Melanie Ross

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

metallord

Újonc
2025. 09. 12.
1
0
LS karakter
Melanie Ross
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: freakzakiraj​
2. Hogyan szólíthatunk? Barnabás​
3. Hány éves vagy? 27​
4. Játtszott perceid száma? 56 perc​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, voltam TEK-es.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok, Barnabás vagyok 27 éves, vendéglátásban dolgozom mint pultos. Hobbim a foci és a számítógépezés. Munkám mellett kikapcsolódásnak tartom, hogy hazaérve leüljek gépezni. A szervert nem rég kezdtem, viszont van tapasztalatom RP szerverekben. 3-4 óra fix meglenne/ nap. Kedvező nekem ez a frakció, szimpatikus és szeretném kipróbálni ezt is.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Negatív: Szókimondó, Szabad szájú, Smucig // Pozitív: Barátságos, Alázatos, Befogadó/Segítőkész​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Melanie Ross​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 1998.07.02​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Mindenkép a célom, hogy kifejlesszem magam tökéletes rendőrré. Célom a nép toborzása, akadémiákban való részvétel/segítségnyújtás, és mindenezek mellett a VÁROS VÉDELME!​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem még soha.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Közelebb húzódok, felkapcsolom a villogót és Megaphone segítségével megkérném a sofőrt, húzódjon le és állítsa le a járművet. Ezután rádión jelezném a felettesemnek illetve társaimnak, hogy hol és mit csinálok illetve az autó rendszámát és hány fő(amennyiben látom mennyien vannak.) mivel ha valami történik esetleges tűzharc akkor tudják hol vagyok, és hamarabb érkezik a segítség. Ezután kiszállok és célba veszem a sofőr ablakot, megkérem húzza le az ablakot. Bemutatkozok ki és honnan vagyok, jelvényszámmal, megkérem, hogy adja át az iratait közúti ellenőrzés céljából. Megvizsgálom a személyigazolványát(lejárat,név) ha stimmel minden (forgalmi, jogosítvány, személyi) vissza szolgáltatom és megkérem nyissa ki a csomagteret. Csomagtér átvizsgálása( kötelező felszerelés(elsősegélydoboz illetve kötszer)) után ha minden rendben volt, búcsút veszek tőlük, további szép napot kívánok és elngedem őket.​
8. Mi maga a rendőrség? Nekem a rendőrség nem csak egy munka vagy egy hivatal.. Ez egy pajzs a rossz és a jó emberek között. Reggelente, amikor felveszem az egyenruhámat, azt érzem, hogy én vagyok az a valaki, aki segít. Ha valaki bajban van, én rohanok oda elsőként. Gyerekkorom óta álmodoztam róla, mert láttam, hogyan tartja össze a rendőrség a világot. Megakadályozza a bűnöket, felderíti őket, és közben vigyáz a gyengékre, mint egy őrszem a sötétben. Számomra ezt jelenti a rendőri hivatás.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen felettes: Ő az, akitől közvetlenül kapom az utasításokat, aki értékel engem, és akinek elsőként kell jelentem a napi ügyeket. // Feljebb való: Ez a hierarchia magasabb szintjei, de nem feltétlenül közvetlen. Szóval a közvetlen felettesem felettese, vagy akár annál is feljebb, egészen a főkapitányig. Ők nem avatkoznak bele a mindennapjaimba, de ha panaszt teszek, vagy nagyobb ügy van, hozzájuk fordulhatok.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha ez nem az első eset akkor a priusz miatt eljárást indíthatunk helyette a helyszíni bírság helyett. Ez azt jelenti, hogy nem kap csekket azonnal, hanem a rendőrség később dönt a büntetésről. Itt már pénzbírságot szabhatunk ki ami nem fix, és a priusz miatt a felső határ felé tolódhat a dolog.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Melanie Ross vagyok, 27 éves erős természetű hölgy. Egy kis helyi PUB-ban dolgoztam az érettségi után, és rájöttem, hogy nem ez az álom munkahely számomra. Ezért is gondoltam azt, hogy a nagy városba költözök. A PUB-ban sokszor előfordult gyilkolási kisérlet, amit a helyi Sheriff egy kis kenőpénz ellenében elnézett. Számomra ez nem igazság szolgáltatás. Mi van ha egy férjet szúrnak meg akinek otthon van egy gyönyörű kisgyermeke? Ezért szeretném, ha az országunk és városaink biztonságban lennének, ezért is jelentkezzem Önökhöz. Iskolás éveimet
International School of Los Santos-ban végeztem. Tanulmányi éveim során kitűnő eredményeket értem el. Pl.: Röplabda bajnokság 1. helyezés, Kézilabda megyei bajnokság 1. helyezés+ legtöbb gólt dobó játékos. Külön emlékérmet kaptam a testnevelési hozzáállásom és akaratom miatt. Jelenleg egyedül álló vagyok és készen állok egy társaságba tartozni, ahova teljes mértékbe belefektettem legtöbb tudásom. Napi szinten edzek. A városban jelenleg a Jefferson motelben szálok meg, célom, hogy saját házam legyen. Audi RS4-es autómat, imádom és óvom. Vezetés a kedvenc időtöltésem az edzés mellett. Szeretek a szabadban sétálni, kirándulni.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal jelzem a társaimnak a C0-át, ezek után manőverezéssel probálom elkerülni a felém tartó golyókat. Illetve próbálok lemaradni, messzebbről követni az üldözést.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Az állítása nem elegendő bizonyíték arra, hogy ne induljon eljárás. Elmondom neki, hogy őrizetbe fogom venni, és a kihallgatáson mindent elmondhat. A tárgyakat elveszem, és megsemmisítem őket. A kihallgatás után döntést hozok, a szabadság vesztésről illetve ha bizonyítani tudja, hogy hogy került oda és tényleg nem tudott róla, esetleges bírsággal szabadlábon engedem. Viszont az elsődleges célom, hogy kinyomozzam, hogy került oda, esetleges dílert fedje fel. Vád alku-ról is lehet szó ha tényleges információkat szolgáltat. Nem mindig a büntetés a legnagyobb siker, tiszteletet kell kiérdemelni a város lakóitól, hogy megértsék értük vagyunk, viszont nem szabad korruptnak lenni, a bűnt meg kell előzni.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Kevés a perced ))
Tisztelettel:
[Amir Sanos]r.[Ezredes]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.