Michael Oscar ORFK jelentkezési lap.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

arkangyalb

Újonc
2025. 06. 04.
4
0
LS karakter
Michael Oscar
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk

1. Discord neved: arkangyalb
2. Hogyan szólíthatunk? Bende, vagy Angyal & ArkAngyal
3. Hány éves vagy? 17
4.Játtszott ttszott perceid száma? Nem rég kezdtem a szervert.
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? N/A
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? Képkivágás.PNG
7. Mesélj magadról pár mondatban. Kedves, jó ember vagyok, jelenleg közép iskolába tanulok, és hegesztőnek tanulok. Nincs semmilyen hobbim de ha a biciglizést mondthatom hobbinak akkor az. Sokat szoktam gép előtt ülni. Van egy teknősöm mint házi állat.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Rendes, kedves, döntés hozó. Negatív: Nem tudok több felé figyelni, nem bírom hogy basztatnak, és kicsit indulatos vagyok.

Személyes információk
Általános adatok

1. Teljes neve: Michael Oscar
2. Születési helye, ideje: Los Santos 2000.01.02
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Válasz
4. Büntetett előéletű? Nem
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Altábornagy-ba képzelném el magamat.
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Nyomós indokkal állítanám meg az adott autót ez legyen példáúl gyorsan hajtot. Mikor félre állítottam, és kiszálltam a kocsimból oda megyek a kocsihoz a sofőr felöli részhez, és bemutatkozok "XYZ vagyok az Országos Rendőr-főkapitányság őrmestre, jelvényszámom xyz.". Bemutatkozás után elkérem az iratait, és meg nézem az MDC-ben hogy körözés-e van rajta, kocsiját meg nézzem hogy hozzá tartozik, és meg nézzem hogy a kocsiján van-e körözés.
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami szerv, amelynek fő feladata a közrend és közbiztonság fenntartása.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen feletess, közvetlen parancsokat ad, és közvetlen utasításokat, az a személy akivel napi szinten kommunikálok. A feljebb való felettes, az aki rangban feljebb van, de nem nem irányít közvetlenül.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Büntető Törvény könyv alapján döntik el, és hogy milyen szabályokat sértet meg.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Egy kedves féfi, aki szeret kocsikázni los santosban, és érdekli a rendvédelem, szereti az állatokat, és a városban nagy baráti köre van.

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Tűz parancsot kérek az akció parancsnoktól, vagy ha én vagyok az akció parancsnok, akkor tűzparancsot adok az adott autóra.
1. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Letartóztam, elmondom a jogait, és beviszem kihallgatóba ami ORFK-n belülvan, kivizsgáltatom, és szankcionálom a BTK szerint.

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Rendőrségre benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADVA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: nagya2593-al))

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.