Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: blueface3302. Hogyan szólíthatunk? Iván vagy ic néven mya3. Hány éves vagy? 154. Játtszott perceid száma? 3 3785. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen voltam itt is rendőrségbe régebben,meg staymtan is voltam rendőrségbe.7. Mesélj magadról pár mondatban. Iván a nevem 15 éves vagyok,kedvenc hobbim az a focizás és az rp-zés,1 éve vagyok itt a dawnon,volt egy nagyobb kihagyásom de jövök vissza gőzerővel,Szabadidőmben programozok, focizom.Jelenleg pár nyelvet ismerek Java,PHP,Html,Python, picit Js.Focival kapcsolatban pedig csatár vagyok és a helyi foci csapatban vagyok jelenleg lassan 1 éve.4 éve rpzem.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság kedves,kreatív,segitőkész,zárkózott,sértődékeny,néha önfejü.Általános adatok
1. Teljes neve: Mya Tveit2. Születési helye, ideje: Los Santos Medic center,2000.01.153. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskolai diploma4. Büntetett előéletű? Nem!5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? [Főtörzszászlós pozícióban6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen régebben,rendőrségnél.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítanám, hogy húzódjon félre, állítsa le a személygépjárművet és helyezze a jármű kulcsát a személygépkocsi tetejére. Majd lerádiózom az igazoltatást, és kiszállnék a szolgálati autóból. Az ablakhoz állok, bemutatkozok majd elkérem az iratokat. Megnézem az MDC be hogy körözött e, a személy vagy a kocsi és megnézem lejárt e. Majd megnézem a kötelező felszerelést. Ezután kiosztom a csekket ha valamilyen indokbol állítottam meg, nem csak általános igazolásból. Majd elengedem, lerádiózom az igazoltatás végét, és haladok tovább.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség a város törvényeit betartató és a közbiztonságot fenntartó hivatalos szerv.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes 1 ranggal van felettem, míg a feljebb való nálam több mint 1 ranggal magasabb. Így a közvetlen felettesemnek is adhat parancsot.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal,Ilyenkor a rendőr a büntetés mértékét a jogszabályban meghatározott bírságtartomány, a szabálysértés súlyossága és a személy előélete alapján határozza meg priusz esetén ez súlyosbító tényező, így várhatóan a magasabb összegű bírságot szabja ki.11. Meséljen magáról pár mondatban. Mya Tveit vagyok, 25 éves nő. Szeretem a kocsikat, és szenvedélyesen szeretném megvédeni a várost a bűnözőktől. Szívesen barátkozom új emberekkel, és célom, hogy bekerüljek az akadémiába, ahol egy sikeres karriert építhetek. Szeretek dolgozni, magammal foglalkozni, és mindig igyekszem fejlődni, új készségeket elsajátítani, valamint pozitív hatással lenni a környezetemre.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Lerádiózom, hogy tüzet nyitottak. Ha kapunk tűzparancsot akkor kerékre lövök ameddig meg nem áll az üldözött jármű.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Előállítom,beviszem kihallgatni,lefoglalom a tárgyakat tőle és megkezdem a nyomozást.