Morgen Arthur jelentkezes

Arthur Morgen

Újonc
2025. 08. 14.
1
0
LS karakter
Morgen Arthur
OOC Információk
1. Discord neved: gyp303
2. Hogyan szólíthatunk? gyp,patrik
3. Hány éves vagy? 15
4. Játtszott perceid száma? 1303
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? Nem
7. Mesélj magadról pár mondatban. 15 eves vagyok szeretek MTAzni és SOTzni a gta san andreason nottem fel igy nagy elmeny nekem rpzni rajta
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság jo tulajdonsagok: sokszor elerheto vagyok,jol lehet velem komunikalni,vicces vagyok rosz tulajdonsagok: nem tudok fent lenni kb 10 utan,az uj kozott nem anyira beszelek sokat
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Morgen Arthur
2. Születési helye, ideje:1998 Los Santos
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Emelt fokú angol eretségi
4. Büntetett előéletű? Nincs
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy talan kettő rangal magasabban
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Villogo bekapcsolas és megafon ba beleszolok hogy alitsa le a gépjarmuvet megkerdezem a nevet es elkerem iratait és elenorzom őket leradiozom majd megnezem a csomgtartojat a kotolező felszerelesek miatt aztan Megkérem hogy szaljon ki a gépjarműböl és megmotozom. Ha minden sikeresen ment akkor elengedem ha nem akkor irok egy csekket.
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami, rendvédelmi szerv, amelynek alapvető feladata a közbiztonság és a közrend védelme, a bűncselekmények megelőzése és felderítése.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? Minden közvetlen felettes feljebb való, de nem minden feljebb való közvetlen felettes.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Mennyi buntenyt szegett meg és mien mértéküek és ha rendelkezik priuszal az nem valtoztat rajta
11. Meséljen magáról pár mondatban. Arthur Morgen vagyok ediig busz soférlent dolgoztam van egy autom. Jó magaviseletű vagyok nem szeretem megszegni a törvenyt.
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ilyenkor a jogszabályok, a szolgálati szabályzat és az arányosság elve a meghatározó. Hideg fejjel kell döntenem arról, hogyan védi az üldöző egységet és a civileket, miközben a bűnözők megállítására törekszik.
1. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Lebilincselem a tulajdonost majd lefoglalom a targyakat

A mintát kövesd, nem szólok bele, de ha mintát nem használod akkor elutasításra van sok esélyed.

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Kevés a játszott perced))
Tisztelettel:
[Amir Santos]r.[Alezredes]