Nagy Kristóf jelentkezési lapja

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Krajszi

Újonc
2024. 08. 10.
3
0
LS karakter
Simon Pereira
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Nagy Kristóf 15
Account ID-d?
>666
Hány játszott perccel rendelkezel?
>5713
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>
rbM3P8N - Imgur.png

Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Nagy Kristóf vagyok 15 éves. Nyíregyházán élek egy normális családban. Nagyon szeretek Rp-zni de főleg itt dawnmta-án. Már nagyon sok eltöltött időm van a játékban és rp terén is az életemben. Mindig nagy álmom volt egy egy szerver adminja lenni és úgy érzem most jött el az idő erre. úgy érzem alkalmas lennék erre a posztra hiszen jó problémamegoldó képességgel rendelkezek! Eljött a nyár úgyhogy suli melett időm is lenne a játékra!
Mi egy adminsegéd feladata?
>Megfigyelni játékosokat, viselkedését, kérdéseket válaszolni, admin társaimnak és segédeimnek segiteni, de úgy érzem hogy legfőképpen tanulni!
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy olyan aki figyelmes precíz, segítőkész, és aki ismeretben van az rp szabályaival!
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért mert szeretem ezt a szervert és vele együtt ezt a közösséget és fontosnak tartom a szabályokat. Szeretnék segíteni a szerver fejlődésében és jobb rp élményében is! Régóta vagyok aktív a szerveren, és ismerem az alapvető szabályokat így tudnák másoknak is segiteni!
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Türelmes, korrekt, precíz, problémamegoldó vagyok. Ahogy már sokszor említettem ismerem az rp szabályokat és nagyon gyorsan tanulok. Fontos számomra az is hogy a közösség jól érezze magát!
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>napi 5-10 órát
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Autókereskedés, Városháza, munkahelyek: Ezek azok az alap helyek amit mindenképpen tudnia kell egy játékosnak hisz itt tud dolgozni amivel pénzt tud szerezni ami az rp-ben eléggé fontos hiszen majd meg tudja megvenni első autóját ami a szerveren nagyon fontos és a városházán tudja kiváltani iratait is ami szintén fontos egy rp-ben!
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Türelmes vagyok, Felelősségteljes, Precíz/ Néha maximalista vagyok, nehezen mondok nemet, Néha nehezen kérem segítséget, inkább egyedül próbálok megoldani mindent​

Helló,

Lapodat olvasva arra a döntésre jutottunk, hogy ez most nem sikerült, nem nyerte el tetszésünket.
Jövőben lesz még lehetőséged próbálkozni!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.