhez és te kedvedre jöttél mentél ide oda a rabló utasításait figyelmen kivül hagyva?

A panasz jogos!
Legközelebb fontold meg hogy mégis miképp cselekszel ha fegyver van rádfogva.

Szerveren a szankció kilett osztva.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.