Nahia Valdez DGH jelentkezése

• Thread starter Thread starter Muffi
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 102
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Muffi

Újonc
2025. 05. 24.
44
15
22
LS karakter
Alcide Scelsi
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Kovács Patrik,22
Account ID-d?
>3481
Hány játszott perccel rendelkezel?
>9 407
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Kovács Patriknak hívnak, 22 éves vagyok. Somogy megyében, egy faluban nőttem fel, és jelenleg is itt élek a szüleimmel. Emellett iskolába járok: már van érettségim és egy szakmám (bolti eladó), jelenleg pedig autószerelőnek tanulok. Az előző szakma számomra túl unalmas, monoton volt, igazi „droid-meló” érzését keltette. A mostani szakmámmal az a célom, hogy a szakmai vizsgán mindenképp ötösre végezzek. Ha ezzel megvagyok, szeretnék a jövőben egy saját vállalkozást indítani természetesen akkor, ha már elég tapasztalatot szereztem hozzá. A szerverre 2024-ben regisztráltam. Akkor még nem volt ilyen modern kliens, mint most örülök is, hogy ennyit fejlődött. A célom a szerveren az, hogy ha felvesztek adminsegédnek, minél több munkát tudjak beletenni, és idővel admin pozícióba kerülhessek. Most nyáron dolgozni is fogok, amint meglesz rá a lehetőség, de mellette ugyanúgy tudom hozni a formámat. Az RP világában már több éves tapasztalatom van, játszottam GTA 5 RP és egyéb mást MTA text nevezetű Roleplay világot is ki próbáltam, így összeségében 10 év + óta játszok ezeken a szervereken.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Szerintem egy jó adminsegéd feladata az hogy a játékosok számára, teljeskörü feladatot nyújtson a szerveren, valamint a kezdő játékosok segítségére mihamarabbi segítséget adni, hiszen ez a pozícióban gyakran előfordul a játék menetünk közbeni report fogadás. A szerveren példaértékű játék mutatása mint RP-ben és szabályzat teljeskörü ismerete
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd feladata a hozzáállása az efajta "munkakörhöz" és céljai vannak ezzel. Segítőkész a játékosokkal szemben és nem hirtelen haragú.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Utóbbi nap során én már voltam jelentkezni illetve meghallgatáson is - ugyan csak meghallgatás során pár szabállyal nem voltam egyértelműen tisztában, mikor olvastam újra át a szabálypontokat akkor jöttem rá a saját hibáimra, ez ugyanakkor számomra jó pontot jelent hogy tudom saját magam fejleszteni és eltökélt vagyok a feladathoz hiszen nem adom fel. Lényegre fordítva a szót, szeretnék minden játékosnak segíteni - minden pontból amiben csak tudok, azért mert ez a szerver lett nálam a legelső ha belépek egy RP szerverre, hiszen csupaszív és jó lelkű játékos játszik. Ezért valamilyen szinten szeretném vissza adni a játékosok számára azt amit tőlük kaptam.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Mint az előző kérdésnél is említettem voltam már meghallgatáson, újra átolvastam a szabályzatot és észre vettem a saját rossz hibáim ami ugyan csak az bizonyítja hogy saját magam ellen is tudok javítani - tehát észre veszem a saját hibáim, szerintem jóval sokkal több előnyöm van a többiekkel szemben, ez is itt azt bizonyítja hogy eltökélt vagyok a feladatomhoz.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>3-4 óra
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>>Városháza,autókereskedés,autósiskola, Azért ezeket mutatnám be hiszen a szerveren elengedhetetlen egy kezdő autó a játékosok számára, mivel fontosnak tartom hogy A-ból B-be el tudjanak jutni, ahova csak szeretnének. Városházát azért is említettem meg hiszen ott tudják a saját papírmunkát el intézni. Autósiskola szerintem magától értetendő.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitívumként említeném meg, hogy segítőkész, kedves, gyorsan beilleszkedő típus, negatívként azt tudnám felhozni lusta fejű vagyok, de higgadt is vagyok illetve makacs​

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadásra kerül, a további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

• Kedvelés
Reactions: Balint123
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.