Mirez Anna jelentkezés.

• Thread starter Thread starter Anna
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 54

Anna

Újonc
2025. 07. 17.
1
0
LS karakter
Mirez Anna
LV Karakter
Mirez Anna
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: mirezanna​
2. Hogyan szólíthatunk? Anna​
3. Hány éves vagy? 17​
4. Játtszott perceid száma? 32 óra​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen voltam​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok! Mészáros Anna vagyok, 17 éves, Pest megyében élek. Jelenleg esti gimnáziumba járok, mert fontos számomra a tanulás és szeretném a lehető legtöbbet kihozni magamból. A szabadidőmben legszívesebben horgászom ez a hobbim kikapcsol, megnyugtat, és közben közelebb érzem magam a természethez. Szeretek új embereket megismerni, és nyitott vagyok a közös élményekre, beszélgetésekre.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság
  • Empátia Képes vagy mások érzéseit megérteni és együttérezni velük.
  • Kitartás Nem adom fel könnyen, még nehéz helyzetekben sem.
  • Őszinteség Nyíltan és becsületesen kommunikálok másokkal.
  • Türelmetlenség Nehezen viselem a várakozást vagy a lassabb haladást.
  • Makacsság Nehezen fogadom el más véleményt, még ha van is benne igazság.
  • Önkritikusság Hajlamos vagyok túl szigorúan megítélni önmagad, ami gátolhatja az önbizalmamat vagy a fejlődésemet.
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Mirez Anna​
2. Születési helye, ideje: Los Santos 2004.01.15​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem​
4. Büntetett előéletű? nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Két hónap múlva reményeim szerint már aktív tagja lennék az állománynak, és túl lennék az alapvető betanulási folyamatokon. Igyekeznék minél több tapasztalatot szerezni a gyakorlatban, megismerni a kollégákat, a belső működést és az elvárt protokollokat. Fontos számomra, hogy megbízható, precíz és segítőkész munkatárs legyek, akire a csapat is számíthat. Szeretnék már ekkor is érdemben hozzájárulni a közbiztonság fenntartásához, akár kisebb feladatok ellátásával, és tudatosan készülni a hosszabb távú fejlődésre.
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megközelítem a járművet, figyelve a saját és mások biztonságára. A megállított jármű mögött, az út szélén állok meg a szolgálati gépjárművel, bekapcsolt kék villogóval. A rádión leadom a megállított jármű rendszámát, típusát, helyszínt, és a bent ülők számát rádión​
(Rádió)​
itt 241-es járőr. Közúti ellenőrzés a Los Santosi korház elött, egy fekete Opel Astra, rendszám: ABC-123. Egy fő a járműben. Ellenőrzést kezdek 10:34​
Ezután kiszállok a szolgálati gépkocsiból, figyelve a forgalomra. Megközelítem a jármű bal első oldalát, de nem közvetlenül az ablakhoz állok, hanem kissé hátrébb, hogy látótávolságban legyen a vezető keze és az utastér is biztonságosan belátható legyen.​
(Szóban)​
Jó napot kívánok, rendőrségi közúti ellenőrzés, Mirez Anna törzsőrmester vagyok a Dawn City rendőrkapitányságtól. Kérem a vezetői engedélyét, a forgalmi engedélyt.​
Amíg a járművezető átadja az iratokat, figyelek a viselkedésére, Az iratokat átvéve ellenőrzöm azok érvényességét, és szükség esetén lekérem az adatokat az mdc-n keresztűl.​
(Szóban)​
Kérem, maradjon a járműben, az ellenőrzés néhány percet vesz igénybe.​
Ha minden rendben van:​
(Szóban)​
Köszönöm szépen az együttműködést, az iratai rendben vannak. További balesetmentes közlekedést kívánok, viszontlátásra.​
Ha szabálytalanságot tapasztalok (pl. lejárt műszaki vagy vezetői engedély), a szabálysértés jellegének megfelelően intézkedek, akár helyszíni bírság, akár további intézkedés formájában.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami rendvédelmi szerv, melynek feladata a közrend, közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése és a jogszabályok betartatása. Mi vagyunk azok, akik biztosítják, hogy a város lakói biztonságban élhessenek. A törvényt képviseljük​

9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? A közvetlen felettes az a személy, akinek közvetlenül jelentek, tőle kapom a napi feladataimat, utasításaima, például egy őrsön a járőrparancsnok vagy a szolgálatvezető. A feljebbvaló pedig minden olyan magasabb rangú tiszt vagy vezető, aki felettem áll a rendőrségi hierarchiában, de nem feltétlenül dolgozunk közvetlen kapcsolatban. A közvetlen feletteshez napi szinten fordulok, míg a feljebbvalónál a parancsokat csak különleges vagy hivatalos helyzetben kapom meg.

10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal?
Visszaeső vagy priuszos elkövető → súlyosabb szankció. Egy közúti ellenőrzés során miután lekértem az illető adatait, a rendszer jelezte, hogy korábban már követett el hasonló közlekedési szabálysértést, jelen esetben gyorshajtást. Mivel a személy visszaesőnek minősül, figyelembe vettem az előéletét a mérlegelésnél.
A bírság kiszabásánál az irányadó bírságtábla alapján jártam el, és a magasabb kategóriájú tételt alkalmaztam. Az intézkedés során kulturáltan, határozottan jártam el, a személy együttműködő volt. A csekket kitöltöttem, átadtam, és tájékoztattam a fizetési határidőről, valamint arról, hogy visszaesőként már nincs lehetőség figyelmeztetésre.

11. Meséljen magáról pár mondatban. Mirez Anna vagyok. Körülbelül hat napja tartózkodom a városban, eddig főként bányászattal foglalkoztam, hogy tisztességes úton biztosítsam a megélhetésemet.​
Korábban több másik városban már szolgáltam különböző rendvédelmi szerveknél tapasztalatot szereztem az NNI-nél, a TEK kötelékében, valamint a NAV-nál is. Ezekben a szervezetekben lehetőségem nyílt mélyebb rálátást nyerni a bűnmegelőzésre valamint a taktikai egységek működésére is.​
A rendvédelem számomra nem csak munka, hanem hivatás is. Úgy gondolom, hogy bármennyi tapasztalata is van az embernek, mindig van mit tanulni, mindig van hová fejlődni ezért is jelentkezem most ide. Célom, hogy a várost egy biztonságosabb hellyé tegyük közösen, csapatban, szabályok szerint dolgozva.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Amennyiben üldözés közben az üldözött járműből tüzet nyitnak rám vagy a szolgálati gépjárműre, az elsődleges feladatom a saját, a társam, valamint a civil lakosság biztonságának megóvása. Azonnal jelzem rádión a központnak és az egységeknek, hogy fegyveres támadás történt, az üldözés innentől fokozott veszélyű státuszba kerül.
A rádión pontosan bemondom a helyzetet:
Vétel, itt 241-es egység. Az üldözött járműből irányunkba tüzet nyitottak, lőfegyverhasználat történt, ismétlem: lőfegyver! Fegyveres gyanúsított, kérünk erősítést, fegyveres egységeket és orvosi biztosítást a várható helyszínre.
Ezután fedezékből folytatom az üldözést, megfontoltan. Nem lövök vissza csak abban az esetben, ha közvetlen életveszély áll fenn. Előnyben részesítem a biztonságos követést, és amint lehetőség van rá, megpróbálom megállítani a járművet (pl. szögesdróttal vagy útzárral), majd a helyszínt biztosítom.
A letartóztatás során minden mozdulatot a szolgálati eljárásrend szerint hajtok végre, és azonnali orvosi ellátást kérek, ha bárki megsérült. Az egész szituáció során.
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok?
Igazoltatás közben, amikor droghoz szükséges alkotóelemeket találtam a csomagtartóban, a tulajdonos azt állította, hogy nem tudja, mik azok. Mivel nem fogadtam el a magyarázatot, azonnal rádión kértem erősítést és helyszínbiztosítást. A személyt előállítottam, a járművet lefoglaltam, és a talált anyagokat lefotóztam bizonyítékként a további vizsgálathoz.

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Privát üzenetben fogsz kapni egy üzenetben ))
Tisztelettel:
Alexandor D Santos r.Ezredes