- 2025. 05. 13.
- 40
- 78
- 21
- LS karakter
- Nancy Quintero
- LV Karakter
- Emily Fletcher
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: dögvész2. Hogyan szólíthatunk? Tifani3. Hány éves vagy? 214. Játtszott perceid száma? 9215. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem.7. Mesélj magadról pár mondatban. Tifani vagyok, 21 éves. Hobbim a könyvolvasás, emellett előszeretettel töltöm az időm nagy részét mta szervereken. Vendéglátásban dolgozom igy nem mindig vagyok elérhető.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv: jó megoldóképesség, pontos, barátságos. Negativ: makacs, szókimondó, kissé hisztis.Általános adatok
1. Teljes neve: Nancy Quintero2. Születési helye, ideje: San Fierro, 2000.04.28.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetemi diploma.4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Mezei járőrként.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félre állitom az embert, rádiózom az igazoltatást, bemutatkozom majd elkérem az iratait és azt ellenőrizem a rendszerben. Ha minden rendben vissza adom az iratokat majd rádiózom az igazoltatás végét.8. Mi maga a rendőrség? Fegyveres rendvédelmi szerv, ami a rend betartatásáért felel.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való az a főnököm a felettesem pedig aki magasabb rendfokozatba van.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Figyelembe veszem a priuszok számát és annak súlyosságát.11. Meséljen magáról pár mondatban. Nancy-nek hivnak 25 éves vagyok. Spanyol felmenőim vannak ezáltal tudok spanyolul is. Édesanyámmal nőttem fel, édesapukámat születésem előtt megölték ezért mindig is az volt a célom hogy az ilyen emberek ne maradjanak büntetlenül. Szeretek autókkal foglalkozni és társaságban lenni. Emellett szeretek rendezvényt szervezni.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádión keresztül értesitem társaim és tűzparancsot kérek a feletteseimtől.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Örizetbe veszem, majd a kihallgatás során kideritem honnan szerezte.
.png)