Murtan Abdi - Ismeretlen [Csuhy]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kicsitgizda

Újonc
2025. 08. 15.
7
4
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Murtan Abdi

Panaszra tett személy InGame neve:
Ismeretlen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kicsomagtartózott fegyver, szóval az egész ősrégen kezdődött egy éve valaki kicsomagtartózta a fegyveremet, de mivel kivolt bannolva nem tudta visszaadni, az admin azt mondta majd ha unbannolják visszakapom, visszaadja. Nos ez nem történt meg már lassan egy éve, azóta se kaptam vissza, nem is értem miért az lett mondva hogy majd egy bannolt ember vissza fogja adni az én fegyveremet, ez egy bizonylatos M4 volt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Mostmár jó lenne visszakapni..

Szia, a panaszt én fogom bírálni ! privát üzenetben írd meg nekem a következő adatokat:
- Melyik admintól intézte a korábbi ügyet.
- A fegyvert mikor, és honnan vette ki az említett személy.
- Minden további információt ami rendelkezésre áll a korábbi ügyből kifolyólag.

Szia, ezeket az infókat nem nagyon tudom megadni, ez egy éve volt, akkor még a panaszkönyv discordon működött, azóta ezek törlődtek szóval nyomát nem találom, valószínűleg nem is admin már az illető. Annyit tudok megmondani hogy autómból lett kivéve, talán EVO-m volt vagy G63-om volt még akkor.

Szia. Sajnos ilyen alapvető adatok hiányában nem tudok jogszerűen eljárni az ügyben. Szinte lehetetlen ennyi idő távlatából azt bizonyítani, hogy ez a fegyver valóban eltűnt, és részedre jogosan vissza lehetne szolgáltatni. Ennek tudatában, ezt a panaszt zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.