- 2026. 01. 19.
- 3
- 3
- LS karakter
- Mila Ties
Panasztevő InGame neve:
► Mila Ties ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Den-Beni ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Volt egy panaszkönyvem ahol szerintem jól megfogalmaztam azt hogy miért nem kell karaktertörténet ha egyedül rabolok. Látszik a PK-n milyen indokokkal utasította el Den ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Panasztevő InGame neve:
► Mila Ties ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Enrico ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Elmentem rabolni egyedül, amit a szerverszabály nem tilt, pontosan bemásolom a szerverszabályzatot:Rabláshoz szükséges az előRP! Ha egyedül rabolsz, akkor olyan karaktert kell alakítani, amely számára nem karakteridegen...
- Ricsi12311
- Válaszok: 3
- Fórum: Lezárt admin panaszok
SeeMTA - SeePaste
Megjegyzés:
► A fentebbi panaszkönyvembe teljesen jól megfogalmaztam hogy a szerverszabály nem kötelez arra hogy nekem legyen karaktertörténetem, innentől ez a érv Den, és Beni ÍRATLAN SZABÁLYOKAT hoz létre, és szankcionál érte, én 9 szintesként, a szerverszabályzattal tisztában vagyok. De attól kell tartani az embernek bármilyen rp szituácóban hogy szankcionálhatnak érte mivel vannak dolgok amik nincsenek leírva? meg is kérdeztem Benit IG-n hogy akkor én nekem szankciót kell kapjak hogy rájöjjek milyen íratlan szabályok vannak? teljesen Nonszensz hogy félnem kell innentől bármilyen RP szituácóba lépek, mivel vannak olyan szabálysértések amik igazából nincsenek de még is szankciót kapok érte, honnan kellene tudnom ha nincs leírva? Fentebb beküldtem Benivel a beszélgetést, ott már olyanok is feljönnek hogy a frakcióbelépéskor is elvárt a karakterdev, ezért nincs beleírva a rabláshoz de ugye bár ez sincs leírva ez is egy szóban mondott szabály, és ezzel mentegeti magát Beni. Ismét találkoztam egy 5p beszélgetés alatt egy teljesen más szóban mondott szabállyal.
És Beni ez a mentegetőzésed sem ér semmit hogy ha mindent beleírnátok akkor 50 oldalas lenne a szerverszabályzat, ez nem egy PG-DM-Nonrp szituáció volt ahol vannak befolyásoló tényezők hogy mitől lesz az szabályos vagy szabálytalan, az egyedüli rabláshoz szóról szóra le van írva hogy nem szabad karakteridegennek lennie, Den itt is azzal mentegette magát hogy "ugyan a szabályzat nem pontosítja szóról szóra". Ezt meg plána nem értem, mi az hogy nem pontosítja? A szerverszabály teljesen jól megfogalmazza hogy szerintem egy bandatagként nem igazán karakteridegen. Csak lássunk bele a sztoriba, Nonrpt kaptam, magyarán nem reális RP-t, valóban nem reális Rp az hogy egy huszonéves bandatag kirabol valakit? Ilyen nem történik a világon? Ez nem reális?
Funfact: Beni leírta hogy a szerveren nincsenek szóban mondott szabályok, és hogy szerverszabály szerint vagyunk szankcionálva, de eközben azt is mondta, hogy még nincs beleírva majd át lesz írva, most akkor ez hogy is van? Nincs leírva de szankcionálnak érte, ergó csak szóban mondott szabálynak számít ez, ami szerinte nincs a szerveren. ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)