- 2025. 08. 16.
- 8
- 4
- LS karakter
- Nil Canales
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID-d.
Zsolt / 19 / 4871
UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)
Kép
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
A napi 2-3 vagy akár 4 óra is meglehet bőven, de ez változó. Persze ha egy kis időre kiesnék, azt jelezném de egyébként nagyon aktív vagyok.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Úgy gondolom, hogy mivel jó pár éve már nyomom az ,, MTA RP-t ", és lehetőségeim is voltak adminként is tapasztalatra szert tenni, így rendelkezem azzal a háttértudással amivel könnyedén segíthetném a játékosokat.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
A DawnMTA -ra 2024 végén regisztráltam. Akkor kipróbáltam a szervert, ami nekem nagyon is megtetszett, de következett egy kis kihagyás. Most tértem vissza a szerverre, aktívan elkezdtem játszani itt. Egyébként úgy körülbelül 6-7 éve szerintem játszok RP szervereken.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Voltam több szerveren is, de leginkább régebb, pár éve.. Ezért is gondoltam arra, hogy most újra jelentkezek adminnak, mivel amikor annó is adminkodtam, azt nagyon szerettem és tetszett. A nevek változóak voltak, ezért nem tudom pontosan, hogy régebb milyen nevekkel voltam admin.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Sziasztok, Zsolt vagyok, 19 éves. Jelenleg Erdélyben élek, nemrég végeztem a középiskolával . Szabadidőmben sokat játszunk a haverokkal, főként MTA-val, de más játékokkal is. Hobbi szinten a motorozás is fontos része az életemnek mert kikapcsol és szabadságérzetet ad.
Úgy gondolom, hogy a játékban szerzett tapasztalataim, valamint a hozzáállásom alkalmassá tesz arra, hogy a csapat része legyek.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Játékosok segítése, a szabályzat betartatása.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
A pláza és környéke egy nagyon fontos helynek minősül, ugyanis itt mindenre szert tehetnek a játékosok.
A plázában rengeteg ,, üzlet " / ,, bolt " található meg, ahol például új skint tudnak vásárolni, kiegészítőket, vagy a Flint Tools, ahol egyébként szinte minden megtalálható, de még mozi vagy akár kaszinó is van, ha valaki erre vágyna.
A pláza mellett ott van a korház, ahol 20.000 $ - ért, ellátnak a CP-ben a ,, mentősök " ezáltal ha el lennének törve a végtagjaid, ott találsz rá megoldást.
Ez különösen fontos ha a játékos végtagsérülést szenvedett.
.png)
.png)