Michael Bane jelentkezése a DCKK személyszállítás részlegre

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Tibor330

Újonc
2026. 03. 26.
3
0
LS karakter
Michael Bane
0JknRdg.png

Jelentkezési Formanyomtatvány - Személyszállítás

Out of Character Részleg

Hogy szólíthatunk?
>> Tibi
Hány éves vagy?
>> 19
Account ID-d?
>> 10124
Csatolj egy fotót az UCP Jailek/Banok, Kirúgások részről. A kép tartalmazza a játszott perceid és IC neved is.
>>

1775377088459.png
1775377164963.png

Mennyi időt tudsz a frakcióra fordítani naponta?
>> Naponta 2-3 óra hétvégente 4-5 óra
Voltál már frakcióban? Ha igen, meddig és miért léptél ki?
>> Voltam az OMSZ-be, gyakorló mentőápoló voltam 1,5 hónapig, de az érettségi vizsgám miatt kevesebb időt tudtam tölteni a frakcióba
Rendelkezel Discorddal és Mikrofonnal?
>> Rendelkezem igen
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni? Mi motivált a jelentkezés megírásakor? (Min. 2 mondat)
>> Szeretnék egy jó közösséghez tartozni megismerni új embereket.Szeretnék jókat rp-zni.

In Character Részleg

Teljes Neve:
>> Michael Bane
Születési helye, ideje?
>> Tokyo 1999.07.18
Rendelkezik B kategóriás vezetői engedéllyel?
>> Igen
Dolgozott már hasonló munkakörben? Ha igen, fejtse ki!
>> Sajnos még nem de gyorsan alkalmazkodom az új környezethez, illetve jól tudok kommunikálni
Miért jelentkezett a DCKK szervezetéhez?
>> Mindig is szerettem vezetni illetve érdekelt régóta hogy milyen is lehet az amikor én szállíthatok másokat biztonságban és én úgy gondolom hogy ezeket itt megtudom találni.
Csatolja motivációs levelét, és/vagy Önéletrajzát. (Min. 8 mondat)
>> Michael Bane vagyok 26 éves vagyok, Mindig is érdekelt a személyszállítás, és az új emberek megismerése.Motivál hogy segítséget nyújthatok másoknak.kiváló kommunikációs képességeimnek köszönhetően remek kapcsolatot tudok teremteni az utasokkal.Remek tanulási képességeimnek köszönhetően gyorsan elsajátítom a folyamatokat és a készségeket.A személyszállítás számomra nem csak egy állás, hanem szenvedély, ami régóta él bennem.vezetés közben a biztonságot és a pontosságot tartom fő prioritásnak. A legfontosabb hogy mindig igyekszem és törekszem arra hogy a lehető legfelelősségteljesebben végezzem a munkámat. Végül de nem utolsó sorban célom, hogy hosszú távon a személyszállítás területén építsek sikeres és stabil karriert.

Michael Bane

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Michael Bane

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését a Dawn City Közlekedési Központhoz, megkaptuk és átvizsgállást követően ELFOGADOTT státuszra módosítjuk! Továbbiakban szeretnénk meghívni önt egy interjúra, melyben eldől a jelentkezés végső bírálata. Köszönjük a jelentkezését!

(( Időpont miatt keress Fórum PÜ-ben. ))

Edwin Morrow

Igazgató-Helyettes

• Imádom
Reactions: Tibor330
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.