Nancy Quintero jelentkezése.

• Thread starter Thread starter tifpix
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 125

tifpix

Újonc
SzerverAdmin
LS
2025. 05. 13.
40
78
21
LS karakter
Nancy Quintero
LV Karakter
Emily Fletcher
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: dögvész​
2. Hogyan szólíthatunk? Tifani​
3. Hány éves vagy? 21​
4. Játtszott perceid száma? 921​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Tifani vagyok, 21 éves. Hobbim a könyvolvasás, emellett előszeretettel töltöm az időm nagy részét mta szervereken. Vendéglátásban dolgozom igy nem mindig vagyok elérhető.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv: jó megoldóképesség, pontos, barátságos. Negativ: makacs, szókimondó, kissé hisztis.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Nancy Quintero​
2. Születési helye, ideje: San Fierro, 2000.04.28.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetemi diploma.​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Mezei járőrként.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félre állitom az embert, rádiózom az igazoltatást, bemutatkozom majd elkérem az iratait és azt ellenőrizem a rendszerben. Ha minden rendben vissza adom az iratokat majd rádiózom az igazoltatás végét.​
8. Mi maga a rendőrség? Fegyveres rendvédelmi szerv, ami a rend betartatásáért felel.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A feljebb való az a főnököm a felettesem pedig aki magasabb rendfokozatba van.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Figyelembe veszem a priuszok számát és annak súlyosságát.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Nancy-nek hivnak 25 éves vagyok. Spanyol felmenőim vannak ezáltal tudok spanyolul is. Édesanyámmal nőttem fel, édesapukámat születésem előtt megölték ezért mindig is az volt a célom hogy az ilyen emberek ne maradjanak büntetlenül. Szeretek autókkal foglalkozni és társaságban lenni. Emellett szeretek rendezvényt szervezni.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádión keresztül értesitem társaim és tűzparancsot kérek a feletteseimtől.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Örizetbe veszem, majd a kihallgatás során kideritem honnan szerezte.​

• Kedvelés
Reactions: Shade és Gato
Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Rendőrségre benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADVA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: nagya2593-al))

• Kedvelés
Reactions: tifpix és Gato