- 2025. 03. 20.
- 24
- 8
- LS karakter
- Alex Cortland
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Alex/Norbi, 22 éves vagyok jelenleg, Október 24én leszek 23.
Account ID-d?
>1802.
Hány játszott perccel rendelkezel?
>125 092 perc.
(LVL 50)
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Alex-nak hívnak, 2002.10.24-én születtem. - Szeretek ismerkedni, barátkozni, általában a haverokkal játék közben sokat szoktunk hülyéskedni, poénkodni és viccelődni. - Van egy háziállatom, egy fajtiszta uszkár, vele szoktam néha foglalkozni még. - Szeretek segíteni másokon, rokonokon, ismeretlen embereken, ez egy féle berögzödésem nálam, hogy hiába nem ismerem ha látom hogy segítségre szorúl akkor közbe szoktam avatkozni. - Erre fel tudok hozzon egy - kettő szituációt. - Nem vagyok hívő ember, templomban sem járok, de egyet tudok, Isten szemében mindenki egyenlő, legyen az illető bűnös, vagy tiszta. - Én ebben az egyben hiszek és abban hogy mindenki kap megbocsájtást. - Néha napján van mikor besegítek apum-nak a festésbe vagy épp amit csinál, például barkácsol vagy hasonló dolgok..
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az admin segéd feladat köre a kérdések fogadása,azok megválaszolása. - A játékosok segítése minden olyan tekintetben amiben ő tud segíteni, levéve a terhet az adminok válláról.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Ez alatt attól függ mit számitunk "jónak" abból is jó adminsegéd válhat aki még nem ért a dolgokhoz. - Személy véleményem szerint az számit jó adminsegédnek ha mondjuk belátja egy ügynél, "Ha" hibázot, mivel elfeljtük, mi emberek bocsánatot kérünk egymástól, de azért teszük ezt mert berögzödés, de valójában a hibánk felismerése és pontosabban azért kérünk elnézést/bocsánatot mert felismertük az adott szituációban a hibánkat. - Személyes véleményem szerint azaz adminsegéd számit jónak aki képes felismerni a saját hibáit és javitani azokon a hibákon, hogy többet ne forduljon elő.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék DGH tag lenni mivel már voltam DGH és adminisztrátor is, szimplán vissza szeretnék jönni a csapatba, segíteni a csapatnak és a játékosoknak is. - Személyes véleményem szerint mindenkinek jár egy másadik esély.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Erre nehéz pontos és helyes szavakat adni. - Azért válaszataok az Adminsegéd csapatba mivel van tapasztalatom mint adminsegéd és adminisztrátor, továbbá nem követnék el újabb hibákat, 2x is átgondolnám/gondolom amit majd tenni fogok. - Nem fogok annyit kérdezni, persze ha van amit épp nem tudok vagy nem jut eszembe akkor nyílván rá kérdezek mint minden normális ember, de utána is nézek a dolgoknak. - Szerintem a lényeget leírtam a többi már csak szó csíplés lenne...
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Amennyiben fent vagyok, szinte az egész időmet. - Ha jönnek a reportok, fogadom őket, válaszolgatok ha oda jön hozzám egy játékos és lenne kérdése arra is adok választ. - Tehát ha úgy veszük. - Reggel 8-tól 15-ig, este 20-tól - reggel 5-ig.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Első sorban amit bemutatnák/megmutatnák az a városháza lenne. - Elmagyaráznám pontról pontra hogy mit hol tud csinálni. - Hol tudja pontosan az iratokat kiváltani/megújitani és hol tudja bejelenteni az ingatlanjait, ha majd lesznek. - Másadik állomás a munka. - Bemutatnám neki hogy hogyan működik a buszos munka. - Leigényli a buszt, azt követően peddig oda megy az NPC-hez, rákattint kurzor modba, azt követően peddig kiválasztja hogy melyik járatot akarja végig vinni. (Helyi járat/vagy Vidéki járat). - Ha megtörtént a kiválasztás akkor leírom neki, hogy megjelent egy kis zöld busz ikon a mappon, amit 3d blipel is jelez, hogy mennyire van távol és hasonlók. - Ha oda megy akkor meg kell álljon és lesz egy zöld csík ami fel kell töltödjön és ha megtörtént akkor megkapja érte az X fizetést és az X PP összeget.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Türelmes vagyok, udvarias és segítőkész. - Szarkasztikus, Válogatós, olykor szigorú.
.png)